Bildirim
Corolla 1.6 VVT-i Sol Alınırmı ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü, 3 Mobil
Giriş
-
Sorduğunuz aracı ben 2004 yılında 0 km satın aldım..Çok şükür 10 yıldır periyodik bakımlar dışında servise yolum düşmedi..Hiç bir şikayetim yok..Muhteşem bir motor var...Gaza sert basarsan araba canavar oluyor...Zıplıyor.....Sakin sessiz basarsan benzini kokluyor...Motor sesi duyulmuyor...İlk aldığım zamanlar 195 Km / saat hıza defalarca çok rahat çıktım...Gık demiyor...Şu an sürat felakettir diyorum....2003 - 2007 arası Corolla modelleri içinde En dolu olanı SOL nette bir çok satıcı sol olmayan alt modelleri sol diye yutturmaya çalışıyorlar..Neyse....Yeni araba satın almak için 6 aydır çok ayrıntılı Türkiye de satılan bütün otomobilleri inceledim..Şu an aklım ve mantığım beni yine TOYOTA üretimi AVENSİS elegant extra otomobile yönlendiriyor...Kısmet...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 30 Ekim 2014; 1:37:59 >
-
Bende 1. yılı geçti 2004 sol kullanıyorum 170 binde memnunum periyodik bakım dışında sorun çıkartmadı maşallah diyeyim. tüplü olmasına rağmen performansı da gayet iyi. -
Geçen kısa zaman içinde..Corolla sol sedan gümüş metalik 124.000 de temiz orjinal arabamı bir günde sattım.. Şu an Avensis bekliyorum...Plakası takılacak...Hayırlısı Allah tan.. Daha iiyileri sizlerin olsun arkadaşlarım....Saygılarımla.. -
Hayırlı olsun. Kaça sattınız acaba aracı? -
2006 1.6 Sol HB 101 binde satın alıyorum. Araçta sadece sağ arka çamurlukta lokal boya var. Tüpü de 2 sene önce takılmış lovato marka. Dyno da 106 beygire çıktı. Durumu gayet iyi... Umarım pişman olmam... -
Pişman olmazsınız inş hocam hayırlı olsun. -
Arkadaşlar benim sattığım arabam 2004 COROLLA SOL... Gümüş metalik SEDAN boya, kaza, değişen, vuruk hiç bir yeri yok...124. 000 km de bir araba...İçinde sigara içilmedi ve sadece ben kullandım..İlk sahibiyim.. 31 dedim....Bir gün içinde 29,500 den satıldı... Ve çok açık yazıyorum...25 kuruş masrafı yok...Benzini koyup kontağı çeviriyorsunuz...2003 - 2007 Corolla serisine ŞİŞMAN KASA DENİYOR....EN DOLU VERSİYONU SOL.... Piyasası her zaman var...Pertten toplama ağır kazalı veya taksi çıkması 750.000 km de olanları 18 - 22 bin...arası gidiyor..Temiz kullanılmış..bir parçası boyalı veya değişmiş olanlar 22 - 25 arası gidiyor..Orjinal el değmemiş temiz SOL ise modeline yılına ve km sine göre 25 - 34 bin arası satılıyor... 2007 model SOL donanımlı çok az yol yapmış tertemiz arabalar için 34 diyorlar...Kazasız araba satan yok...Tek tük satılık olanda hemen kapışılıyor... Piyasada binlerce satılık otomobil var...Seçip beğenip alın....Kolay gelsin.....Saygılarımla.. NOT....Gaz veriyor sanmayın..2015 te yeni vergiler ile otomobil fiyatları daha şişecek..Bu ne demek ? 0 km otomobil alamayan veya bir otomobil için 70 -75 - 85 bin vermek istemeyenler.Temiz 2. el otomobil almak isteyecekler...Bu iki ay kasım aralık 2. el zamanı, FİYATLARIN EN DÜŞÜK ZAMANI... KARAR VERİP UYGULAYIN.. Nisan, mayıs , haziran gibi 2. elde fiyatlar daha yükselir sanıyorum...Karar sizin....Saygılarımla..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 3 Ocak 2015; 19:59:25 >
-
2001 model corolla VVT-İ aracımız var 200 bin üstünde çok az yağ yakma sorunu var onuda hiç dert etme kaliteli bi lpg taktırırsan yakıt parasını hiç dert etme sağlam motor sağlam araç az masraf toyota farkı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende niyetlendim sedan corolla - sol 95 bin km de ilk sahibinden hiç tüp takılmamış; 1 parça değişen 2-3 parça boya var ama ağır bi kaza yok..fiyatı 28 bin dedi...yedek anahtar-kitapçıklar hepsi var;bakımları yetkili serviste yapılmış..sadece 4 mevsim lastik istiyor vetabi LPG mantıklı mı?? 10 senelik araç ama hala fiyatı ölmüyor.. -
Bence biraz pahalı hocam lpg olmaması sıkıntı sen biraz daha pazarlık yap. -
2007 model sedan sol da benim ilk arabam oldu, BRC marka tüp takılı 90 binde. Sorunsuz olmasını istiyordum, umarım öyle olur -
Güzel bir tercih yapmışsınız...Hayırlı uğurlu olsun...Allah kaza bela vermesin... -
Arkadaşlar bu yazıları okuyan SOL sahipleri forumdaşlar.Ben arabamı sattım. Avensis aldım. Bir yakınım Temiz Corolla sol arıyor..Kazasız, değişensiz , boyasız 2003 - 2007 Corolla SOl sahiplerinden satmak isteyen , model yükseltmek isitiyorum diyenler bana özel not bıraksın. Tüccar, galerici, komisyoncu değilim..Peşin satın almak isteyen kişinin telefonu size sizin telefonu ona verip hayırlı olsun diyeceğim..Beni tanıyanlar iyi bilirsiniz..Para pul derdinde değilim..Saygılarımla.. -
Arkadaşlar 2000 - 2002 arası tek far corolla arıyorum. ortalama fiyatı nedir.yardımcı olabilirmisiniz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ankara en iyi toyota ustası
- toyota corolla 1.4 d-4d turbo sorunu
- toyota c-hr 1.8 hybrid yorumlar
- toyota avensis 2.0 otomatik şanzıman
- toyota triger zinciri hangi modellerde var
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- 2022 model toyota corolla
- corolla cross bagaj hacmi
- corolla 2021
- toyota highlander türkiye fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X