Şimdi Ara

AverTV Hybrid Nano Express TV Kartı Kullanan Var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yardımlarınız ve ilginiz için gerçekten çok çok teşekkür ederim :) Ancak iade ettim Çünkü donanımsal bir problemi vardı Kart girişine taktığımda ittirerek çıkarmam gerekirken çekince çıkıyordu Ayrıca composit kabloyu taktığım ilk günden beri bir daha da çıkaramadım Bir sürü yazılım indirdim hem bilgisayarımın web sitesinden hem de aver'dan Arkadaşımın laptop'unda denedim Telefonla aver'dan destek aldım DVD çalar bağladım sonuç vermedi Yani kabus gibi bir üründü benim için Bilgisayarımın markası hp pavilion dv6 1130et

emekli1961 resimler için çok teşekkürler ancak benim tv kartı programımın arayüzü böyle değildi

Şimdi de air axpress h968 almayı düşünüyorum Kredi kartından küçük olan tv kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freddia -- 18 Temmuz 2009; 23:35:45 >
  • merhaba arkadaşlar... ben de bu karta sahibim. ancak bi türlü beklediğim görüntü kalitesine ulaşamadım, renkler solgun ve görüntü yeterli keskinlikte değil. sanırım kablo seçiminde biraz ucuza kaçtım.

Size iki sorum olacak arkadaşlar;

Birinci sorum, digiturk ten kayıt yaptığımda ekranda çizgilenmeler oluşuyor. daha doğrusu kabloyla kart ve digiturkü birbirine bağlar bağlamaz hem digiturk (televizyonda) hem de bilgisayar ekranındaki görüntülerde enine, hareketli çizgilenmeler oluşuyor. işin garibi bahsettiğim bu sorun kartı kullanmaya başladığımdan beri giderek arttı... kaliteli bir kablo ile sorun çözülür mü, çözülür ise kablo öneriniz var mı acaba???

ikinci sorum ise Vista home premium daki Media center da televizyon izleyemiyorum... bunu başarabilen var mı acaba???? Teşekkürler...
  • bendede var ama digital tv yı kullanamıorum dıgıtal yayınları nasıl ızlerım acaba bana yardım edermısınız lutfen tesekkurler
  • burada en son kredi kartından küçük olan yani hybir air express'i aldığımdan bahsetmişim ancak onu da iade ettim İsterseniz nedenlerinihttp://forum.donanimhaber.com/m_32908107/mpage_1/f_/key_//tm.htm#32908107 linkindeki 1 ağustos 2009 tarihli mesajımda okuyabilirsiniz.

Ancak bu sabah yine aldım bu karttan çünkü artık başka model bilgisayarım ve farklı bir işletim sistemim var Sonuç olarak çok memnumum hatta 1 senedir boş yere tv kartsız kalmışım Şu anda da tv kartı çekince çıkıyor Ayrıca d-smart'ı bağladığımda izleniyordu Digiturk'u bağlayamamın sebebi digiturk kutumun renkli çıkışlarının olmamasıymış Şu an bakşa bir digiturk kutusu kullanıyorum Yaptığım kayıtların bozuk olması da codec eksikliğindenmiş :)

Herkese önceiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freddia -- 13 Temmuz 2010; 1:53:08 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.