Mortal Kombat Online sitesinde yer alan habere göre uzun zamandır dedikoduları yapılan Mortal Kombat vs. DC Universe gerçek oluyor. Sitede Midway Games'in Mortal Kombat 8 kod adıyla geliştirdiği oyunun resmi isminin Mortal Kombat vs. DC Universe olacağı belirtiliyor ve bunun Midway Games tarafından doğrulandığının altı çiziliyor. Eğer bu haber doğruysa oyunda Mortal Kombat karakterlerini ve DC Comics karakterlerini yönetebileceğiz.
Mortal Kombat'ın yaratıcılarından Ed Boon'un yayına soktuğu Noob.com sitesi ise dün itibariyle güncellendi ve siteye bulanık bir şekilde Scorpion'un resmi ve resmin altına ise ambargonun bugün kalkacağını duyuran bir açıklama eklendi. Midway şu anda 2 yeni Mortal Kombat oyunu üzerinde mi çalışıyor yoksa Mortal Kombat 8 gerçekten de Mortal Kombat vs. DC Universe mi henüz resmi olarak belli değil. Detaylar geldikçe sizleri bilgilendireceğiz.
Güncelleme: Oyunun ilk videosu yayımlandı ve böylece haber de doğrulanmış oldu. Ayrıca Worlds Collide sitesi de yayına girdi. Worlds Collide sitesine göre PS3 ve Xbox 360 platformları için 2008'in Sonbahar aylarında piyasaya sürülecek oyunun ilk videosunu sizlere sunuyoruz.
Ne Batmani şimdi ya.MK8 beklerken böyle bir şey yapmaları çok kötü bir durum.
Resmen bu oyunun çöp alacağını açıklamışlar bu adamlar
quote:
Orjinalden alıntı: aftermath666
mortal kombat a fatality yapmışlar bence.
Yorumun konusunda %100 haklısın malesef
beklemek lazım
MK atmosferi mitolojisi vesayresi mk evreninde kalmalıydı.Bunu yaparak fanları oyundan soğutmak gibi bir niyetleri var heralde? PS3 grafik olarak MK:Armageddonu solluyacaktır ama atmosfer olarak MKA yı tek geçeceğim gibi görünüyor.
birsonrakinde mk vs. looney tunes
rezillik başka birşey değil. bu serinin her oyununu aldım hep hayal kırıklığına uğrasamda ama bu kadarı artık
Ne bu simdi ya? Yazik olucak Mortal Kombat'a.
quote:
Orjinalden alıntı: aftermath666
mortal kombat a fatality yapmışlar bence.
+1907
güzelim mortal kombatın içine etmişler. yazıklar olsun başka bişey diyemiyorum... Nerde MK2 ve MK armageddon'un havası. Şimdi gel batman la oyna
oldu olacak jim carrey'nin oynadıgı herifi ve iki yüzü de secelim bari......
bence ed boon denilen salagın dövülmesi sart oldu.....
bence hemen o kadar önyargılı olmamak lazım. street fighter vs marvel'a bir gönderme bu sadece. ve tahmin edilenden daha zevkli bile olabilir kanımca. keza soul caliburda da darth vader var. satışları artırmak yönünde güzel bir uygulama bence. bunca yıl mk oynadım benim dikkatimi çekti ne yalan söyleyeyim :) diğer oyun içi videolar, geldiği zaman daha da belli olur rengi, o zaman "biz demiştik kötü diye" denilir :)
Batman veya Superman fatality yapamaz keza onlara da yapamazlar, küçük çocuklar da okuyo bu çizgi romanları, onlar halk kahramanlarıinsanların aklında bu şekilde kalmasına DC izin vermez. Bence tamamen düzmece
mortal kombatı mortal kombat yapan fatality'lerdi. kim ne derse desin!!!
sonra bunun önce yok friendship yok animality brutality diye b....unu cıkardılar. sonra da oyunun grafik motorunu deiştirip 3 boyut adı altında oyunun zevkinin yarısını alan bir oyun stili koydular. (3 boyuta karsı deilim, daha güzel ve zevkli oynanıs olabilirdi)
daha sonra fatality sayısını arttıracaklarına, 1 e indirdiler. daha sonra da herkese ortak fatality gibi bişey denediler.(armageddon-aslında düşünce güzeldi belki ama o oynanıs stilinde güzel kacmıyordu bence)
sonunda da batman falan oyuna ekleniyor.
üsttekilerin özetini yaparsak bu adamlar(ed boon ve tayfası) sadece biraz daha fazla satalım diye herşeyi denediler ve bence oyunun içine ediverdiler. bilmiyorum kimler benim gibi düşünüyor ama Mortal Kombat 2 ve zorlarsak Armageddon dısında yapımcı kurbanı olmus bi oyun var karsımızda. son örnegini de yakında konsollarda görürüz.
hayatım mortal kombatla geçti diyebilirim mortal kombat benim için bir efsane yaş 28 oldu ve hala mortal kombatla ilgili bir haber duyunca heyecanlanıyorum bende milyonlarca insan gibi mortal komabt fanatiğiyim yukarıdaki çoğu arkadaşın dediğine katılıyorum ed boon denen şahıs artık ayıp ediyor bukadar insanı hayal kırıklığına uğratıyor bütün platformlarda oyunları çıkmış 2 tane hit filmi yapılmış üçüncüsüde yolda deniliyor dizileri çizgi filmleri müzikleri çizgi romanları milyonlar tarafından beğenilmiş bir oyun aslını kaybetmemeli mortal kombat mortal kombattır adı yeter o efsane ejderin yanına başka bir firmanın logosunu yakıştıramıyorum oyunun güzelliği yada çirkinliğine hiç bir şey demiyorum bile
olmamış yazıklar olsun..........
Oyun kaç senede bir zar zor çıkıyor ve böyle şeyler yapılarak beklentileri boşa çıkartıyorlar.Eyyyy Ed Boon rüyana ak sakallı dede girer de bu projeden vazgeçip MK8 ile uğraşmaya başlarsın.Ben supermani dövmek istemiyorumNext Gen Sub Zero ile yeni çıkacak olan çömez karakterlere haddini bildirmek istiyorum.İki yerine üç kıyafet yapma şansımız olsa yada orjinal karakterleri editleyebilmek gibi bir özellik de olabilir.
Ed boon başına taş mı düştü.Noob musun nesin ya
quote:
Orjinalden alıntı: MK_X
mortal kombatı mortal kombat yapan fatality'lerdi. kim ne derse desin!!!
sonra bunun önce yok friendship yok animality brutality diye b....unu cıkardılar. sonra da oyunun grafik motorunu deiştirip 3 boyut adı altında oyunun zevkinin yarısını alan bir oyun stili koydular. (3 boyuta karsı deilim, daha güzel ve zevkli oynanıs olabilirdi)
daha sonra fatality sayısını arttıracaklarına, 1 e indirdiler. daha sonra da herkese ortak fatality gibi bişey denediler.(armageddon-aslında düşünce güzeldi belki ama o oynanıs stilinde güzel kacmıyordu bence)
sonunda da batman falan oyuna ekleniyor.
üsttekilerin özetini yaparsak bu adamlar(ed boon ve tayfası) sadece biraz daha fazla satalım diye herşeyi denediler ve bence oyunun içine ediverdiler. bilmiyorum kimler benim gibi düşünüyor ama Mortal Kombat 2 ve zorlarsak Armageddon dısında yapımcı kurbanı olmus bi oyun var karsımızda. son örnegini de yakında konsollarda görürüz.
Söylediklerine çoğunlukla katılıyorum dostum. Yanlız animality, brutality vs.. bitirici hareketlerin oyunun tadını arttırdığı düşüncesindeyim. Onun haricinde haklısın... Birde tek uyuşmadığımız ksım oyunun 2d sürümleri arasında en güzel sürümün MK2 değil MK3 olduğu (bence). Zira bugün bile Shao Kahn'ın kahkahaları, ses tonu ve sarfettiği sözler aklıma geldikçe bir hoş olurum.
Birde bence başka bulan , yapanda varmıdır bilmem , oyunda ilk olarak "17 hit kombo" evet yanlış yazmadım 17 hit ile adamı öldürene kadar combo yapan biriyim. Bu ise palavra değil , oyunu yavaşlatılmış mod için gerekli parametre ile açıp herzaman yavaş modda oynamam sayesindedir ! Yanlış hatırlamıyorsam Cyrex ile bulmuştum bu "adamı öldürene kadar kombo yapma" olayını... Tam olarak hatırlayamıyorum tabi, üzerinden 10 sene mi ne geçti...(Allah kafretmesin okadar oldumu hakikaten, yaşlanıyoruz ya... )
quote:
Orjinalden alıntı: NECO ksk
hayatım mortal kombatla geçti diyebilirim mortal kombat benim için bir efsane yaş 28 oldu ve hala mortal kombatla ilgili bir haber duyunca heyecanlanıyorum bende milyonlarca insan gibi mortal komabt fanatiğiyim yukarıdaki çoğu arkadaşın dediğine katılıyorum ed boon denen şahıs artık ayıp ediyor bukadar insanı hayal kırıklığına uğratıyor bütün platformlarda oyunları çıkmış 2 tane hit filmi yapılmış üçüncüsüde yolda deniliyor dizileri çizgi filmleri müzikleri çizgi romanları milyonlar tarafından beğenilmiş bir oyun aslını kaybetmemeli mortal kombat mortal kombattır adı yeter o efsane ejderin yanına başka bir firmanın logosunu yakıştıramıyorum oyunun güzelliği yada çirkinliğine hiç bir şey demiyorum bile
olmamış yazıklar olsun..........
Hocam hem karşıyakalısın hemde 28 yaşında. Ortak noktanın da bukadarı olur diyeceğim. :) Yazdıklarına ilaveten muhtemelen sende benim gibi bir "Duke Nukem" fanatiğisindir kesin ... Doğrumu ?
Bakmayın bu bu forumda savate nikiyle varlık gösterdiğime. 90 lı yıllarda savate filminden etkilendiğim içindi sanırım. Sonraları kayıt olduğum her forumda nikim "Duke Nukem" dir benim... Hayranlık büyük zira ;) Geçmişten bugüne yaşıtlarımızın vazgeçilmezleridir diye düşünüyorum , MK ve DuKe Nukem ...
oyunun videosunu izlediydim ben.. grafikleri çok güzeldi.. oyunda eğlenceli gibiydi.. mortal kombatın formatına ayıbolmuş biraz..yoksa oyun güzel bence..
savate mk3: ultimatede %100 lük combo olayı sadece robotlara ve sheevaya karşı oluyodu.. ancak scorpıon yada ermacla(sonu aparkatla biten 3 hitlik combosu olan herkesde) diğerlerine karşıda oluyodu.. anlatamadım ama oynasam hatırlarım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme