Şimdi Ara

avermedia tv studio203 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gigabyt anakart üzerind eonbord ses kartı 6 kanal var. avermedia Avertv go 007 fm tv kartı takınca ses kartı sorunsuz calışıyo ancak avermedia avertv studio 203 tv kartını taktıgımda ses kartı yok die bi hata veriyo. guncel driver aradım bulamadım.

anakart gigabyte ga-8i945p-g kullanıyorum. işletim sistemi xp sp2.. yardımcı olurmusunuz..

• aynı sorun bendede var,olmuyor ???arkadaşlar yardım lütfen!!!
  • arkadaşlar probleminiz yazılımdan kaynaklanıyor avermedianın yeni boardlardaki ses kartı ile yazılım sorunu var..

aşağıdaki verdiğim linkden tv kartınızın son driverını indirip kurun sorununuz ortadan kalkıcak.

driverı indirmek için buraya tıklayın

driverı yüklemeden önce önceki sürüme ait yazılımı ve sürücüleri bilgisayarınızdan kaldırmanız gerekiyor.
  • teşekkürler bidaha deniyorum.
  • arkadaşım o sorunu bende yaşadım 3 adet pc değiştirdim sorun bordta aver media 203 bordla anlaşamıyor ses kartı yok hatası veriyor ben sorunu çözdüm bord değiştirdim asuslarda çok yapıyor bende aver tv eski kurulum cd si vardı onu yükleyince sorun yok şu an GIGABYTE - MB4-GIGABYTE 8I915P DUO 800MHZ/DDRII+DDR/SOCKET775 nkullanıyorum aver tv 203 kursamda sorun yok
  • arkadaşlar 915-925-945-955 chipset li anakartlarda 8kanal high devination ses kartı olduğu için avermedia nın yazılımında sorun çıkartıyor avermedia bunun için yeni bir yazılım geliştirdi ve yukarıda vermiş olduğum linkden bu yazılım ve driverı indirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.