ben bir türlü çözemedim kafayı yicem biss leri açıyor ama kilitli kanalları bir türlü açamadım
Ben de kilitli kanalları açamadım.
ProgDVB 6.20.1 üzeri ilaçta yok 6.23 programın son sürümü. kartı tanımadı 6.20.1de.
Windows Media Center ile izleyebiliyorsunuz ama hiç kullanışlı değil üstelik WMC nedense doğru düzgün bulamıyor kanalları. Programın kendi yazılımına devam...
Evet çözüyor Hadu 1.20 file sharingi deneyin
quote:
Orijinalden alıntı: yabankazi
peki hocam bende internet yok bu program işe yararmı
merhabalar bende bu kartı yeni aldım şimdilik sadece analogtan seyrediyorum ama görüntüde atlamalar oluyor acayip kıllandım acaba başkalarındada aynı sorun varmı yada uydu bağlantısında bu sorun kalkarmı acaba???????
quote:
Orijinalden alıntı: ozips
merhabalar bende bu kartı yeni aldım şimdilik sadece analogtan seyrediyorum ama görüntüde atlamalar oluyor acayip kıllandım acaba başkalarındada aynı sorun varmı yada uydu bağlantısında bu sorun kalkarmı acaba???????
ben analog tv de kullanıyorum herhangi bir sorun yok görüntüde.kartın arızalı olabilir.eğer imkanınız varsa başka bilgisayarda deneyin kartı.
quote:
Orijinalden alıntı: marsay
quote:
Orijinalden alıntı: yabankazi
peki hocam bende internet yok bu program işe yararmı
ben thor uydusundaki digi tv ve rcs yi rahat bie şekilde izliyorum card sharing yapmadan.bir plug in buldum gayet memnunum.biss plug in i ekleyip ntv spor u bile izledim.
arkadaşlar bu kartı bende yeni aldım bizde d-smart var çanaktan gelen kabloyu çıkarttım tv kartına taktım ama yayın alamadım bunu nasıl yapıyoruz bilen varmı tek çanak çift lnb var..
keşke avermedia galaxy box alsaydınız o zaman decoder'ın arkasındaki renkli çıkışlardan box'ın arkasındaki renkli çıkışlara scart kablosu ile bağlayıp d-smart digiturk playstation vhs dvd player gibi cihazları dijital olarak bağlayıp kayıt yapabilirdiniz
Dsmart digiturk şifreli olduğu için çanakla tv kartı arasında decoder olması şart Ama decoderinizin arkasındaki anten çıkışını tv kartınızın anten girişine standart anten kablosuyla (koaksiyel kablo) bağlarsanız analog yayın alabilirsiniz Yoksa bu şartlarda sadece turksat yayını alabilirsiniz
Ama başka alternatifler de olabilir çünkü hiç masaüsgtü bilgisayar için dijital tv kartı kullanmadım..
S.A arkadaşlar AVERMEDIA AVERTV DVB-S TRINITY (ANALOG/DVB-S/DVB-T) + FM PCI-E TV KARTIM VAR anten ve kablolu tv izliyebiliyorum ama uydu izleyemiyorum bir türlü beceremedim ayarlamayı bana bi yardımcı olur musunuz ? şimdiden çok teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme