Şimdi Ara

AVERMEDİA TV KARTI PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kart için türksat 3a transporder i arıyorum vardı format attım silindi nerde bulmuştum onuda hatırlamıyorum bilen varsa yardımcı olursa memnun olurum

• aver medıanın sıtesınde turksat 3 a nın patch ı var .ve format atmadan once belgelerımdekı aver klasorunu d ye kopyalarsanız ve format attıktan sonra bılgısayara aynı ısmı verırsenız aver medıa yı kurduktan sonra daha once kopyaladıgınız aver klasorunu belgelerımın ıcıne atarsanız kanallarınız eskısı gıbı karsınıza cıkacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemceminay34

aver medıanın sıtesınde turksat 3 a nın patch ı var .ve format atmadan once belgelerımdekı aver klasorunu d ye kopyalarsanız ve format attıktan sonra bılgısayara aynı ısmı verırsenız aver medıa yı kurduktan sonra daha once kopyaladıgınız aver klasorunu belgelerımın ıcıne atarsanız kanallarınız eskısı gıbı karsınıza cıkacaktır.

patch i nasıl kullanacağım hakkında bir bilgim yok yani nereye kopyalanacağını anlıyamadım bilgin varsa bilgilendirir misin şimdiden saol
  • Sorununun çözümü burda

AVERMEDIA DVBS PRO A700 için türksat3A kanal listesi

Aver TV 6.0 için Turksat 3A Tp leri. XML dir. Şuraya koyun: "C:\Program Files\AVerTV 6.0\native\Satellite"

Sonra ayarlardan uydu olarak Turksat 3a çıkacak onu seçeceksiniz. Taratın kanallar geliyor.

Aver TV 6.0 için olan dosya linkteki boşlukları siliniz

r a p i d s h a r e.com/files/158623403/TURKSAT_3A.rar

Prog dvb ve diğer programlar için olan dosyalar linkteki boşlukları siliniz

http://r a p i d s h a r e.com/files/159893507/8in1_DVB-SChannelList_01.11.2008.rar

Prog dvb programı için Progdvb icindeki channels klasörünü siliniz buradaki channelsi yapıstırın sildiğiniz yere yapıştırın kanallarınız hazır hale gelecektir

• teşekkür ederim aradığım buydu
  • http://www.skystar-2.com/dvbplayer.htm

yukardakı adresten tukrsat 3a kanal lıstesını ındırebılırsınde.

• quote:

Orjinalden alıntı: buraksaınsen

http://www.skystar-2.com/dvbplayer.htm

yukardakı adresten tukrsat 3a kanal lıstesını ındırebılırsınde.

evet ama senin dediğin başka programlar için aver media için geçerli değil

• bende de aynı problem var ama aver tv'nin en güncel versiyonunu kullanıyorum bende öyle bir klsör yok :S
  • aslında şunu sormak istiyorum yardımmı istiyorsun o zaman yardım edelim ben sorumu sordun yardımmı istedin anlamadımda
    quote:

Orjinalden alıntı: UA_34

bende de aynı problem var ama aver tv'nin en güncel versiyonunu kullanıyorum bende öyle bir klsör yok :S
  • selam arkadaşlar bende aver media a700 dvb-s tv kartı var. bundan bir kaç yılönce almıştım sorunsuz olarak kendi programıyla kullanıyordum. geçenlerde dvb dream kullanmaya başladım. hoşuma gitti ve onla devam ettim türksat 3a ya geçildiğinde uydu ayarına dokunmadan şebeke taramayı açarak tarama yaptım ve tüm yeni frekanslar geldi. masaüstü pc min ev de yerini değiştirdim. ve bundan sonra hiç sinyal alamadım. tüm programları denedim olmadı. tv kartını söküp baktığımda lnb den gelen kablonun ucu kararmıştı. bende gold a tamire gönderdim. 1 haftaya geri geldi ve üzerinde cihazda herhangi bir sorun yoktur. yazıyordu ancak ben hala izleyemiyorum lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fb_crazy

selam arkadaşlar bende aver media a700 dvb-s tv kartı var. bundan bir kaç yılönce almıştım sorunsuz olarak kendi programıyla kullanıyordum. geçenlerde dvb dream kullanmaya başladım. hoşuma gitti ve onla devam ettim türksat 3a ya geçildiğinde uydu ayarına dokunmadan şebeke taramayı açarak tarama yaptım ve tüm yeni frekanslar geldi. masaüstü pc min ev de yerini değiştirdim. ve bundan sonra hiç sinyal alamadım. tüm programları denedim olmadı. tv kartını söküp baktığımda lnb den gelen kablonun ucu kararmıştı. bende gold a tamire gönderdim. 1 haftaya geri geldi ve üzerinde cihazda herhangi bir sorun yoktur. yazıyordu ancak ben hala izleyemiyorum lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim

bana gönderilen ercanwins in 4. sıradaki mesajını uygula avermediada problemin kalmaz

• quote:

bende de aynı problem var ama aver tv'nin en güncel versiyonunu kullanıyorum bende öyle bir klsör yok :S

Vista32 için tam yol "C:\Program Files\Common Files\AVerMedia\Native\Satellite"
  • quote:

Orjinalden alıntı: gezmen

quote:

Vista32 için tam yol "C:\Program Files\Common Files\AVerMedia\Native\Satellite"

allah razı olsun arkadaşım ben o klasörü bulamamıştım çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.