Şimdi Ara

AVG Internet Security 2016 - Ücretsiz 1 yıllık lisans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
4.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  AVG Internet Security 2016 - Ücretsiz 1 yıllık lisans

2016 1 yıl ücretsiz lisans AVG Internet Security
    AVG Internet Security 2016 1 yıl ücretsiz lisans almak için, şu adımları izleyin:
    1-http://www.comss.ru/download/AVG+Internet+Security+2016.html209 MB / 229 MB (x64).
    Desteklenen İşletim Sistemi: Windows 10 / 8.1 / 8/7 / / XP 32 Vista | 64-bit
    2. Kurulum programını çalıştırın ve "Enter Lisans Numarası" lisans kodu yapıştırın:
    IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3

"Install" 3. tıklayınız kurulumunu tamamlamak için. Ücretsiz bir yıl boyunca AVG karşı etkin bir koruma kullanın.

Aktivasyon ürün sistemde yüklü andan itibaren oluşur Deneme lisansının süresi 374 gündür.

Eylem koşullar

- Bu (kişisel) kullanan ev için 374 gün süre ile lisans.
    - Sen lisans süresi boyunca ücretsiz yükseltme olsun.
    - Hayır ücretsiz teknik destek
    - ilk kez AVG Internet Security yüklerseniz teklif geçerlidir.
    Avg FİRMASININ YAPTIĞI YASAL KAMPANYADIR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademsenel -- 7 Aralık 2015; 11:42:51 >

• ademsenel A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, çok makbule geçti, 2015 versiyonu güncelleme yapınız diyip duruyordu...
  • Türkiye'deki sayfalardan da bu yazılımı ücretsiz indirebilirsiniz. İllaki yabancı site olmasına gerek yok şöyle buyurun:https://www.profesyonelindir.com/avg-internet-security/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin oz -- 30 Mart 2017; 19:13:9 >
  • Teşekkürler.
  • hocam teşekkürler bende yasal olsun diye satin alicaktim iyi oldu bu elinize saglik
  • Yaklaşık olarak 15 yıldır AVG Free kullanıyorum hiç virüs programımı değiştirme gereği duymadım. Bu kampanya keşke AVG AntiVirus için de olsaydı. Internet Security Kullanamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.