Şimdi Ara

Avensis alıcam ama yardım lazım ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2005 2006 avensis 1.6 alıcam.bana bu 1.6 linea modelinin comforttan ne gibi eksikleri var söyleyebilirmisiniz?? ve bu modellerdeki aracın fiyatı nerelerdedir siz daha iyi bilirsiniz kazıklanmayalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ankarali06

Arkadaşlar 2005 2006 avensis 1.6 alıcam.bana bu 1.6 linea modelinin comforttan ne gibi eksikleri var söyleyebilirmisiniz?? ve bu modellerdeki aracın fiyatı nerelerdedir siz daha iyi bilirsiniz kazıklanmayalım :)

avensis 1.6 linea en boş donanımlı avensistir sadece dar bütçe ile avensisi olusn diyenler için sadece 3 sene piyasada kalmıştır. lineanın comforttan bazı eksiklerini yazıyorum

dıgıtal klima
    sis farı
    arka kol dayama

tabi başka eksiklerde vardır ama aklıma gelenler bunlar. bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama elegant olmasa bile comfort almalısınız linea çok boş bir araba.
  • evet teşekkür ederim ama bu farklar comfortla arasında 2000 liralık bi fark yaratırmı yani lpgli lineayı 24 24.5 civarına alabiliyokenyine lpgli comfortu 26000 den aşağı bulamadım
  • Ön göğüsün görünümü açısından da hoş bir görüntüsü yok Lineanın.Digital klimanın olduğu bölgeye manuel klima konumlandırılmış.Lineanında zaten çok piyasası yok.Comfort alın derim bence.

• 2005 Elegantın km. yüksek.Gerçi Toyota için çok önemli değil ama o paraya fazla.
  • teşekkürler arkadaşlar internette araştırmalarım sürüyo biçok araç sahibiyle görüşüyorum ama aracın kontrolunden pek anlamıyorum istanbulda anadoluda ve avrupada aracları baktırabileceğim güvenilir yerler varmı bildiğiniz, muhtemelen yetkili servis diyeceksiniz serviste expert işlemi kaç paraya mal olur acaba ??
  • Önce arabayı bul. Bir yetkili servise çekeceğiz bir hata kusur çıkarsa masrafı satıcıya ait bir hata kusur çıkmazsa masrafı bana ait ve arabayı satın alacağım diye pazarlık yap...150 lira exper ücreti biliyorum..Yetkili servisten.yazılı rapor al..Lafla experlik kabul etme..Aldalırsan o servise dava açma hakkın olur.. Satıcının istediği servise gitme..Başka yere git..Önce sor..Oraya gidelim de sonra kendi istediğin yere arabayı götür..Arabanın devamlı gittiği serviste sicili var..Oradan bilgi isteyin..Başka bir serviste exper yaptırın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 26 Şubat 2011; 13:09:55 >
  • Yetkili servisin dışında özel servislere kesinlikle gitme.Yetkili servislerde aracın sicili vardır.
  • linea'nın comforttan eksikleri:

manuel klima
    plastik kaplı direksiyon ve vites topuzu
    ön kol dayama
    ön sis farı
    yağmur sensörü
    karartmalı dikiz aynası
    elektrikli katlanır yan aynalar
    6 hava yastığı (comfort ve elegant'ta 9 adet)
    krom kaplı ön göğüs ve kapı çıtaları
  • Bir TOYOTA Avenisi ile bir FİAT Linea asla mukayese edilmez.. Onun emsali Coralla, Megane, Hyundai.Focus....Şahsi düşüncem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Bir TOYOTA Avenisi ile bir FİAT Linea asla mukayese edilmez.. Onun emsali Coralla, Megane, Hyundai.Focus....Şahsi düşüncem..

öyle bişey yapan yokki Toyota Avensis Linea donanım paketi ile Toyota Avensis Comfort donanım paketi karşılaştırılıyo. Ayrıca megane focus corolla nın bile dengi değil Fiat Linea
  • quote:

Bir TOYOTA Avenisi ile bir FİAT Linea asla mukayese edilmez.. Onun emsali Coralla, Megane, Hyundai.Focus....Şahsi düşüncem..

Hahaha ;-))))
  • 2009 1.8 multidrive S' ler hakkında bilgisi olan varmi arkadaslar? Yakıt performans vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

2009 1.8 multidrive S' ler hakkında bilgisi olan varmi arkadaslar? Yakıt performans vs.

1.8 multidrive s gelmedi Türkiyeye, sadece 2.0 multidrive s geldi
  • quote:

Epic FAIL

• quote:

Orijinalden alıntı: MuSoniC

quote:

Epic FAIL

Nick uyumu.

• Merhaba,
    Ben de bu dönem araç değiştirmek istiyorum.
    2005 model toyota corolla HB otomatik kullanıyorum.
    Aracı sıfır almıştım 6 yıldır kullanıyorum , daha stepnesini takmadım, sigara içilmedi çok memnunun, 6 yılda daha 50 bin km'de ama değişiklik istiyorum artık..önce aracı satıcam tabi.. Arac tercihim sırasında Passat ve Jetta arasında gittim geldim ama Toyotada yaşadığım olumlu deneyimi riske etmek istemedim ve Avensis de karar kıldım, Model de kesin elegant. 30 bin ile 35 bin TL arasında 2007 -2008 araç arayışım var .

Bu noktada birkaç sorum var
    - Uygun yakıt için Avensis 1,6 alıp LPG mi takmam lazım 2,0 dizel araç mı almam lazım ?
    - Bu modeller arasında yıllık vergide büyük fark var mı ?
    - LPG mi az yakar dizel mi ? ( Performansda zaten dizel )

Bir bilen bana yardım ederse çok memnun olurum. Saygılar sevgiler..
  • 1.6 Lpg li elegant sahibiyim.2. el temiz 2.0 hem çok az hemde o fiyata zor bulursunuz.2.0 vergileri 4-6 yaş için 1.490 Tl.1.6 için mtv 523Tl.fark ortada.Gelelim yakıt konusuna 40 lt. gaz ile 100km. hızı geçmemek kaydıyla 500-540km yol yapabiliyorum.Bu uzun yolda ve ipragaz gaz ile yaptığım yol.Buna göre değerlendirin.
  • Çok hızlı cevap yazdığın için çok teşekkür ederim...
    Sadece vergi konusu bile tercihimi 1,6'dan yana kullanmam için yeterli olacak sanırım..
    Biraz fazla verip performans mı tercih etsem diyordum ama kesin vazgeçtim... Bin TL'ye yakın vergi farkı ayda 100 TL ortalamaya gelir....
    Ayrıca istanbulda yaşayan biri olarak 2,0 motorun performansı sadece tatillerde yaşarım ona da gerek yok..
    Az kullanılmış 1,6 elegant arıyorum 1 aydır , aramaya devam... :)

quote:

Orijinalden alıntı: can6

1.6 Lpg li elegant sahibiyim.2. el temiz 2.0 hem çok az hemde o fiyata zor bulursunuz.2.0 vergileri 4-6 yaş için 1.490 Tl.1.6 için mtv 523Tl.fark ortada.Gelelim yakıt konusuna 40 lt. gaz ile 100km. hızı geçmemek kaydıyla 500-540km yol yapabiliyorum.Bu uzun yolda ve ipragaz gaz ile yaptığım yol.Buna göre değerlendirin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.