Şimdi Ara

avermedia tv problemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • win 98 de calışan avermedia tv .kartımı , şimdi yenilediğim sistemimde win.xp. de çalıştıramıyorum . surekli hata veriyor ''can not find video capture filter'' yazıyor ...? sonra da ''lutfen surucunuzun calıştıgından emin olun yazıyor.'' tv.kartının modeli nedir? tam olarak bilmiyorum ama verilen cd.version 4.30 tu yazıyor.
    geniş ekran da t.v. izleyeceğim derken hayal kırıklığına uğradım ..(anakartım gigabyte P35CDS3R-ekran kartım ati hd2400xt)
    yardımlarınızı bekliyorum.
    saygılar.

• tv kartının anakart slotuna takıldıgında emın ol söledıgın hata surucu hatası yazılımıda kontrol et yukledıgın herseyı sıl yenıden bı yukleme yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5Lahmacun1Ayran

tv kartının anakart slotuna takıldıgında emın ol söledıgın hata surucu hatası yazılımıda kontrol et yukledıgın herseyı sıl yenıden bı yukleme yap
    oncelikle ilgine tesekkur ederim,
    programı birkac defa kaldırıp yukledim ama olmadı..
    zannedersem xp yi desteklemiyor ,'' gerci support xp'' yazıyorcd de ama..
    bende more tv yi kurdum , goruntu var ses yok onun içinde wilma yı yukledim
    ama o da olmadı ,n'apcamı sasırdım..

• quote:

Orijinalden alıntı: kahirum

oncelikle ilgine tesekkur ederim,
    programı birkac defa kaldırıp yukledim ama olmadı..
    zannedersem xp yi desteklemiyor ,'' gerci support xp'' yazıyorcd de ama..
    bende more tv yi kurdum , goruntu var ses yok onun içinde wilma yı yukledim
    ama o da olmadı ,n'apcamı sasırdım..

Alıntıları Göster
    Sana orijinalini upload ediyorum.
    Birde web cam takılımı.Eğer takılıysa markasını yaz.Belki daha ayrıntılı yardımcı olabilirim.

http://****.com/files/27233769/Aver_TV.rar.html
    (**** olan yere rapid-share yaz,aradaki çizgiyi kaldır.)Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gnecmi

Sana orijinalini upload ediyorum.
    Birde web cam takılımı.Eğer takılıysa markasını yaz.Belki daha ayrıntılı yardımcı olabilirim.

(**** olan yere rapid-share yaz,aradaki çizgiyi kaldır.)Saygılar.

Alıntıları Göster
    ''gnecmi'' ilgine tesekkur ederim ; yazılımı yukledim ama yine aynı sekilde ''can not create capture ...'' yazıyor ,yani olmadı.
    baska tavsiyen varsa bilmek isterim.xp yuklu ondan mı kaynaklanıyor problem ?
    saygılar.

• quote:

''gnecmi'' ilgine tesekkur ederim ; yazılımı yukledim ama yine aynı sekilde ''can not create capture ...'' yazıyor ,yani olmadı.
    baska tavsiyen varsa bilmek isterim.xp yuklu ondan mı kaynaklanıyor problem ?
    saygılar.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım özellikle sormuştum.Pc de web cam varmı,varsa markası diye.Bu konuda birşey yazmamışsın.Sana ona göre yardım etmeye çalışacağım.Saygılar.

• quote:

Arkadaşım özellikle sormuştum.Pc de web cam varmı,varsa markası diye.Bu konuda birşey yazmamışsın.Sana ona göre yardım etmeye çalışacağım.Saygılar.

Alıntıları Göster
    arkadaşım bilgisayarında web cam varsa çakısıyordur 2. olarak o hata birde driveri guncel olmayan surumunu yuklemıste olabılırsın msn den sana yardımcı olabılırım bende avermedia kullanıyorum en son surumu gonderebılırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastfurious

arkadaşım bilgisayarında web cam varsa çakısıyordur 2. olarak o hata birde driveri guncel olmayan surumunu yuklemıste olabılırsın msn den sana yardımcı olabılırım bende avermedia kullanıyorum en son surumu gonderebılırım.

Alıntıları Göster
    arkadaşım tv kartını sökebiliyorsan sök üzerinde entegre(chipset) yazanları (örnek: bt748 gibi) yazanı bana yaz halledelim kardeş canını sıkmaya değmez ::):):)

• quote:

Orijinalden alıntı: GRUPVEF

arkadaşım tv kartını sökebiliyorsan sök üzerinde entegre(chipset) yazanları (örnek: bt748 gibi) yazanı bana yaz halledelim kardeş canını sıkmaya değmez ::):):)

Alıntıları Göster
    ''gnecmi'' ; webcam takılı değil...
    ''GRUPVEF'' tv kartını su an sokme imkanım yok ,ama sbilgisayar yoneticisinde yazanlar ...

Avermedia Aver TV WDM video capture (878)

Avermedia Aver TV WDM audio capture (878)

ilginize tesekkurler.
    saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahirum -- 2 Ocak 2008; 1:46:10 >

• quote:

''gnecmi'' ; webcam takılı değil...
    ''GRUPVEF'' tv kartını su an sokme imkanım yok ,ama sbilgisayar yoneticisinde yazanlar ...

Avermedia Aver TV WDM video capture (878)

Avermedia Aver TV WDM audio capture (878)

ilginize tesekkurler.
    saygılar.

Alıntıları Göster
    ben de xp den vistaya gecerken aynı sorunla karşılaştım :D ki sen xp ye gecerken nasıl karşılaştın hayret.www.numerus.com.tr ye bir mail at kartın modelini yazıp güncel driverini gönderebilirmsiniz de. 1 güne kalmadan yolluyorlar. ben de vardı da sildim nerde oldugunu bilmiyorum ya da. sorun %99,99 yazılımın eskiliginden kaynaklanıyor.. bir de%00,01 lik bir pay da eskiden webcam kullanmış olabilirsin yahut bir arkadasın gelip de yüklemiş olabilir(tahmini söylüyorum), kısacası webcamın takılı olmasa dahi yükledigin driverden bile bazen çakışma olabiliyor. fakat büyük bir ihtimalle sorun yazılımdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihKOC -- 2 Ocak 2008; 11:25:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihKOC

ben de xp den vistaya gecerken aynı sorunla karşılaştım :D ki sen xp ye gecerken nasıl karşılaştın hayret.www.numerus.com.tr ye bir mail at kartın modelini yazıp güncel driverini gönderebilirmsiniz de. 1 güne kalmadan yolluyorlar. ben de vardı da sildim nerde oldugunu bilmiyorum ya da. sorun %99,99 yazılımın eskiliginden kaynaklanıyor.. bir de%00,01 lik bir pay da eskiden webcam kullanmış olabilirsin yahut bir arkadasın gelip de yüklemiş olabilir(tahmini söylüyorum), kısacası webcamın takılı olmasa dahi yükledigin driverden bile bazen çakışma olabiliyor. fakat büyük bir ihtimalle sorun yazılımdan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fatihktu34

fatihktu34 ilgine tesekkurler , ama hiç webcam kullanmadım..
    yazdığın siteye mail atıyorum , dur bakalım nolacak :)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fatihktu34

fatihktu34 ilgine tesekkurler , ama hiç webcam kullanmadım..
    yazdığın siteye mail atıyorum , dur bakalım nolacak :)

Alıntıları Göster
    Aygıt yöneticisinde 2 değil 4 tane olacak.2 tane çıkmasının sebebi,kurduğun eski driverlerin tamamını kaldıramadığından oluyor.Win98 e kurmuş olsaydın 2 tane olacaktı.Eğer kaldırılmış olsaydı XP de aşağıdaki gibi olacaktı.

AverTV WDM Audio Capture
    AverTV WDM Crossbar
    AverTV WDM TvTuner
    AverTV WDM Video Capture

Bir kontrol et.Program ve driver aşağıda indirebilirsin.Birde driverlerin tamamını kaldırmak için UnloadDriver klasörünün içindeki uninstal i çalıştır.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnecmi -- 3 Ocak 2008; 2:33:44 >

• quote:

Aygıt yöneticisinde 2 değil 4 tane olacak.2 tane çıkmasının sebebi,kurduğun eski driverlerin tamamını kaldıramadığından oluyor.Win98 e kurmuş olsaydın 2 tane olacaktı.Eğer kaldırılmış olsaydı XP de aşağıdaki gibi olacaktı.

AverTV WDM Audio Capture
    AverTV WDM Crossbar
    AverTV WDM TvTuner
    AverTV WDM Video Capture

Bir kontrol et.Program ve driver aşağıda indirebilirsin.Birde driverlerin tamamını kaldırmak için UnloadDriver klasörünün içindeki uninstal i çalıştır.Saygılar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gnecmi

AverTV WDM Audio Capture
    AverTV WDM Crossbar
    AverTV WDM TvTuner
    AverTV WDM Video Capture

sayın ''gnecmi'' aynen yazdığınız gibi onceden kurulu olan driver ı kaldırdım , ve belirttiğiniz sitedeki driver ı yukledim ama bilg.yoneticisinde sadece ;
    AverTV WDM Audio Capture

AverTV WDM Video Capture ; bunlar gorunuyor , crossbar ve tv .tuner gorunmuyor ; ne yapabilirim ..?
    dolayısıyle yine aver ı calıştıramadım..acaba xp.de çalışmıyor mu bu ?(cunku baska sitelerde calışmadığına dair şeyler okumuştum :(

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gnecmi

AverTV WDM Audio Capture
    AverTV WDM Crossbar
    AverTV WDM TvTuner
    AverTV WDM Video Capture

sayın ''gnecmi'' aynen yazdığınız gibi onceden kurulu olan driver ı kaldırdım , ve belirttiğiniz sitedeki driver ı yukledim ama bilg.yoneticisinde sadece ;
    AverTV WDM Audio Capture

AverTV WDM Video Capture ; bunlar gorunuyor , crossbar ve tv .tuner gorunmuyor ; ne yapabilirim ..?
    dolayısıyle yine aver ı calıştıramadım..acaba xp.de çalışmıyor mu bu ?(cunku baska sitelerde calışmadığına dair şeyler okumuştum :(

Alıntıları Göster
    İlk kurarken aygıt yöneticisinde 2 tane gözükecek.Sen her ikisinide kurduğunda birini bir sefer,ikincisini kendisi 3 sefer bulup kuracak.Pc yeniden başlayıp açıldığında aygıt yöneticisinde aşağıda Ses,video ve oyun kumandası kısmını açtığında bu 4 taneyi görmen gerekir.Eğer 2 tane görürsen bilki driverleri tam kaldırmamışsın.
    Sen buradan kaldır dediğinde tamamen kalkmıyorki.Windows ve İnf klasöründe hala dosyaları oluyor.

Windowstan:
    AverTxt
    AverTv
    AverTv2K

System32 den:
    AVerTV2K.dll

İnf den:
    Bt848.PNF
    Bttuner.PNF
    BTXBAR.PNF dosyalarını elle sil.Tv ile ilgili başka dosyalar varsa onlarıda sil.AverPhone98 e göre bendekiler bunlar.Güvenli kiptede açıp kontrol et.

Kaldırma işlemini birde güvenli kipte yap,öyle dene.Bende aynı senin kartı kullanıyorum.Gayet güzel çalışıyor.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnecmi -- 5 Ocak 2008; 5:38:28 >

• quote:

İlk kurarken aygıt yöneticisinde 2 tane gözükecek.Sen her ikisinide kurduğunda birini bir sefer,ikincisini kendisi 3 sefer bulup kuracak.Pc yeniden başlayıp açıldığında aygıt yöneticisinde aşağıda Ses,video ve oyun kumandası kısmını açtığında bu 4 taneyi görmen gerekir.Eğer 2 tane görürsen bilki driverleri tam kaldırmamışsın.
    Sen buradan kaldır dediğinde tamamen kalkmıyorki.Windows ve İnf klasöründe hala dosyaları oluyor.

Windowstan:
    AverTxt
    AverTv
    AverTv2K

System32 den:
    AVerTV2K.dll

İnf den:
    Bt848.PNF
    Bttuner.PNF
    BTXBAR.PNF dosyalarını elle sil.Tv ile ilgili başka dosyalar varsa onlarıda sil.AverPhone98 e göre bendekiler bunlar.Güvenli kiptede açıp kontrol et.

Kaldırma işlemini birde güvenli kipte yap,öyle dene.Bende aynı senin kartı kullanıyorum.Gayet güzel çalışıyor.Saygılar.

Alıntıları Göster
    Hocam peki görüntü var ses yok demişsiniz,tv kartının ses çıkışından,ses kartınızın ses girişine 3.5mm stereo jak bağladınız mı?Bağladıysanız bile bilgisayarınızın giriş ses ayarları açık mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Hocam peki görüntü var ses yok demişsiniz,tv kartının ses çıkışından,ses kartınızın ses girişine 3.5mm stereo jak bağladınız mı?Bağladıysanız bile bilgisayarınızın giriş ses ayarları açık mı?

Alıntıları Göster
    Arkadaşın dediği MoreTv kurduğunda ses yok diyor.Onunda ayarlarını biraz kurcalasa seside bulur.Ama gerek yok.Eski driverlerini tam kaldırabilse onunda işi hallolacak.Çünkü bende aynı onun gibi AverTv Pnone98 tv kartını kullanıyorum.Çokta memnunum.Saygılar.
  • quote:

Arkadaşın dediği MoreTv kurduğunda ses yok diyor.Onunda ayarlarını biraz kurcalasa seside bulur.Ama gerek yok.Eski driverlerini tam kaldırabilse onunda işi hallolacak.Çünkü bende aynı onun gibi AverTv Pnone98 tv kartını kullanıyorum.Çokta memnunum.Saygılar.

Alıntıları Göster
    öncelikle ,ilginenen arkadaslara özellikle de ''gnecmi '' sana cok tesekkur ederim ; tv.yi calıştırdım ,su an için ses problemim var onunda ara kablosunu arıyorum ,onuda bulursam bu iş tamam dır umarım.herkese saygılar..

• quote:

öncelikle ,ilginenen arkadaslara özellikle de ''gnecmi '' sana cok tesekkur ederim ; tv.yi calıştırdım ,su an için ses problemim var onunda ara kablosunu arıyorum ,onuda bulursam bu iş tamam dır umarım.herkese saygılar..

Alıntıları Göster
    ses problemi devam ediyor.şu an goruntu var ama ses yok .ara kablosunuda , anakartın arkasındaki çıkışların tumune denedim ama olmadı ..neden olabilir acaba?

• quote:

ses problemi devam ediyor.şu an goruntu var ama ses yok .ara kablosunuda , anakartın arkasındaki çıkışların tumune denedim ama olmadı ..neden olabilir acaba?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kahirum

(tv. haricinde ses var ama tv.de ses yok ..)

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kahirum

(tv. haricinde ses var ama tv.de ses yok ..)

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3310 -- 25 Aralık 2009; 2:18:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.