Şimdi Ara

AVERMEDIA AVER TV BOX 7 LIVE TV KARTI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
19.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan elimde AverMedia AverTV Box7 Live var sıfır kutu içi bilgisayar şirketimi kapattıgım için uygun bir fiyata satıyorum.Düşünenler özel mesaj atabilirler ordan tel no verebilirim.
  • AverTV Box7 Live

isteyenler için cok ucuz fiyata buraya koydum..
  • telefon numaranı verirmisin acil lazım bana
  • yardımcı olursanız sevinirim ben avertv box5 var ve kumandası olmadıgı için kanal atamıyorum bu kumandayı nerde bulabileceğimi söyleyebilirmisiniz yada programlanan kumandalar varmış onlarla bu aleti programlayabilirmiyim örn: aeg rc 4000 akıllı kumanda
  • distirübütörü ile bir görüş derim orada bulablirsin kumandayı
  • Özetleyecek olursak; bu ürün ekranlarımızı televizyon gibi yapıyor diyebiliriz sanırım. Bilgisayara bağımlı kalmadan.

Benim sorum şu: ben bu tv kartını televizyonda kullanabilir miyim? TV kartının vga çıkışını scarta çevirip, televizyonun scart girişine takıp televizyon izleyebilir miyim?
    Televizyonun tuneri bozuk onun için böyle bir çözüm geliştirmeyi düşünüyorum. Aynı zamanda monitörden TV izleyebilme olanağı da benim için büyük bir artı oluşturuyor.

Televizyonu monitörmüşcesine kullanma çabasındayım. Teorik olarak olabilir gibi geliyor fakat pratikte tecrübe eden var mı?

Veya varsa olası başka önerileriniz nelerdir.

Teşekkürler.
  • Bende pc avermedia aldım ama benim ekranımda sadece DVI-D girişi var sadece tv izlerken sorunum yok ancak pc açıkken izleyemiyorum çünkü monütörü DVI-d ye takıp avermedia yıda analog girişr takınca görmüyor acaba bunun çalışmasını sağlayacak bir adaptör var mıdır?

Şimdiden çok teşşekürler......
  • Herkese merhabalar,

Benim de bir sorum var. Aver Tv BoxW7 (Super) modelinden almayı düşünüyorum. (http://www.vatanbilgisayar.com/avermedia-box_w7_super-avertv-box-w7-super/productdetails.aspx?I_ID=36378)

Yalnız ürünü hem elimdeki atıl, herhangi bir bilgisayara bağlı olmayan LCD monitörle, hem de notebook'umla kullanabilir miyim? (Tabi ki hem monitörle hem de notebook ile aynı anda kullanmayı düşünmüyorum. Tv Box'ı monitörle mutfakta, notebook'la ise çalışma masamda kullanmayı düşünüyorum) Ürünün notebook'lar ile kullanılabilirliğine dair bir şey bulamadım. Yani bu ürünü notebook'a taktığımız zaman, ekrandan görüntü alabiliyor muyuz? Yardımcı olabilecek biri varsa, şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gametheory

Herkese merhabalar,

Benim de bir sorum var. Aver Tv BoxW7 (Super) modelinden almayı düşünüyorum. (http://www.vatanbilgisayar.com/avermedia-box_w7_super-avertv-box-w7-super/productdetails.aspx?I_ID=36378)

Yalnız ürünü hem elimdeki atıl, herhangi bir bilgisayara bağlı olmayan LCD monitörle, hem de notebook'umla kullanabilir miyim? (Tabi ki hem monitörle hem de notebook ile aynı anda kullanmayı düşünmüyorum. Tv Box'ı monitörle mutfakta, notebook'la ise çalışma masamda kullanmayı düşünüyorum) Ürünün notebook'lar ile kullanılabilirliğine dair bir şey bulamadım. Yani bu ürünü notebook'a taktığımız zaman, ekrandan görüntü alabiliyor muyuz? Yardımcı olabilecek biri varsa, şimdiden teşekkürler.

laptopunda muhtemelen video in yoktur... o yüzden laptopta tv izlemeni sağlamaz tv box...

• bu aletin çanak antenle çalışan modeli yokmu?
  • analog ile dijitalin arasındaki tak fark görüntüdeki kalite ve netlik farkında mıdır?
  • pıp özelligi avermedia tv box live de varmı kumanda üstünde dügmesi var ama olmuyor aynı anda tv ve internet kullanmak istiyorum
  • merhaba arkadaslar benim bir sorunum
    ben bundan 2 hafta öncesine kadar sorunsuz bir sekilde avermedia tv box kullanıyordum ancak bilgisayarıma format atıldı.
    formattan sonra pc acıkken tv izleyemeiyorum yani pip özelliği işlemiyor işin ilginç tarafı düşük çözünürlükte kullanılıyor ancak benim ekran çözünürlüğümde açöıyor 1440*900 ekran çözünürlüğüm bu çözünürlükte hiç bir şekilde açmıyor avermedianın çözünürlüğüde aynı şekilde 1440*900 e ayarlıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim.
    şimdiden çok teşekkürler...
  • Herkeze merhaba, 2 hafta önce AVER TV BOX 7 aldım,19' samsung LCD monitör kullanıyorum,görüntü hep kumlu anteni geçtim Video girişinden video kameramı bağladım onu bile hafif kumlu gösterdi aleti parçalamak istiyorum 130 Tl'yi çöpe attım gibi geliyor kumlu görüntü normal mi? benimkisimi bozuk acaba ? herkez övüyor...
  • Teletext var mı bu cihazda?
  • bunların hepsi tedarikçi firma çiaz ellerinde patlı anolok tivi öleli 10 yıl odu sakın kanmayın

uydu kartı yada skystar2 skystarhd alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: getmac24

bunların hepsi tedarikçi firma çiaz ellerinde patlı anolok tivi öleli 10 yıl odu sakın kanmayın

arkadaşım adamlar tv box tan bahsediyorlar . tv box almak isteyenlerin cogu receiver baglamak için alıyorlar
    bende pc yi çalıştırmadan monitörü tv olarak kullanıyorum gayette güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alohaa34 -- 18 Ağustos 2010; 14:43:38 >
  • arkadaşlar bende 24 inc bi ekran almayı düsünüyorum aver 7 isimi görürmü hertürlü bağlantı opsiyonu var.........tesekkürler simdiden...
  • bazı arkadaşlar TV box lar uydu receverlara bağlanmıyor gibi yalan yanlış bilgi veriyorlar.Arkadaşlar cihaz analog ama analog olması recever bağlanmayacağı anlamına gelmiyor cihazda s-video çıkışı var bende Forex tv box var 19 asus lcd+yumatu uydu alıcısına bağladım cam gibi seyrediyorum.yanlış anlaşılmasın tv boxlara uydu alıcı bağlanabiliyor sadece analog demekle direk çanaktan gelen kabloyu takarak izleyemessiniz yani dijital çevirici görevi görmüyor dijital izlemek için recever a ihtiyacınız var.ayrıca ürünü ps2 dede denedim yine s-video çıkışından çok net 1400x900 e çözünürlükte film izledim.avermedia forex e göre birazdaha kaliteli olabilir ama avermedia larda dahili kolon yok üzerindeki kolon çok ahım ses vermesede tv izlerken idare ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getmac24

bunların hepsi tedarikçi firma çiaz ellerinde patlı anolok tivi öleli 10 yıl odu sakın kanmayın

Bu nasıl bir Türkçe böyle? Analog niye ölsün, kablo tv piyasadan mı kalktı? Uydu kartı alın diyorsun, evinde uydu olmayan ne yapsın uydu kartını?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclusive -- 28 Eylül 2010; 2:11:07 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.