Şimdi Ara

Avensis alıcam ama yardım lazım ?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.6 motor için 40 lira gaz ile 500km cok iyi rakam km ye 80 kuruşki dizelinde yarısı bu rakam doğrumu eminmisiniz? Şehir içi dısı karma 400km desek 100 kuruş ederki hala süper rakam

quote:

Orijinalden alıntı: can6

1.6 Lpg li elegant sahibiyim.2. el temiz 2.0 hem çok az hemde o fiyata zor bulursunuz.2.0 vergileri 4-6 yaş için 1.490 Tl.1.6 için mtv 523Tl.fark ortada.Gelelim yakıt konusuna 40 lt. gaz ile 100km. hızı geçmemek kaydıyla 500-540km yol yapabiliyorum.Bu uzun yolda ve ipragaz gaz ile yaptığım yol.Buna göre değerlendirin.
  • konuya göz atıyordumda.. arkadaş 40 TL değil, 40 LİTRE gazdan bahsetti sanırım... litreyi TL olarak gördün galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyin aydınlı -- 2 Nisan 2011; 20:34:33 >
  • hatamı gördüm 170 kurus oldu şimdi :) ki benim dizel yeni corollada o kadar yakıyor. satıp avensis almayı planlıyorum 2011 model

quote:

Orijinalden alıntı: hüseyin aydınlı

konuya göz atıyordumda.. arkadaş 40 TL değil, 40 LİTRE gazdan bahsetti sanırım... litreyi TL olarak gördün galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMDATSAR

Merhaba,
    Ben de bu dönem araç değiştirmek istiyorum.
    2005 model toyota corolla HB otomatik kullanıyorum.
    Aracı sıfır almıştım 6 yıldır kullanıyorum , daha stepnesini takmadım, sigara içilmedi çok memnunun, 6 yılda daha 50 bin km'de ama değişiklik istiyorum artık..önce aracı satıcam tabi.. Arac tercihim sırasında Passat ve Jetta arasında gittim geldim ama Toyotada yaşadığım olumlu deneyimi riske etmek istemedim ve Avensis de karar kıldım, Model de kesin elegant. 30 bin ile 35 bin TL arasında 2007 -2008 araç arayışım var .

Bu noktada birkaç sorum var
    - Uygun yakıt için Avensis 1,6 alıp LPG mi takmam lazım 2,0 dizel araç mı almam lazım ?
    - Bu modeller arasında yıllık vergide büyük fark var mı ?
    - LPG mi az yakar dizel mi ? ( Performansda zaten dizel )

Bir bilen bana yardım ederse çok memnun olurum. Saygılar sevgiler..

avensisde otomatik olarak 1,6 yok sen şimdi düz vitesde çok zorluk çekersin esasen 2005 model corollalar şindiki aurislerden daha iyi iç malzemeye sahip auris alsan eski arabandaki tokluğu ararsın gibime geliyor. onun için toyota alacaksan avensisi tercih etmelisin alıştığın konfor ve daha iyisi için o yüzden otomatik 2000 motorlarıda silmeden incelemen daha iyi olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: nicolaejorga

quote:

Orijinalden alıntı: IMDATSAR

Merhaba,
    Ben de bu dönem araç değiştirmek istiyorum.
    2005 model toyota corolla HB otomatik kullanıyorum.
    Aracı sıfır almıştım 6 yıldır kullanıyorum , daha stepnesini takmadım, sigara içilmedi çok memnunun, 6 yılda daha 50 bin km'de ama değişiklik istiyorum artık..önce aracı satıcam tabi.. Arac tercihim sırasında Passat ve Jetta arasında gittim geldim ama Toyotada yaşadığım olumlu deneyimi riske etmek istemedim ve Avensis de karar kıldım, Model de kesin elegant. 30 bin ile 35 bin TL arasında 2007 -2008 araç arayışım var .

Bu noktada birkaç sorum var
    - Uygun yakıt için Avensis 1,6 alıp LPG mi takmam lazım 2,0 dizel araç mı almam lazım ?
    - Bu modeller arasında yıllık vergide büyük fark var mı ?
    - LPG mi az yakar dizel mi ? ( Performansda zaten dizel )

Bir bilen bana yardım ederse çok memnun olurum. Saygılar sevgiler..

avensisde otomatik olarak 1,6 yok sen şimdi düz vitesde çok zorluk çekersin esasen 2005 model corollalar şindiki aurislerden daha iyi iç malzemeye sahip auris alsan eski arabandaki tokluğu ararsın gibime geliyor. onun için toyota alacaksan avensisi tercih etmelisin alıştığın konfor ve daha iyisi için o yüzden otomatik 2000 motorlarıda silmeden incelemen daha iyi olacaktır

===========================================================================
    Kesinlikle haklısın 2005 Model aracımdan çok memnunum, bir ara yeni Auris baktım içime sinmedi. Sıntı çekeceğim tek ama çok önemli konu otomatik farkı çünkü corollanın otomatiğinden çok memnunum.
    Şirketde Jetta otomatikleri kullanıyorum, hızlanma , atiklik neredeyse yok, kasayı kaldıramıyor ama toyota 10 numara..
    2.0 tercihimde tek sıkıntım vergileri 4-6 yaş için 1.490 TL olması, fazladan her yıl 1,000 TL vergiye değer mi
    bir de dediğiniz gibi az kullanılmış 2.0 bulmak nerdeyse imkansız.
    Ben kendi aracımı önümüzdeki ay satışa çıkaracağım, sonra kısmet diyeceğim, baze trafikte öyle temiz Avensizler görüyorum arabayı durdurup satacak mısınız diye sorasım geliyor.. :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.