Şimdi Ara

AverTV Hybrid Nano Express TV Kartı Kullanan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadşlar, AverTV Hybrid Nano Express TV Kartı almayı düşünüyorum ama internette ürün hakkında fazla bir bilgiye ulaşamadım. Forumumuzda bu kartı kullanan varsa ve yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler...

AverTV Hybrid Nano Express TV Kartı

# AVerTV Hybrid NanoExpress HC82R

# AVerTV Hybrid NanoExpress ince yapısı ve hafifliğiyle size hareket özgürlüğü kazandırır. AVerTV Hybrid NanoExpress'i dizüstü bilgisayarınızın Express kart girişine tam oturur şekilde takabilirisiniz. Böylece dizüstü bilgisayarınızın diğer arabirimlerini rahatça kullanabilirsiniz. Hem de uzaktan kumandası ile koltuğunuzdan rahatça kullanabilirsiniz.

# AVerTV NanoExpress, DVB-T dijital yayınları, dünya analog TV yayınlarının hepsini izleme özelliği ve FM radyosuyla size yeni bir deneyim sunar.

# AVerTV Hybrid NanoExpress'i kolayca ExpressCard girişinize bağlayarak anında televizyon keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz. ExpressCard arabirimi sayesinde küçük ve hızlı veri aktarma kapasitesi sunarak dizüstü bilgisayar sahipleri için bulunmaz bir eğlence fırsatı sunar.

# Komposit (RCA) Kablo sayesinde DVD/VHS oynatıcı, video kamera, ve PlayStation gibi oyun konsollarını bilgisayara bağlayıp monitörünüzden görebilir ve kayıt edebilirsiniz. Bu da oynadığınız oyunu, ya da eski videolarınızı arkadaşlarınızla paylaşıp ölümsüzleştirmenize olanak sunar.

# Bunun yanında Vista işletim sistemiyle tam uyumlu olup Vista Logo'su ile sertifikalandırılmıştır. Vista ve AVerTV Express sayesinde en iyi bilgisayar eğlencesine hesaplı bir şekilde sahip olursunuz.

Özellikler;

# Dizüstü bilgisayarın ExpressCard yuvasına tam oturan küçük ve ince yapı
    # Tüm Analog Yayınları Destekler
    # DVB-T Karasal Dijital TV
    # FM Radyo
    # Kullanışlı Uzaktan Kumanda
    # AV için Komposit (RCA) Giriş
    # 1080i/720p Yüksek Çözünürlük Desteği
    # 32/64 Bit sürücü Desteği
    # Windows MCE Uyumlu
    # Windows Vista Premium Sertifikası
    # Gerçek zamnlı H.264 Kayıt
    # Küçük ve ince yapı

• Yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intensifier

Yok mu?
    Sanırsam yok. :)

Bende almayı düşünüyorum. Chip'in testi var ama yaptıkları her test gibi aşırı dandik olmuş.

Türkiye'de karasal yayın bir türlü gelişmiyor olsa da, AverTV'nin sadece analog olan ürünü yerine bunu almak daha mantıklı bence. Aralarında 40 TL var + Hybid nano Express'in 720p ve 1080i desteği var. Gerçi Türkiye'de karasal yayın olarak 720p bile kullanamayız ama... Yinede bu özelliklerinin olması bile güçlü bir kart olduğunu gösteriyor gibi geliyor bana. 1080i destekleyen bir alet 576i kalitesindeki SD yayınları çok çok rahat oynatır sonuçta. Isınmamasıda cabası. Sırf özelliklerine bakarak kendi kendime vardığım sonuçlar bunlar. Ayrıyetten ürünün kutusunun içinden TV by Avermedia yapıştırması çıkıyormuş. Nvidia logosunun yanına yapıştırdım mı değme benim keyfime Ki Avermedia'nın kalitesinede güvenim sonsuz. Bilmiyorum ama alacak gibiyim ben bu kartı.

Bu arada imzanız dikkatimi çekti. Creative X-Fi Xtreme Express Card kullanıyormuşsunuz. Bunu aldığınız takdirde nereye takacaksınız ? Tak-çıkar yapacaksanız bence eziyet olur. Bunun yerine USB çıkışlı harici bir TV kartı alabilirsiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: isimbulamadim

Sanırsam yok. :)

Bende almayı düşünüyorum. Chip'in testi var ama yaptıkları her test gibi aşırı dandik olmuş.

Türkiye'de karasal yayın bir türlü gelişmiyor olsa da, AverTV'nin sadece analog olan ürünü yerine bunu almak daha mantıklı bence. Aralarında 40 TL var + Hybid nano Express'in 720p ve 1080i desteği var. Gerçi Türkiye'de karasal yayın olarak 720p bile kullanamayız ama... Yinede bu özelliklerinin olması bile güçlü bir kart olduğunu gösteriyor gibi geliyor bana. 1080i destekleyen bir alet 576i kalitesindeki SD yayınları çok çok rahat oynatır sonuçta. Isınmamasıda cabası. Sırf özelliklerine bakarak kendi kendime vardığım sonuçlar bunlar. Ayrıyetten ürünün kutusunun içinden TV by Avermedia yapıştırması çıkıyormuş. Nvidia logosunun yanına yapıştırdım mı değme benim keyfime Ki Avermedia'nın kalitesinede güvenim sonsuz. Bilmiyorum ama alacak gibiyim ben bu kartı.

Bu arada imzanız dikkatimi çekti. Creative X-Fi Xtreme Express Card kullanıyormuşsunuz. Bunu aldığınız takdirde nereye takacaksınız ? Tak-çıkar yapacaksanız bence eziyet olur. Bunun yerine USB çıkışlı harici bir TV kartı alabilirsiniz ?

Alıntıları Göster
    Kartı pazar gecesi itibariyle HB'den sipariş ettim hocam. Artık gelince bakacağız iyi mi etmişiz, kötü mü. Ben de X-Fi için önceleri USB TV kartı almayı düşünüyordum ancak yeni aldığım laptop'ta 5.1 ses çıkışı da olduğu için ExpressCard almaya karar verdim. Ne de olsa Aver'in bu kartında dışarı taşma olayı da yokmuş ve görüntü kirliliği de oluşturmuyormuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: Intensifier

Kartı pazar gecesi itibariyle HB'den sipariş ettim hocam. Artık gelince bakacağız iyi mi etmişiz, kötü mü. Ben de X-Fi için önceleri USB TV kartı almayı düşünüyordum ancak yeni aldığım laptop'ta 5.1 ses çıkışı da olduğu için ExpressCard almaya karar verdim. Ne de olsa Aver'in bu kartında dışarı taşma olayı da yokmuş ve görüntü kirliliği de oluşturmuyormuş...

Alıntıları Göster
    Çok geç kaldığımın farkındayım ama ben kullanıyorum çok memnunum inşallah sizde kalırsınız.Dijitürk ve dsmart seyrediyorum ayrıca kayıt yapıyorum evde olmadığım zamanlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: emekli1961

Çok geç kaldığımın farkındayım ama ben kullanıyorum çok memnunum inşallah sizde kalırsınız.Dijitürk ve dsmart seyrediyorum ayrıca kayıt yapıyorum evde olmadığım zamanlar..

Alıntıları Göster
    hocam digiturk ve dsmartı nasıl seyredıyorsun yahu?
    digital tv kartı değilki bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeniAdem

hocam digiturk ve dsmartı nasıl seyredıyorsun yahu?
    digital tv kartı değilki bu...

Alıntıları Göster
    Seyretmek ve kaydetmek icin reciever'i AV-in ile bu karta baglarsin olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerey

Seyretmek ve kaydetmek icin reciever'i AV-in ile bu karta baglarsin olur.

Alıntıları Göster

Bununla seyrediyorum:)

• quote:

Bununla seyrediyorum:)

Alıntıları Göster
    vay be super bişeymiş yaw
    nasıl yaptın hocam anat da biz de aydınlanalım

• quote:

Orijinalden alıntı: BeniAdem

vay be super bişeymiş yaw
    nasıl yaptın hocam anat da biz de aydınlanalım

Alıntıları Göster
    Scart girişini recevıra (dijitürk veya d-smart) diğer ucuda tv kartına bağladım..

• quote:

Scart girişini recevıra (dijitürk veya d-smart) diğer ucuda tv kartına bağladım..

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar,
    Bende bu kartı kullanıyorum, memnunum, sadece bir soru sormak istiyorum.
    D-smart receiverin arkasındaki AV çıkış yerinden görüntü ve ses alamadım.
    Bağlantı yapıldıktan sonra TV kartında ne tür bir ayar yapılıyor veya hangi menü kısmında izleyebilirim.
    Teşekkürler,

İyi Forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolince

Merhaba arkadaşlar,
    Bende bu kartı kullanıyorum, memnunum, sadece bir soru sormak istiyorum.
    D-smart receiverin arkasındaki AV çıkış yerinden görüntü ve ses alamadım.
    Bağlantı yapıldıktan sonra TV kartında ne tür bir ayar yapılıyor veya hangi menü kısmında izleyebilirim.
    Teşekkürler,

İyi Forumlar.

Alıntıları Göster
    Eger baglantilari dogru yaptiysan, yani kirmizi beyaz sariyi dogru taktiysan, kaynak (Source) kismindan Kopmosit girisi sececeksin ondan sonra goruntu alabilirsin.

• quote:

Eger baglantilari dogru yaptiysan, yani kirmizi beyaz sariyi dogru taktiysan, kaynak (Source) kismindan Kopmosit girisi sececeksin ondan sonra goruntu alabilirsin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gerey

Teşekkürler, deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erolince

quote:

Orjinalden alıntı: gerey

Teşekkürler, deneyeceğim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bunda kablolu tv izlemek mümkünmü?
    ayrıca skystar2 pc kart kullanan birisi olarak görüntü kalitesini mukayese edersek(tabi DVB-T kullanımda)
    nasıl?
    cevap için şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Sizdenbiri

ayrıca skystar2 pc kart kullanan birisi olarak görüntü kalitesini mukayese edersek(tabi DVB-T kullanımda)
    nasıl?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar source'u nereden açabilirim Ben de komposit'i seçemediğim için görüntü alamıyorum sadece ses geliyor Lütfen yardım edin :((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sizdenbiri

nasıl?

Alıntıları Göster
    reciever'dan composit'i seçtim tv kartı programından da mı seçmek gerekiyor Bende malesef ses geliyor Ne yapacağımı şaşırdım

quote:

Orjinalden alıntı: Sizdenbiri

nasıl?

evet izleyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: freddia

reciever'dan composit'i seçtim tv kartı programından da mı seçmek gerekiyor Bende malesef ses geliyor Ne yapacağımı şaşırdım

quote:

Orjinalden alıntı: Sizdenbiri

nasıl?

evet izleyebilirsin

Alıntıları Göster
    evet, TV karti programinda secmen lazim, ama ses aliyorsan o zaman sen zaaten secmisin demektir.
    Goruntu giris baglantisini yapamamisin o zaman. Sari olan kabloyu hem reviverda hem de TV kartinda dogru yere taktigina emin misin?

• quote:

evet, TV karti programinda secmen lazim, ama ses aliyorsan o zaman sen zaaten secmisin demektir.
    Goruntu giris baglantisini yapamamisin o zaman. Sari olan kabloyu hem reviverda hem de TV kartinda dogru yere taktigina emin misin?

Alıntıları Göster
    Bende Dijital TV Kartı almak istiyorum . Hiçbir bilgim yok. F/P olarak hangi ürün daha iyi? Ve bilindik hangi kanalların şifresini kırarak izleyebiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Bende Dijital TV Kartı almak istiyorum . Hiçbir bilgim yok. F/P olarak hangi ürün daha iyi? Ve bilindik hangi kanalların şifresini kırarak izleyebiliriz?

Alıntıları Göster

Kırmızıyla işaretlediğim yerden görüntü kaynağını seçiceksiniz..Resim küçük olmuş kusura bakmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli1961 -- 17 Temmuz 2009; 15:32:24 >

• quote:

Kırmızıyla işaretlediğim yerden görüntü kaynağını seçiceksiniz..Resim küçük olmuş kusura bakmayın..

Alıntıları Göster

bu daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli1961 -- 17 Temmuz 2009; 15:50:33 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.