Şimdi Ara

Avermedia TV Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar avermedia tv kartımı çalıştıramıyorum.Daha önce windows 98 de çalışıyordu, xp ye geçince yazılımı kuramadım.Önce sürücüyü yükleyin diye uyarı veriyor.TV kartının versiyonu 3.02.tu ancak bu versiyona ait hiçbir yerde driver bulamadım, avermedia'nın sitesinde dahi böyle bir versiyon görünmüyor.Arkadaşlar acilen yardıma ihtiyacım var bu driverı nereden bulabilirim lütfen bana yardım edin , şimdiden teşekkürler...

• Kartın üzerindeki çipin modeli ney. Avermedia yan modellerinden mi?Avermedia yazıp farklı marka olanlardan mı?
  • Windows NT veya Windows 2000 için olan sürücüleri dene bakalım. Ben bu şekilde çalıştırdığımı anımsıyorum sanki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TYAN

Kartın üzerindeki çipin modeli ney. Avermedia yan modellerinden mi?Avermedia yazıp farklı marka olanlardan mı?

Kartın üzerinede baktım ama avermedia yazısından başka model gibi birşey yazmıyor, ama kart gerçek avermedia elimde orjinal kutusu ve yazılımı var.Avermedianın yan modelleri nasıl oluyor onu nasıl anlayacağım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: credo

Windows NT veya Windows 2000 için olan sürücüleri dene bakalım. Ben bu şekilde çalıştırdığımı anımsıyorum sanki.

Elimdeki yazılımda windows 95,98,Me ve 2000 sürücüleri var hepsini denedim ama sonuç alamadım. NT sürücüsü işe yarar mı nereden bulabilirim.
  • arkadaşım önce şu kutunda yazan avermedia tv kartının modelin yazsan örnek: tv studio 203 gibi....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • özellikle bir surucuumu gerekiyor ?

kartı ne zman aldın?

eğer tv kartını xp cıktıktan sonra almıs isen zaten orjinal kutusundaki cd sinde xp icin driver vardır.
  • Arkadaşlar kartın kutusunu bulamadım, ama CD si aşağıdaki gibi, kartı 2002 yılında almıştım. CD de xp driveri yok,credo arkadaşımın verdiği linke baktım ama bu modelle ilgili driver yok ya da ben bulamadım, veya başka bir isimle koymuş olabilirlehttp://www.dosyaekle.com/do2.php?x=18640resim.jpg
  • Selamlar

Arkadaşım birincisi 98 yüklü iken ne yazıyordu
     Avermedia TV Kartı

Gibi

2. bu yazan kısmı ile arat
    http://www.avermedia.com/cgi-bin/support_driverbympdcat.asp
    veya burdan bak

Sonra uygun olanı indir. önce driveri ve proğramı sil sonra önce driveri yükle sonra programını tamamdır

Saygılar...

• 98 model olan aver98 kartı bile xp altında çalıştırabilirsin.Sürücü ismi "tvp982k" eğer elinde bu dosya
    varsa yükleyebilirsin.Yoksa multimedia nın tr sitesinden indirebilirsin.
    Eğer yükleme başarısız olursa ilgili dosyanın içinden çıkan "bt878.inf , bttuner.inf , btxbar.inf" isimli
    dosyalaarın üzerine sağ tıkla ve çıkan menüden "yükle" seçeneğini seç. Ondan sonra bir daha aygıt
    yöneticisinden kontrol et bakalım.Olmuşmu?.
  • aziz arkadaşım 98 deki görüntüsünü hatırlamıyorum,ama şuan CD de bu şekilde görünüyor.

Avermedia TV Kartı

Avermedia TV Kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozyeliz -- 2 Mart 2007; 22:26:27 >
  • Arkadaşlar bilgisayarın içini açtım kartın üstünde M-168-U diye küçük bir yazı var kartın seri nosu olsa gerek. Avermedia.com da M168 kodlu birkaç tane kart ve driver var hepsini indirip tek tek deneyeceğim.nodar arkadaşımın verdiği dosyayıda deneyeceğim umarım başarabilirim.
  • Arkadaşlar hepsini denedim yine olmadı, driverı yüklemeye başlayınca "avermedia WDM driver not found" diye bir uyarı geliyor ve yükleme yapılmıyor.Anlamadım gitti başka seçenek yok galiba ya xp yi tv siz kullanacağız, ya da windows 98 e geri dönüş,ikinci seçenek daha mantıklı gibi,arkadaşlar çok teşekkür ederim meşgul ettim sizleri ellerinize sağlık..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.