Bildirim
Avermedia TV GO 007 fm
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sürücüyü yeniden kurmayi dene..Aygit yöneticisinden de tv kartiyla ilgili eksik bişeyler(inf dosyasi) olup olmadigina dikkat et... -
valla sürücüyü 5 kere kurdum kaldırıp tv kartını
normal de herşey sorunsuz gözüküyor yani sürücü falan da
ama hala anlayabilmiş değilim
bide avermedia en iyisi die bilirdim :( -
arkadaşlar uplayayım bir belki bir bilen çıkar
mazur görün madurum -
ya şimdi sorunu tam anlatmamışsın. acaba kanal aramasını yaptın mı? öle zart diye kanllar çıkmaz karşına. -
kanal araması da yaptım yani sorunu şu yüzden anlatamıyorum herşey doğru yapılmış durumda ama görüntü yok işte -
Arkadasım tüm hersey yolunda desende yolunda olmayan bişeyler var...Kanal aramasında tüm frekans arama seceneğini dene. Sürücülerde sorun yok diyorsan kartı taktığın slotu değiştir belki oturmamış olabilir...Farklı bi slota tak.Hiç olmadı diyorsan kartında bişeyler arıcaksın o zaman arıza bağlamında...
Kolay gelsin... -
götürdüm aldığım yere hiç bakmadılar bile karşıda yeri varmış oraya götür dediler offf neyse herkese teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X