Şimdi Ara

AVERMEDİA USB 2.0 TV KARTI GÖRÜNTÜ DONMA SORUNU!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba Avermedia Usb2.0 tv kartımı dizüstü bilgisayarda bütün tanıtma ve programları yüklememe rağmen görüntüde donmalar meydana gelmekte sorunu nasıl halledebilirim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum....

• tüm gereksinmleri yaptıgından eminmisin. sisteme tanıtma prg kurmak ayarlarını yapmak gibi..
  • evet tüm gerekenleri yükledim(ASUS F3SR) fakat görüntü donmakta başka bir laptopta(DELL) ise çalışmakta herhangi bir problem vermemektedir.Ekran kartından şüphelendim fakat onunda son güncellemesini yapmama rağmen sorun yine aynı başka forumlarda okuduğuma göre chipset desteklememe durumu olabilir deniliyor bu konuda bilginiz varmı?
  • tüm gereksinimleri uygulayıp tv kartının vede ekran kartının güncel yazılımlarınıda yüklediyseniz.belikide donanımsal sorun olabilir ama siz yinede başka forumlardada araştırın derim.başka kullanan olup belki çözüm bulanlar vardır..
    şuanki kullandıgın işletim sistemi hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulgazi -- 21 Nisan 2008; 0:01:18 >
  • xp kullanıyorum...
  • sorunun büyük bir ihtimalle donanımsal görüküyor...
  • yardımın için sağol araştırmaya devam edelim bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seke

Arkadaşlar Merhaba Avermedia Usb2.0 tv kartımı dizüstü bilgisayarda bütün tanıtma ve programları yüklememe rağmen görüntüde donmalar meydana gelmekte sorunu nasıl halledebilirim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum....

Kardeş aynı donma sorunu benim tv kartındada var. Bende Avermedia ETV tv kartı modelini kullanıyorum. Masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum. Eski kasada sorunsuz çalışıyordu. Son sistem toplattığım kasada. Tv izlerken hemen hemen her 3-5 dakikada bir görüntü donuyor. Kanal değiştirince düzeliyor. Sende de aynı sorun mu var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.