Şimdi Ara

AVERMEDIA AVER TV BOX 7 LIVE TV KARTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
19.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jordan24

BENDE AVERMEDİA BOX W7 TV KARTI LADIM .ŞİMDİ SOYLE BIR SORUNUM VAR ,AYNI ANDA HEM PC HEM TV YI KULLANMAYIRUM . KUMANDADNIN UZERINDE P/P TUSUNA BAS DENIYOR KLAVUZDA AMA DENEDIM OLMUYOR ,YOKSA SADE TV OZELLIGI VE GORUNTUSU COK NET MEMNUNUM ,AMA DEDIGIM GIBI AYNI ANDA BEN PC ILE UGRASIRKEN DIGER TARAFTA TV NIN CALISMASINI ISTIYORUM AMA OLMUYOR BUNU NASIL YAPABILRIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM ....

ben bu kartı 22" lcd monitörle kullanıyorum, görüntüyü anten çıkış değil de, uydu alıcıyı komposit çıkışa bağlayarak sağladım. Görüntü mükemmel. Pip özelliğini devreye sokmak için bilgisayarın cözünürlüğü ile tv kartının çözünürlüğü aynı olmak zorunda. Örneğin tv kartını 1440 900 kullanıyorsanız, masaüstü çözünürlüğünüzde bu şekilde yapmalısınız. kumandadan pip tuşana bastığınızda ekranın sağ alt köşesinde küçük bir tv çıkıyor, yalnız bu hareket ettirilemiyor... Gönül ister ki box kartların karasal yayını destekleyeniler ülkemize gelsin.. şu anda analog karta para vermek pek akıllıca değil, ama mecburen alıyoruz, uydu alıcıyı bağlamak için... diğer bir seçenek de çok çıkışlı monitör seçenekleri, onlarda da sadece benQ da pip özelliği var diye biliyorum...

• Benim bir sorum var. Bu kart ile TVdeki görüntüyü nasıl kaydebilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vargath

Benim bir sorum var. Bu kart ile TVdeki görüntüyü nasıl kaydebilirim?

olmuyor dostum sanırsam bnede çok istiyom göruntuyu kaydetmek için tamamne pc den farklı çalışıyor resim bile çekilmiyor
  • lcd monitör+aver lcd box+next YE-2000 cx plus+ hopörlör = lcd monitörde dijital tv keyfi ve uydu alıcıya atacağınız yazılımı sayesinde usb ye bağlayacağınız usb hdd veya hafıza kartı ile izlediğiniz yayını kayıt edebilirsiniz.
  • tesekkurler arkadslarr saolsun
  • Selam arkadaşlar yanlış yer olabilir sorumun yeri bende aldım pc de tam ekrana bastığımda karanlık ekran çıkıyor ancak küçük boyutunu köşelerinden tutup büyütebiliyorum bu da tam ekran olmuyor nasıl düzeltebilirim bunu bir bilgisi olan var mı?
  • 22'' monitörüme avermedia w7 almayı planlıyorum. öneriliyor gibi görünüyor. ama kablo tv veya uydu yok. apartman antenine bağlasam veya küçük tv üstü antenlere bağlasam normal kanalları izleyebilirmiyim? (atv,kanald show gibi)
  • izlersiniz..ama eğer daireniz aşşağı katlardaysa tv üstü anten ile iyi sonuç alamazsınız...onun yerine çatı anteni daha iyi olur.
  • çok teşekkur ederim bir sorum daha olacak. harici kartlarda önerilecek başka bir ürün var mı?
  • Selamlar,

Bu aleti(AVERMEDIA TV BOX 7) uydu çıkışına bağlamak mümkün mü ? Bir de W7 ile karşılaştırırsak hangisini önerirsiniz? Teşekkürler...
  • box W7 aldım özellikleri tatmin etti televizyon gibi oldu monitör. ben denemedim ama uydu ya bağlanıyor diye biliyorum..
  • Arkadaşlar 22'' monitörü tv olarak kullanmak isteyenlere AVerTV DVI Box9 öneririm.
    Bilgisayarsız televizyon izleme, ps2, ps3 bağlayabilme, digital uydu, vcd&dvd player, kamera, digital fotoğraf makinası, bağlayabilirsiniz. Gelişmiş ileri teknoloji video işlemcisiyle 1920x1200(WUXGA) yüksek çözünürlükte video ve TV izlemenizi sağlar. Ayrıca 1680*1050 çözünürlük desteği sunuyor. DVI veya anolog RGB(DVI'dan VGA'a çevirici adaptör ile) monüterlerde kullanılabilir. Daha ayrıntılı özellikleri:

AVerTV DVI Box9 LCD monitörünüzü televizyon ve multimedya eylence merkezine dönüştüren tam bir çözüm sunar, hem de bilgisayarınızı açmanıza bile gerek kalmaz.
    Geliştirilmiş Renk/Keskinlik ve Kanal Önizleme özellikleri. En son Progressive Scan ve 3D-Motion Adaptive De-Interlace teknolojileri keskin ve yüksek kalitede görüntü izlemenizi sağlar. Ayrıca 3:2/2:2 Pull-Down teknolojisi daha iyi bir resim kalitesi sunar. Tak ve çalıştır özelliğiyle DVI ya da VGA* girişi olan LCD ya da plazma monitörünüzü anında televizyona dönüştürün.

Bilgisayarsız, DVI ya da VGA* monitörle TV izleyebilme
    1920x1200'e kadar çözünürlük desteği(PIP için 1680x1050 60Hz'e kadar)
    Tüm Analog Yayınları Destekler: NTSC/ PAL/SECAM(SECAM-L hariç)
    Saydam PIP (Resim içinde Resim)
    16:9/16:10 Genişekran
    Resim Durdurma
    Giriş Sinyalini Değiştirme Desteği(TV , S-Video, Komposit-Video, PC, Komponent)
    Geliştirilmiş Renk/Keskinlik
    Otomatik Kapanma

Girişler
    DVI-I(DVI:Sadece Single-link)
    S-Video
    Komposit (RCA) Video
    PC Ses Girişi
    Komponent (YPbPr, 480i/576i)
    Anten Girişi

Çıkışlar
    DVI-I(DVI:Sadece Single-link)
    Ses Çıkışı(Kulaklık ya da Hoparlöre)
    http://www.avermedia.com/avertv/TR/Product/ProductDetail.aspx?Id=171&device=3

• quote:

Orjinalden alıntı: strisfat

Selamlar,

Bu aleti(AVERMEDIA TV BOX 7) uydu çıkışına bağlamak mümkün mü ? Bir de W7 ile karşılaştırırsak hangisini önerirsiniz? Teşekkürler...

S-Video çıkışına digital uydu bağlayabilirsin. AVerTV BoxW7 1440×900 19'' çözünürlük sunuyor, AVerTV Box7 Live 1280 x 1024 çözünürlük sunuyor başka kayda değer fark göremedim. Bunların hiç birini önermem. Avermedianın şu ürünlerini öneririm:

AVerTV DVI Box7:http://www.avermedia.com/avertv/TR/Product/ProductDetail.aspx?Id=164&device=3
    AVerTV DVI Box9:http://www.avermedia.com/avertv/TR/Product/ProductDetail.aspx?Id=171&device=3
    Bunların içinde AVerTV DVI Box9 u öneririm.

• birde bu avermedia w7nin plus olanı var,o full hd çözünürlük sunuyor ama Türkiye'de yok sanırım.
    peki bu avermedia w7 veya diğerlerini basit tv anteni ile deneyen varsa sonuçları aktarabilirmi?elbetteki kablo tv gibi olması bekelenemez ama tatmin ediyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupe96 -- 2 Haziran 2008; 20:59:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: coupe96

birde bu avermedia w7nin plus olanı var,o full hd çözünürlük sunuyor ama Türkiye'de yok sanırım.
    peki bu avermedia w7 veya diğerlerini basit tv anteni ile deneyen varsa sonuçları aktarabilirmi?elbetteki kablo tv gibi olması bekelenemez ama tatmin ediyormu?

ben normal anten ile kullanıyorum görüntü gayet iyi ama bir sorun var halen çözemedim

1- kanalları kendisi otomatik arıyor ve kanal listesine koyuyor fakat işe atv 4 te olsun kanal d 5 te olsun gibisinden ayarlayamadım hatta bu olay star tv ye mal oldu bana çünkü makina star tv yi 25. kanala koyuyor akabinden yine star tv koyuyor fakat az bir ses geliyor yani bozuk görüntü ardından kanallar sıralanıyor işte asıl düzgün olan görüntü ardından gelen kötü görüntüye sahip olan star tv den etkileniyor ve ses kesik kesik geliyor bu olay sadece arkasında bozuk kanal olan kanallarda var bilemm anlatabildim mi

bilen varsa söylesin lütfen kanalların yerini değiştirmeyi ve ince ayar yapmayı

• az once baska bir yerde vardi, cevapladim :

Kanallari istedigin yere ayarlamak icin favori kanallar ayarlarindan yapman gerekiyor.

TV kanalini istedigin Favori kanala ayarlayip yapiyon. Biraz karmasik gibi gorunuyor basta ama aslinda kolay. favori kanallar menusune git.

Menu -> Cok -> Begenilen Kanallar

Istedigin kanal numarasini favori kanal numarasina yazinyon. Ama o ayarladigin kanal numarasindaki kanal gidiyor. onu ayralmak icin de TV kanalina o numartayi yazip, favori kanala da onu tasimak istedigin numarayi yaziyon. TV kanali numaralari sabit yani. Tararken buldugu her kanala bir numara veriyor ve bu sabit. Degistirmek icin de favori kanallarla yapiyorsunuz.
  • dreamboxlarda dvi çıkışı var direk monitöre bağlanmazmı acaba
  • bende birşey sormak istiyorum

avertv box7 yi laptop'a bağlamak istiyorum ama başaramadım.Bununla ilgili deneyimi olan yada bir fikir verebilecek arkadaşlar varsa memnun olurum.Lcd den gayet net bir görüntü alıyorum ama laptop'a bağlamak istiyorum.yardımlarınızı bekliyorum
  • arkadaşlar bu kart hakkıında merak ettiklerim şunlar ..

götüntüyü tam ekrasn yaptığımızda bulanıklık var mı ??

Tv kartı en fazla hangi çözünürlüğü destekliyo ??

Ve Akla gelebilicek en iyi yönleri ve özellikleri hangisi ??
  • arkadaşlar bende 2 soru sormak istiyorum

1. w7 yi hem lcd de bilgisayarsız hem de notbook ta kullanabilir miyim (aynı anda değil)
    2. w7 ye normal çatı anteni ve uydualıcısı bağlasam her ikisini de destekler mi (aynı anda değil)

bir de w7 box7 live7 aralarında ne fark var acaba hangisini tavsiye edersiniz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.