Bildirim
kangal vs marvel
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kangal tek atar. İsterse DC ile Marvel aynı anda gelsin Kangal içlerinden geçer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç kere söyledik kangalın her karşılasmada tartışmasız üstünlüğü vardır istersen tüm çr evrenlerini ve karakterlerini koy kangal alır ama daha önce kangal vs ben 10 karşılaştırması yaptık ben 10 reisin ne kadar üstünlüğü olsada gene kangal etmiyordu ama dna faktorunden ben 10 in kangal in dna sıni alarak kangala dönüşebilmesi den dolayı ben 10 alabilir dedik ve gene sustuk dedigim gibi kangal varsa konuşma uzatılmaz kangal alır
Özet:Ben 10 hariç o alabilir ama gene de kangal reisin üstünluğune saygımizdan oturu fazla uzatmiyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben her türlü alırım. Marvel falan dinlemem hepsini elimden geçiririm.
Ben 10 ile ilgili konuşan arkadaşlarımız var. Ben 10 kral adamdır sana bi anımı anlatacam ben 10 ile ilgili. İşte ben 10 alien X olmuş Spiderman, Hulk felan dinlemeden Marvel evrenini yerden yere vuruyordu (pek kahraman bilmiyorum çaktırma Spiderman ile hulku biliyom doğru düzgün)
Sonra ben bunu gördüm. Tabi Sivaslı yüreği dayanmaz buna. Dedim ki gücün bebelere mi yetiyo lan gel bana dedim. Bayağı bi kapıştık ben 10 ile. Alien X dediki aman yarabbim bu güç nedir ? Dedim tabi olum Türküz. Tekrar birbirimize girdik. O vuruyor ben ısırıyom kopartıyorum falan iyi bi dövdüm bunu. Derken biz bi anlaşmaya vardık bu bana istediğim Zaman kemik yaratacaktı bende ona saldırmayacaktım. 24 mayıs 2008 de gerçekleşti ve hala ne Zaman kemik istesem yaratıyor kerata. Bu da böyle bi anımda ha unutmadan benim dna mı kopyaladı fakat saati siz Türk değilsiniz diye hata verdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangal- -- 12 Ağustos 2018; 0:40:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yavru kangal ise marvel alir
Eriskin kangal ise kangal alir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok knk dönüşüyor yeni türk dna sı da kopyaladı bu sayede oluyorquote:
Orijinalden alıntı: Kangal-
Ben her türlü alırım. Marvel falan dinlemem hepsini elimden geçiririm.
Ben 10 ile ilgili konuşan arkadaşlarımız var. Ben 10 kral adamdır sana bi anımı anlatacam ben 10 ile ilgili. İşte ben 10 alien X olmuş Spiderman, Hulk felan dinlemeden Marvel evrenini yerden yere vuruyordu (pek kahraman bilmiyorum çaktırma Spiderman ile hulku biliyom doğru düzgün)
Sonra ben bunu gördüm. Tabi Sivaslı yüreği dayanmaz buna. Dedim ki gücün bebelere mi yetiyo lan gel bana dedim. Bayağı bi kapıştık ben 10 ile. Alien X dediki aman yarabbim bu güç nedir ? Dedim tabi olum Türküz. Tekrar birbirimize girdik. O vuruyor ben ısırıyom kopartıyorum falan iyi bi dövdüm bunu. Derken biz bi anlaşmaya vardık bu bana istediğim Zaman kemik yaratacaktı bende ona saldırmayacaktım. 24 mayıs 2008 de gerçekleşti ve hala ne Zaman kemik istesem yaratıyor kerata. Bu da böyle bi anımda ha unutmadan benim dna mı kopyaladı fakat saati siz Türk değilsiniz diye hata verdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X