Bildirim
aynı anda hem monitor hem projeksiyona gorüntü mümkünmü tek kablo var.(ekran kartı dvi lı)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
projeksiyonun composit girisi varmi ?
bu sekild eextra kablo alarak yapilabilinir.. bi ucu dvi bi ucu composit ceviriciler..
aslinda dvi =>vga ===> vga=>composite sistemi
bu sistem sekline 2 li baglanti yapiliyor. :) biraz külfetli ama :)
ikisnden de tam görüntü almak istiyorsunuz dimi ? ben mi yanlis alnadim yokas ? -
dvi vga donüştürücüm var ikisinide baglıyorum ama mnitorü ikiye boluyo yarısı monitorde yarısı ekranda oluyo -
ekran kartinin arkasinda 2 dvi çikis var dimi ?
bunlardan birini monitörüne dvi ile digerinide projeks. na VGA ile bagliosun... ?? -
1 VGA 1 DVİ VAR VGA MONİTORE DVİ DA MONİTORE (DVİ VGA İLE) BAGLIYORUM... -
BENDE CASPLOCK U ACARAK BAGIRA BAGIRA YAZAYIN MADEM OYLE
'' 1 VGA 1 DVİ VAR VGA MONİTORE DVİ DA MONİTORE (DVİ VGA İLE) BAGLIYORUM.. ''
ÇOK SAGLAM MONiTÖR. AYNI ANDA 2 TANE SOKULABiLiNiO YANi !!
VGA ÇIKISINI APTAL PROJEKSiYON MAKiNENiZiN VGA GiRiSiNE SOKUN. DVi ÇIKISINIDA MONiTÖRüNÜZE DVi<=>VGA ÇEViRiCi APARAT iLE GüZELCE YERLESTiRiN..
NVDiA CONTROL PANEL iSMiNDEKi LANET PROGRAMI iNDiRiN... MONiTOR AYARLARINIZI GUZELCE ( BiLGiNiZ YETTiGiNCE ) YAPIN...
TAKILDIGINIZ YERDE DE GELiN TEKRAR BURAYA, CAPSLCOKUNUZU ACARAK SiZE YARDIM ETMEK iSTEYENLERE BAGIRARAK SORU SORUN. SAYGILAR.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi home_sweet_chaos -- 24 Ocak 2008; 14:43:49 > -
pardon dikkaatsizce yazmışım farketmedim.teşekkürler çok incesiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X