Şimdi Ara

aynı anda hem monitor hem projeksiyona gorüntü mümkünmü tek kablo var.(ekran kartı dvi lı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yardım ederseniz sevinirim problem şu

aynı anda hem monitor hem projeksiyona gorüntü mümkünmü tek kablo var.(ekran kartı dvi lı)
    yapamadım monitoru 2 ye boluyo yarısı monitorde yarısı duvarda oluyo....

• projeksiyonun composit girisi varmi ?

bu sekild eextra kablo alarak yapilabilinir.. bi ucu dvi bi ucu composit ceviriciler..

aslinda dvi =>vga ===> vga=>composite sistemi
    bu sistem sekline 2 li baglanti yapiliyor. :) biraz külfetli ama :)

ikisnden de tam görüntü almak istiyorsunuz dimi ? ben mi yanlis alnadim yokas ?
  • dvi vga donüştürücüm var ikisinide baglıyorum ama mnitorü ikiye boluyo yarısı monitorde yarısı ekranda oluyo
  • ekran kartinin arkasinda 2 dvi çikis var dimi ?

bunlardan birini monitörüne dvi ile digerinide projeks. na VGA ile bagliosun... ??
  • 1 VGA 1 DVİ VAR VGA MONİTORE DVİ DA MONİTORE (DVİ VGA İLE) BAGLIYORUM...
  • BENDE CASPLOCK U ACARAK BAGIRA BAGIRA YAZAYIN MADEM OYLE

'' 1 VGA 1 DVİ VAR VGA MONİTORE DVİ DA MONİTORE (DVİ VGA İLE) BAGLIYORUM.. ''

ÇOK SAGLAM MONiTÖR. AYNI ANDA 2 TANE SOKULABiLiNiO YANi !!

VGA ÇIKISINI APTAL PROJEKSiYON MAKiNENiZiN VGA GiRiSiNE SOKUN. DVi ÇIKISINIDA MONiTÖRüNÜZE DVi<=>VGA ÇEViRiCi APARAT iLE GüZELCE YERLESTiRiN..

NVDiA CONTROL PANEL iSMiNDEKi LANET PROGRAMI iNDiRiN... MONiTOR AYARLARINIZI GUZELCE ( BiLGiNiZ YETTiGiNCE ) YAPIN...

TAKILDIGINIZ YERDE DE GELiN TEKRAR BURAYA, CAPSLCOKUNUZU ACARAK SiZE YARDIM ETMEK iSTEYENLERE BAGIRARAK SORU SORUN. SAYGILAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi home_sweet_chaos -- 24 Ocak 2008; 14:43:49 >
  • pardon dikkaatsizce yazmışım farketmedim.teşekkürler çok incesiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.