Şimdi Ara

AVEO LTZ DİZEL Mİ, ACCENT BLUE MU KARAR VEREMEDİM... YARDIM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gerschenkirschen nickli arkadaşım, LT ile LTZ arasındaki farkları sayarken birinin 5, diğerinin 6 vitesli olduğunu unutmuşsun, belki bir iki gıdım fazla yakıyor olabilir ama ben her ikisini de denedim. 95 lik LTZ elbette daha atak. Beş kişi ile yolculuk edildiğinde ve hele araç yüklü ise çok da küçük olmayan kasayı çekme konusunda LT zayıf kalacaktır ve daha çok yakacaktır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Yakında peugeot 301, skoda rapid, seat toledo, yeni logan gibi araçlar gelecek. B sınıfı sedan biraz karışacak ama ben aveoyu güvenlik, donanım ve fiyat oalrak zorluyacak araç çıakcağını sanmıyorum. 208 en boşu bomboş mesela. 301 de öyle olacaktır gibi.

kesbi 301 iddialı geliyor.208 gibi olmayacak.
    http://www.peugeot.com.tr/kesfet/301/sedan/

Verdiğiniz linten sadece ESP'nin standart olduğunu anlıyoruz. Bunu nerden çıkardınız anlamadım. 208 2 hava yastığı ile 29 küsüre satılıyor. Bunun ne donanımı ne fiyatı belli. Pahalı geldikten sonra accent blue veya jazz gibi olur. Bekleyip görelim. İnşallah rekabetçi olur ama 208den sonra pek umudum yok. Bunun 208den pahalı olacağını düşünürsek işi zor. Ancak sış tasarımı 10 üzerinde 9. Bence aveodan da, bluedan da güzel olmuş. Canlı da görmek gerek. Herşey fiyat ve donanıma bağlı yani. Motorlar zaten belli.

AVEO LTZ DİZEL Mİ, ACCENT BLUE MU KARAR VEREMEDİM... YARDIM  AVEO LTZ DİZEL Mİ, ACCENT BLUE MU KARAR VEREMEDİM... YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 10 Ekim 2012; 14:32:09 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

quote:

Yakında peugeot 301, skoda rapid, seat toledo, yeni logan gibi araçlar gelecek. B sınıfı sedan biraz karışacak ama ben aveoyu güvenlik, donanım ve fiyat oalrak zorluyacak araç çıakcağını sanmıyorum. 208 en boşu bomboş mesela. 301 de öyle olacaktır gibi.

kesbi 301 iddialı geliyor.208 gibi olmayacak.
    http://www.peugeot.com.tr/kesfet/301/sedan/

Verdiğiniz linten sadece ESP'nin standart olduğunu anlıyoruz. Bunu nerden çıkardınız anlamadım. 208 2 hava yastığı ile 29 küsüre satılıyor. Bunun ne donanımı ne fiyatı belli. Pahalı geldikten sonra accent blue veya jazz gibi olur. Bekleyip görelim. İnşallah rekabetçi olur ama 208den sonra pek umudum yok. Bunun 208den pahalı olacağını düşünürsek işi zor. Ancak sış tasarımı 10 üzerinde 9. Bence aveodan da, bluedan da güzel olmuş. Canlı da görmek gerek. Herşey fiyat ve donanıma bağlı yani. Motorlar zaten belli.

AVEO LTZ DİZEL Mİ, ACCENT BLUE MU KARAR VEREMEDİM... YARDIM  AVEO LTZ DİZEL Mİ, ACCENT BLUE MU KARAR VEREMEDİM... YARDIM

esp ve kafa hava yastıkları 208 den fazlalığı.bunu 208 gibi olacak dediğin için yazdım
    208 e söylenecek birşey yok zaten.8 ay beklediğim bir araçtı 208 ve donanım fiyat endeksini görünce anında benim için ex olmuş bir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: bahcerun

gerschenkirschen nickli arkadaşım, LT ile LTZ arasındaki farkları sayarken birinin 5, diğerinin 6 vitesli olduğunu unutmuşsun, belki bir iki gıdım fazla yakıyor olabilir ama ben her ikisini de denedim. 95 lik LTZ elbette daha atak. Beş kişi ile yolculuk edildiğinde ve hele araç yüklü ise çok da küçük olmayan kasayı çekme konusunda LT zayıf kalacaktır ve daha çok yakacaktır diye düşünüyorum.

selam dostum,

unutmadım esasında, bana göre çok gerekli olmadığı için bilerek bahsetmedim. 2 motorun da aynı oldugunu ve sadece 95hp olanın yazılımla upgrade edildiğini duymuştum.
    75ps alıp, deneyebilirsin. ben gerek duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerschenkirschen

quote:

gerschenkirschen nickli arkadaşım, LT ile LTZ arasındaki farkları sayarken birinin 5, diğerinin 6 vitesli olduğunu unutmuşsun, belki bir iki gıdım fazla yakıyor olabilir ama ben her ikisini de denedim. 95 lik LTZ elbette daha atak. Beş kişi ile yolculuk edildiğinde ve hele araç yüklü ise çok da küçük olmayan kasayı çekme konusunda LT zayıf kalacaktır ve daha çok yakacaktır diye düşünüyorum.

selam dostum,

unutmadım esasında, bana göre çok gerekli olmadığı için bilerek bahsetmedim. 2 motorun da aynı oldugunu ve sadece 95hp olanın yazılımla upgrade edildiğini duymuştum.

Yazılımla o kadar güç olmaz. DAciada araştırmıştım ve 75lik dcilarda intercooler yokmuş galiba. Ayrıca turboları farklıymış. Başka farklar da vardı. Yani sonradan o güce ulaşmak imkansız ama yaklaşman bile çok pahalıya patlar demişti servisteki usta. 75 de 20 epey büyük bir güç. Yazılımla olacak iş değil yani. 6 vites dizellerde var ama benzinli LTZlerde yok sanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gerschenkirschen

quote:

selam dostum,

Yazılımla o kadar güç olmaz. DAciada araştırmıştım ve 75lik dcilarda intercooler yokmuş galiba. Ayrıca turboları farklıymış. Başka farklar da vardı. Yani sonradan o güce ulaşmak imkansız ama yaklaşman bile çok pahalıya patlar demişti servisteki usta. 75 de 20 epey büyük bir güç. Yazılımla olacak iş değil yani. 6 vites dizellerde var ama benzinli LTZlerde yok sanırım.

deneme sürüşümü 75' likle yaptım sonuç 95' lik aldım. Eğer sürekli şehir içi kullanılacaksa 75' lik olabilir ama arada sırada uzun yol yapılacaksa forza 95' lik.

• bence de 95 lik daha uygun. tamam bu araçlar performans aracı değil ve hız yapmak için üretilmemiş. Ancak gerektiğinde hele yüklü iken veya sollama esnasında gerekli hızlanmayı yapamazsa hiç de hoş olmuyor.
  • Araya bazıları başka markaları kaynak yapıyorlar. Komik oluorlar. Bari kıyaslanacak araba koysalar. Tartışmasız Aveo ! Bu hyundai ne olaki?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.