Bildirim
aynı anda hem monitor hem projeksiyona gorüntü mümkünmü tek kablo var.(ekran kartı dvi lı)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
projeksiyonun composit girisi varmi ?
bu sekild eextra kablo alarak yapilabilinir.. bi ucu dvi bi ucu composit ceviriciler..
aslinda dvi =>vga ===> vga=>composite sistemi
bu sistem sekline 2 li baglanti yapiliyor. :) biraz külfetli ama :)
ikisnden de tam görüntü almak istiyorsunuz dimi ? ben mi yanlis alnadim yokas ? -
dvi vga donüştürücüm var ikisinide baglıyorum ama mnitorü ikiye boluyo yarısı monitorde yarısı ekranda oluyo -
ekran kartinin arkasinda 2 dvi çikis var dimi ?
bunlardan birini monitörüne dvi ile digerinide projeks. na VGA ile bagliosun... ?? -
1 VGA 1 DVİ VAR VGA MONİTORE DVİ DA MONİTORE (DVİ VGA İLE) BAGLIYORUM... -
BENDE CASPLOCK U ACARAK BAGIRA BAGIRA YAZAYIN MADEM OYLE
'' 1 VGA 1 DVİ VAR VGA MONİTORE DVİ DA MONİTORE (DVİ VGA İLE) BAGLIYORUM.. ''
ÇOK SAGLAM MONiTÖR. AYNI ANDA 2 TANE SOKULABiLiNiO YANi !!
VGA ÇIKISINI APTAL PROJEKSiYON MAKiNENiZiN VGA GiRiSiNE SOKUN. DVi ÇIKISINIDA MONiTÖRüNÜZE DVi<=>VGA ÇEViRiCi APARAT iLE GüZELCE YERLESTiRiN..
NVDiA CONTROL PANEL iSMiNDEKi LANET PROGRAMI iNDiRiN... MONiTOR AYARLARINIZI GUZELCE ( BiLGiNiZ YETTiGiNCE ) YAPIN...
TAKILDIGINIZ YERDE DE GELiN TEKRAR BURAYA, CAPSLCOKUNUZU ACARAK SiZE YARDIM ETMEK iSTEYENLERE BAGIRARAK SORU SORUN. SAYGILAR.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi home_sweet_chaos -- 24 Ocak 2008; 14:43:49 > -
pardon dikkaatsizce yazmışım farketmedim.teşekkürler çok incesiniz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- microsoft visual c++ nedir
- logitech garanti sorgulama
- word tek sayfaya sığdırma
- monitör going to sleep ne demek
- telefondan usb ye müzik atıyorum arabada çalmıyor
- iso dosyası nedir
- secure boot nedir
- bilgisayar hızlandırma
- suya düşen telefon
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X