Arkadaşlar leptop için bi tv kartı almaya karar vermişdim geçenlerdede biraz baktım ve bu kart hoşuma gitti ve aldım, ama daha ilk tv kartım olduğu için bu konuda acemiyim. Daha yeni taktım kurdum filan ayarlarını kurcalıyorum, aslında biraz karışık geldi ayarları ama sorun diil zamanla öreniriz atık. Tv kartı alcaklarada öneririm kart gerçekden çok küçük, cebinizde bile kaybolcak gibi ve görüntü kalitesi filanda mikemmel. Kart hakkında sorularınız olursa cevaplıyabildiğim kadarıyla cevaplarım. Şimdi size birkaç sorum olacak, 1.Bu kartla progdvb programının hangi sürümü uyuşur acaba, internette birsürü şeyler yazıyo kafam karıştı gerçekden ve uyan sürümününde linkini verebilirmisiniz. 2.Bu kartla birşekilde şifreli kanalları izleyebilirmiyim acaba, yada nasıl izlerim. Mesela malum spor kanalını izlemenin bir yolu varmı yada discovery filan. 3.Bu soruyuda aklıma gelince sorucam.
Arkadaşlar aranızda bana yardımcı olabilecek kimse yokmu. Tv kartı konusunda acemiyim daha. Bari kart hakkında birkaç tavsiyede bulunsanız çok sevinirim. Yasal olmayan içerik diyorsanız mail atarsanız çok sevinirim. Tek iştediğim birkaç tavsiye ile link. sel_man_90@hotmail.com
1. progdvb nin tüm sürümleri ile uyuşur 2. bu analog tv kartı anladığım kadarı ile genelde belediye yayınları şifresiz şifreli olanlar içinse progdvb de bir pluginle çözebilirsin 3. aklına gelince okuma imkanı olursa cevaplamaya çalışırım
sel_man ,
http://forum.donanimhaber.com/m_35791491/tm.htm ben de AirExpress kartı aldım fakat başlıktaki gibi sorunlar yaşıyorum sende böyle bir sorun oluştu mu ?? Ekran kartıyla ya da diğer donanımlarla çakışma oldu mu ?? lütfen bilgi verirsen sevinirim..
laptop markası ve ekran kartı modelin işletim sistemin nedir ?