Şimdi Ara

AVERTV DVB-S TRINITY Konusunda uzmanlar Lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni HTPC me AVERTV DVB-S TRINITY kartı aldım. Bu kart şimdiye kadar kulandıklarımdan çok daha üstün bir kart. Çift Tunerli HD ve Vista uyumlu vs....
    Anladığım kadarıyla üzerindeki Yonga 707 A şimdiye kadar üretilmiş olanların en gelişmişi.
    Sizlerde bu karta sahipsen, Bu Forumda bu kartın kapasitesini ve bütün imkanlarını zorlıyalım.

Bu kart ProgDVB destekliyor. Kendi üzerindeki yazılım çok kulanışlı. Ben hem kabloyu hemde Astra Uydu bağlantımı tek kart üzerinde kulanıyorum...
    Bu arada HD görüntüler mükemmel... Daha evelki Sky Stara göre çok daha az işlemci gerektiriyor.

Bu arada HTPC Su soğutmalı ama resimde gördüğünüz gibi Kart PCI.x slotuna uyuyor...

• Bu kart bukadar yeni.... Sorun orda galiba..
    Halen daha kimse cevap yazmamış...Ya kimsede yokmu AVERTV DVB-S TRINITY
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabankazi

Bu kart bukadar yeni.... Sorun orda galiba..
    Halen daha kimse cevap yazmamış...Ya kimsede yokmu AVERTV DVB-S TRINITY
    Bende bu kartı almayı düşünüyorum..Kanal geçişleri nasıl? Hızlı mı?
    Kart hakkında inceleme yaparsan yararlı olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarnat1985

Bende bu kartı almayı düşünüyorum..Kanal geçişleri nasıl? Hızlı mı?
    Kart hakkında inceleme yaparsan yararlı olur..

Alıntıları Göster
    selam, öncelikle kartını güle güle kullanmanı diliyorum arkadaşım,

ben de tv kartı almak için araştırmalar yapıyorum, ve forumlarda genelde kullanıcılar ss2 yi tavsiye ediyorlar,

acaba elindeki kartın ile ss2 nin görüntü kalitesi nasıl ?

hangisi daha net görüntü veriyor?

şimdiden tşk.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşabahçeli

selam, öncelikle kartını güle güle kullanmanı diliyorum arkadaşım,

ben de tv kartı almak için araştırmalar yapıyorum, ve forumlarda genelde kullanıcılar ss2 yi tavsiye ediyorlar,

acaba elindeki kartın ile ss2 nin görüntü kalitesi nasıl ?

hangisi daha net görüntü veriyor?

şimdiden tşk.

Alıntıları Göster
    Daha eve ss2 kulandım.
    Avermedia nın ss2 ye göre izlenen görüntü ve kayıt görüntüsü gerek geçiş hızı oldukça iyi...
    kart Vista MCE uyumlu olması HD yayınları izleyebiliyorum...

Ben asıl bilmek istediğim üzerindeki yonga hangi şifreli programları çözebiliyor ???

• quote:

Daha eve ss2 kulandım.
    Avermedia nın ss2 ye göre izlenen görüntü ve kayıt görüntüsü gerek geçiş hızı oldukça iyi...
    kart Vista MCE uyumlu olması HD yayınları izleyebiliyorum...

Ben asıl bilmek istediğim üzerindeki yonga hangi şifreli programları çözebiliyor ???

Alıntıları Göster
    Üzerindeki yonga ile alakalı birşey değilki şifre çözmek kullandığın pluginle alakalı bir şey mesela vplug gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan2060

Üzerindeki yonga ile alakalı birşey değilki şifre çözmek kullandığın pluginle alakalı bir şey mesela vplug gibi

Alıntıları Göster
    V Plug hangi şifreleri çözebiliyor?
  • quote:

V Plug hangi şifreleri çözebiliyor?

Alıntıları Göster
    bu AveRTV DVB-S TRINITY tv kartı turksat taki bütün kanalları gösteriyor mu ben de avermedia 203 dvbs modeli var ama nedense turksat taki kanalların yarısını bile seyredemiyorum program dvb'yle ama normal uydu alıcısında kanallar full.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheoi

bu AveRTV DVB-S TRINITY tv kartı turksat taki bütün kanalları gösteriyor mu ben de avermedia 203 dvbs modeli var ama nedense turksat taki kanalların yarısını bile seyredemiyorum program dvb'yle ama normal uydu alıcısında kanallar full.

Alıntıları Göster
    bu kart hd dvb-s2 değil. analog, karasal dijital ve standart dijital uydu yayınları tek kartta çalışıyor. orjinal yazılımı ile h264 formatında kayıt yapılabiliyor. bu kartın diğer uydu kartlarından en önemli farkı pci express slota takılması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turion

bu kart hd dvb-s2 değil. analog, karasal dijital ve standart dijital uydu yayınları tek kartta çalışıyor. orjinal yazılımı ile h264 formatında kayıt yapılabiliyor. bu kartın diğer uydu kartlarından en önemli farkı pci express slota takılması.

Alıntıları Göster
    Kartın özellikleri aşağıda yazıyor hdtv destekliyor spariş verdim bakalım gelince neler yapabiliyor paylaşırım sizlerle.

AVerTV TRINITY PCI-E ( 4in1 )

AVerTV Speedy PCI-E size mükemmel görüntü kalitesiyle eşsiz bir televizyon keyfi sunar.
    DVB-S,DVB-T, Analog TV ve FM seyredip kayıt yapabilirsiniz.
    1080i HDTV desteği vardır
    Windows Vista MCE için hazırdır. Ready for Vista MCE
    Yeni PCI-Express x1 arabirimi sayesinde 500MB/s gibi çok hızlı veri aktarımına sahiptir.

“AVerTV Trinity” size dijital uydu TV (DVB-S), Dijital Karasal TV (DVB-T), Analog TV ve FM zevkini tek bir kartta sunuyor. Üstelik stereo ses ile birlikte PC nizde ister seyreder isterseniz kayıt edersiniz.

AverTV Trinity üstünde “Evrensel DVB” özelliği ile ve Windows Media Center Edition (MCE) için yapılmış en iyi MCE şifreleme yazılımı ile gelir, bu size DVB-S,DVB-T, Analog TV programlarını direk olarak seyretmenizi ve ayrıca XP ve Vista platformlarında “My TV” altına kayıt etmenizi sağlar. AverMedia nın VistaMCE Video Gaming ve Video Quality Enhancement özellikleri Vista MCE üstünde video ve seslerin parlaklık/kontrast oranlarının daha doygun olmasını sağlarken PC nizi adeta Home Theater PC haline getirerek çeşitli eğlence ortamlarından alacağınız zevki arttırır. MCE video gaming plug-in desteği, oyun konsollarını ve video kamerayı bilgisayarınıza gecikmesiz doğrudan aktarmanızı sağlar.

Aver MediaCenter’ın son yazılımı 1080i yüksek çözünürlüklü görüntüleri destekler. Gerçek zamanlı H.264 sıkıştırma teknolojisi sayesinde, 320X240 iPod Video formatı çözünürlüğü dahil kayıt yapabilirsiniz. Artık televizyon programlarının hiç birini kaçırmayacaksınız, istediğinizi kaydedip iPod''unuzda bile izleyebilirsiniz. Ayrıca, dual-mode özelliği DVB-S de kayıt yaparken Analog TV veya DVB-T TV seyretmenizi sağlar.

Bunlara ek olarak AverTV Trinity ProgDVB ve MyTheatre DVB-S yazılımlarını desteklemektedir.

Özellikler;

75 Ohm TV anten Girişi
    S-Video
    Kompozit ( RCA)
    Audio L/R
    Uzaktan kumanda alıcısı

DVB-S TUNER

Alış frekansı : 950-2150Mhz tarama aralığı
    QPSK ve FEC
    Sembol oranı 1-45MHz
    Viterbi decoding:1/2,2/3,3/4,5/6,6/7,7/8
    Giriş seviyesi : -84-20dBm
    DiSEqC 1.1

PAKET İÇERİĞİ

AVerTV DVB-S Trinity
    Kullanım Kılavuzu
    Kurulum CDsi
    All-in-One Kablosu
    Ses Kablosu
    İnfrared Alıcı
    FM Kablosu
    Uzaktan Kumanda

DVB-S yayınlarını alabilmeniz için Çanak Anteniniz olmalıdır ve ürün içeriğinde bu yoktur.

PCI-E yuva yeni nesil Anakartların üstünde bulunmaktadır ve PCI yuvalardan daha farklıdır.

HDTV (H.264) İzleme özelliği için Min.Intel Core2 Duo 2.4GHZ işlemci gerekmektedir.

H.264 Kayıt için Min. Pentium 4 3.0GHz veya üstü işlemci gerekmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: turusan

Kartın özellikleri aşağıda yazıyor hdtv destekliyor spariş verdim bakalım gelince neler yapabiliyor paylaşırım sizlerle.

AVerTV TRINITY PCI-E ( 4in1 )

AVerTV Speedy PCI-E size mükemmel görüntü kalitesiyle eşsiz bir televizyon keyfi sunar.
    DVB-S,DVB-T, Analog TV ve FM seyredip kayıt yapabilirsiniz.
    1080i HDTV desteği vardır
    Windows Vista MCE için hazırdır. Ready for Vista MCE
    Yeni PCI-Express x1 arabirimi sayesinde 500MB/s gibi çok hızlı veri aktarımına sahiptir.

“AVerTV Trinity” size dijital uydu TV (DVB-S), Dijital Karasal TV (DVB-T), Analog TV ve FM zevkini tek bir kartta sunuyor. Üstelik stereo ses ile birlikte PC nizde ister seyreder isterseniz kayıt edersiniz.

AverTV Trinity üstünde “Evrensel DVB” özelliği ile ve Windows Media Center Edition (MCE) için yapılmış en iyi MCE şifreleme yazılımı ile gelir, bu size DVB-S,DVB-T, Analog TV programlarını direk olarak seyretmenizi ve ayrıca XP ve Vista platformlarında “My TV” altına kayıt etmenizi sağlar. AverMedia nın VistaMCE Video Gaming ve Video Quality Enhancement özellikleri Vista MCE üstünde video ve seslerin parlaklık/kontrast oranlarının daha doygun olmasını sağlarken PC nizi adeta Home Theater PC haline getirerek çeşitli eğlence ortamlarından alacağınız zevki arttırır. MCE video gaming plug-in desteği, oyun konsollarını ve video kamerayı bilgisayarınıza gecikmesiz doğrudan aktarmanızı sağlar.

Aver MediaCenter’ın son yazılımı 1080i yüksek çözünürlüklü görüntüleri destekler. Gerçek zamanlı H.264 sıkıştırma teknolojisi sayesinde, 320X240 iPod Video formatı çözünürlüğü dahil kayıt yapabilirsiniz. Artık televizyon programlarının hiç birini kaçırmayacaksınız, istediğinizi kaydedip iPod''unuzda bile izleyebilirsiniz. Ayrıca, dual-mode özelliği DVB-S de kayıt yaparken Analog TV veya DVB-T TV seyretmenizi sağlar.

Bunlara ek olarak AverTV Trinity ProgDVB ve MyTheatre DVB-S yazılımlarını desteklemektedir.

Özellikler;

75 Ohm TV anten Girişi
    S-Video
    Kompozit ( RCA)
    Audio L/R
    Uzaktan kumanda alıcısı

DVB-S TUNER

Alış frekansı : 950-2150Mhz tarama aralığı
    QPSK ve FEC
    Sembol oranı 1-45MHz
    Viterbi decoding:1/2,2/3,3/4,5/6,6/7,7/8
    Giriş seviyesi : -84-20dBm
    DiSEqC 1.1

PAKET İÇERİĞİ

AVerTV DVB-S Trinity
    Kullanım Kılavuzu
    Kurulum CDsi
    All-in-One Kablosu
    Ses Kablosu
    İnfrared Alıcı
    FM Kablosu
    Uzaktan Kumanda

DVB-S yayınlarını alabilmeniz için Çanak Anteniniz olmalıdır ve ürün içeriğinde bu yoktur.

PCI-E yuva yeni nesil Anakartların üstünde bulunmaktadır ve PCI yuvalardan daha farklıdır.

HDTV (H.264) İzleme özelliği için Min.Intel Core2 Duo 2.4GHZ işlemci gerekmektedir.

H.264 Kayıt için Min. Pentium 4 3.0GHz veya üstü işlemci gerekmektedir.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu kart reciever görevi görüyor değil mi Peki elimizdeki reciever'ı pcmcia girşine takılan dijital karta bağlamamızın dezavantajı nedir ben bunu merak ediyorum Hemen herkes bu adaptörlü usb girşine takılan kartları tecih ediyor Halbukii bana taşınabilirliği zorlaştırıyor ve kablo kirliliği oluyor gibi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: freddia

arkadaşlar bu kart reciever görevi görüyor değil mi Peki elimizdeki reciever'ı pcmcia girşine takılan dijital karta bağlamamızın dezavantajı nedir ben bunu merak ediyorum Hemen herkes bu adaptörlü usb girşine takılan kartları tecih ediyor Halbukii bana taşınabilirliği zorlaştırıyor ve kablo kirliliği oluyor gibi geliyor

Alıntıları Göster
    Bende bu kartı aldım.Yarına da çanak kurulumu yapacağız.Progdvb kurdum.Son sürümü.Bu kart hakkındaki paylaşımlarımızı bu topikte devam ettirelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penryn

Bende bu kartı aldım.Yarına da çanak kurulumu yapacağız.Progdvb kurdum.Son sürümü.Bu kart hakkındaki paylaşımlarımızı bu topikte devam ettirelim.

Alıntıları Göster
    kanal geçişleri hızlı kanallar gayet net takılma oluyor bazen bence nedeni bilgisayarımın işlemcisi p4 3,4ghz olması core duo veya core2duo olsaydı takılmazdı diye düşünüyorum genel anlamda 10 üzerinden 9 verebilirim herşeyi otamatik kendi kuruyor siz sadece sıralamayı izliyorsunuz kesinlikle tavsiye ederim tabi fiyat açısından sıkıntısı olmayanlara.

• quote:

kanal geçişleri hızlı kanallar gayet net takılma oluyor bazen bence nedeni bilgisayarımın işlemcisi p4 3,4ghz olması core duo veya core2duo olsaydı takılmazdı diye düşünüyorum genel anlamda 10 üzerinden 9 verebilirim herşeyi otamatik kendi kuruyor siz sadece sıralamayı izliyorsunuz kesinlikle tavsiye ederim tabi fiyat açısından sıkıntısı olmayanlara.

Alıntıları Göster
    hocam bende yeni spariş verdim inşallah iyi bişey çıkar çünkü avermedianın uyduda sorunlu olduğu söyleniyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: marsay

hocam bende yeni spariş verdim inşallah iyi bişey çıkar çünkü avermedianın uyduda sorunlu olduğu söyleniyordu

söylentilere inanmayın kart gayet güzel çalışıyor görüntü kalitesi ve kanal geçişleri iyi memnun kalırsın iyi seçim
  • quote:

quote:

söylentilere inanmayın kart gayet güzel çalışıyor görüntü kalitesi ve kanal geçişleri iyi memnun kalırsın iyi seçim

Alıntıları Göster
    peki hocam çanak için bütün malzemeleri alsam 70-80 lira tutuyor kendim kurabilirmiyim 25 lira da kurulum istiyorlar çünkü onda tasarruf etmem gerekiyor yada analog takılıcam bir süreliğine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsay -- 3 Ağustos 2009; 23:48:54 >

• quote:

peki hocam çanak için bütün malzemeleri alsam 70-80 lira tutuyor kendim kurabilirmiyim 25 lira da kurulum istiyorlar çünkü onda tasarruf etmem gerekiyor yada analog takılıcam bir süreliğine

Alıntıları Göster
    kendin kartı takarsında çanak biraz zor onun bir aleti var uyducularda sinyali o aletle yakalıyor ve yakaladığı yere sabitliyor. yapamazsın demiyorum ama çook uğraşırsın

• quote:

kendin kartı takarsında çanak biraz zor onun bir aleti var uyducularda sinyali o aletle yakalıyor ve yakaladığı yere sabitliyor. yapamazsın demiyorum ama çook uğraşırsın

Alıntıları Göster
    bu karttan alıcam bir kaç gün içinde ama nette doğru düzgün kullanıcı deneyimleri yok. kullananlar özellikle görüntü kalitesi hakkında detaylı bilgi verebilir mi en azından bir ss, çözünürlük modları bilgisi vb.. normal tv, dijital tv arasındaki görüntü farkları, radyo ses kalitesi çekim kalitesi gibi.. bilgiler arıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

bu karttan alıcam bir kaç gün içinde ama nette doğru düzgün kullanıcı deneyimleri yok. kullananlar özellikle görüntü kalitesi hakkında detaylı bilgi verebilir mi en azından bir ss, çözünürlük modları bilgisi vb.. normal tv, dijital tv arasındaki görüntü farkları, radyo ses kalitesi çekim kalitesi gibi.. bilgiler arıyorum.

Alıntıları Göster
    hocam alıcaksan netsipariş den al ben oradan aldım en uygun fiyat orda kargo felan 174 aldım ve biraz daha araştır bu kartı mükemmel ama dvb s2 destekli bulup alırsan avantajlı olursun bunda dvb s2 yok dvb s fazla ömrü kalmadı
    YANİ DVB S2 Yİ ARAŞTIR DERİM

• quote:

hocam alıcaksan netsipariş den al ben oradan aldım en uygun fiyat orda kargo felan 174 aldım ve biraz daha araştır bu kartı mükemmel ama dvb s2 destekli bulup alırsan avantajlı olursun bunda dvb s2 yok dvb s fazla ömrü kalmadı
    YANİ DVB S2 Yİ ARAŞTIR DERİM

Alıntıları Göster
    bu kartla card sharing mümkünmüdür ayrıca tps leri v.s. çözüyormu? teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.