Bildirim
Marvel Vs Dc
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bana göre Molecule Man,Oblivion ikisi saldirsa alir -
Veya Dc inletir -
5 v 1 Cosmic Armor Sup tekler. -
Dalga mı geçiyorsun? -
-
CAS = OAA diyordu bunlar eskiden boşver -
Biköz pilot manipüleyşın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 21 Mart 2019; 21:6:24 > -
-
Eğer gerçek düşünceniz buysa (Troll değilse ) bu duşünceyi destekleyecek kanıtları sunabilir misiniz ?quote:
Orijinalden alıntı: jedi39
5 v 1 Cosmic Armor Sup tekler. -
Biz yazın çok tartışıyorduk uzun süreli banlar yiyorduk o derece bu da diyordu ki "Cosmic Armor Supes = OAA" pek bulaşmamak lazım -
Yani arkadaş troll. İyi o zaman uğraşmaya değmezmiş. -
Eger 1-1 eslesmeli gidersek
Thanos derim
God doom Molekul Adamin gucune sahipti eger uzaktakilerinde gucune sahip olmussa yani tum Uzaktakilerin o zaman Doom ama bence Lucifer
Oblivion alir derim. Cunku Cas 52 evrenle sinirliydi, Oblivion her seyin sonu gibi gosteriliyor.
Micheal derim. Evrenin kalbi denen guc bence Michealin Demirgus gucune esit gibi. Evrenin Kalbi de LTyi yenebiliyor.
Kararsizim, Cokluevrenleri bir cirpida yaratabilej biri Molekul Man. Molekul Man derim ama Spectreye de yakinim.
Marvel vs Dc ise mesele Lucifer ve Micheal birlesir hepsini yer. -
Böyle çok güçlü karakterleri bir araya toplayıp team versus'u yaparsanız karar vermek çoook zor olur. O yüzden ben 1v1 yaparak cevap vereceğim.
1.Thanos(Full Gem) vs dr.Manhattan = Dr.manhattan
2.God Doom vs Lucifer = Güncel Lucifer ise tartışmaya gerek yok God Doom tekler. 2016 ve öncesi Lucifer'dan bahsediyorsak Lucifer alacaktır.
3.Oblivion vs Cosmic Armour Superman = Oblivion alır.
4.Living Tribunal(Yargı hali) vs Micheal = Living Tribunal yargı verdiğinde Pre Retcon beyonderi kendi gerçekliğine postalıyordu bu omnipotent bir feat o yüzden Living Tribunal diyeceğim.
5.Molecule Man vs Void Spectre = Retcon öncesi berabere retcon sonrası Void Spectre alır.
Sonuç: Dc 3 - Marvel 2. Kazanan Dc. -
Presence >= Lucifer + Michael.
Oblivion çok tutarsız bir karakter, daha çok feat'e ihtiyacı var.
Void Spectre tamamen Unbound idi yanlış hatırlamıyorsam. Ve Presence'ye çok yakın güçte oluyor öylelike.
Thanos,Doom,CAS,Dr.Manhattan birbirini yesinler ezik kalıyorlar diğerleri yanında. Ve burda CAS ve Manhattan alır söyleyeyim de.
Living Tribunal'ın Spectre'yi alacağını düşünmüyorum.
Michael ile Lucifer zaten birleşip tek beden de toplanabilirler. Ki ikisi birleşirse MM'i rahat ezerler.
Marvel takımı zorlar ama Team DC alır gibi. -
CAS = OAA demedim ben boş yapma. OAA sadece CASı yenemez dedim.quote:
Orijinalden alıntı: MichaelTownley
Biz yazın çok tartışıyorduk uzun süreli banlar yiyorduk o derece bu da diyordu ki "Cosmic Armor Supes = OAA" pek bulaşmamak lazım -
Zamanında konusunu açtım. Plot Manipulation ile yeneceğini defalarca anlattım.quote:
Orijinalden alıntı: Bilge Türk
Eğer gerçek düşünceniz buysa (Troll değilse ) bu duşünceyi destekleyecek kanıtları sunabilir misiniz ? -
Konu linkini atabilirseniz o başlık altında tartışabiliriz çünkü ben bu iddianızı destekleyebilecek kanıtınız olduğunu düşünmüyorum. -
İngilizce forumlarda da onlarca benzer konu var tek yapmanız gereken araştırmak.quote:
Orijinalden alıntı: Bilge Türk
Konu linkini atabilirseniz o başlık altında tartışabiliriz çünkü ben bu iddianızı destekleyebilecek kanıtınız olduğunu düşünmüyorum. -
Yerli veya Yabancı forumlarda tartışan kişilerde bizim gibi okuyucular, yani bir yargı veremezler. Benim için çizgi romandaki featlar, karakterin istikrarı ve hiyerarşide ki yeri önemlidir.quote:
Orijinalden alıntı: jedi39
İngilizce forumlarda da onlarca benzer konu var tek yapmanız gereken araştırmak.
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X