Şimdi Ara

AVIConverter V2.1 isteyenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
13.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SLM MERHBA BEN BU MP4 DE VIDIO IZLEYEMIYORUM NEDEN YAU BUNA HANGI FORMAT OLUYO BILIYOMUSUNUZ ACABA YARDIMLARINIZ ICIN TESEKUR LER DERM MERCILESS_TEOMAN@hotmail.com

AVIConverter V2.1 isteyenler
  • Birçok converter programı var. Denemen gerekiyor.
  • benim sorun çözüldü.
    arkadaşlar bende bugun piranha-signum 2gb aldım. Bendeki bazı avi klipleri cd ile birlikte gelen aviconvertor programı ile çevirdim ve çalıştırdım. Fakat bazıları nedense convert edilemedi. convert tuşuna bastığımda hiçbişi olmuyodu. Bir arkadaşın dediği gibi masaüstüne aldım dosyayı o şekilde denedim yine olmadı. Totalvideoconvertor programını denedim olmadı.

Baktım çevirdiğim klipte türkçe karakterler var. Türkçe karakterleri yok ettim. Nihayet aviconvertor çevirme işlemini yaptı. Ama mp4 playera yüklediğimde dosya yine çalıştırılamadı. Arkadaşın upload ettiği aviconvertor2.1 versiyonla aynısını yaptım. Dosyayı mp4Playera gönderdim ve sonunda klibi izleyebildim . (fındık fıstık-atademirer)

Türkçe karakterleri program eliyor sanırım onları sildikten sonra denemeyi ihmal etmeyin.

• arkadaşlar trident kullananlar varsa videolarınızı çevirmek te zorluk çekiyotrdanız trk yspmsnız gereken bunların hepsini masa üstünde yapmanız yanlızca aynı adı vermeyin hepsi bu kadar program AVIConverter kullanın..
  • Arkadaş yerden göğe haklı.Masaüstünde Türkçe karakterler olmadan dosyayı ADD yapın ve makinenize gönderin.Bende bu yolla seyrediyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: muratci

benim sorun çözüldü.
    arkadaşlar bende bugun piranha-signum 2gb aldım. Bendeki bazı avi klipleri cd ile birlikte gelen aviconvertor programı ile çevirdim ve çalıştırdım. Fakat bazıları nedense convert edilemedi. convert tuşuna bastığımda hiçbişi olmuyodu. Bir arkadaşın dediği gibi masaüstüne aldım dosyayı o şekilde denedim yine olmadı. Totalvideoconvertor programını denedim olmadı.

Baktım çevirdiğim klipte türkçe karakterler var. Türkçe karakterleri yok ettim. Nihayet aviconvertor çevirme işlemini yaptı. Ama mp4 playera yüklediğimde dosya yine çalıştırılamadı. Arkadaşın upload ettiği aviconvertor2.1 versiyonla aynısını yaptım. Dosyayı mp4Playera gönderdim ve sonunda klibi izleyebildim . (fındık fıstık-atademirer)

Türkçe karakterleri program eliyor sanırım onları sildikten sonra denemeyi ihmal etmeyin.

• Converter %99 a gelip kalıyor. Şimdiye kadar 1 tane çevirebildim.
  • Programı yükleyebilecek var mı ?
  • evet arkadaşlar programı upload eder misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.