Şimdi Ara

AVİS, BUDGET, SİXT, HERTZ vb. firmalardan araç kiralayanlar deneyimlerini paylaşıyor (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.236
Cevap
47
Favori
215.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: realistspary

Merhaba arkadaşlar her defasında araç kiralarken yanında sigorta da talep ediyorum.

AVIS'ten alınca sanırım ufak tefek çiziklerde tutanak tutmadan beyan imkanı veriyordu. Şimdiye kadar 2-3 günlük kiraladığım için satın alıyordum ama 8-10 gün kadar kiralayacağım. Ne kadar gerekli sizce bu ekstra sigortalar ? Değer mi satın almaya? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler...
    Ben 1 ay kiraladım sağolsunlar sıfır araba verdiler.

Nokta hatasız teslim alıp nokta hatasız teslim ettim.

1 ay boyunca çok şükür başıma bir iş gelmedi. Allah korudu diyelim.

Geçenlerde arkadaşım 1 günlüğüne E180 kiraladı içi su dolu çukuru fark etmemiş lastik yarıldı jant yamuldu.

Avis personeli beyanla hallederiz dese de biz güvenmeyin trafik polisi çağırdık.

Karayollarına da kusur çıktı raporda o şekilde yırttık.

Ekstra sigortalar sizin farkında olmadan yaptığınız ve o şekilde teslim ettiğiniz zaman hayat kurtarıcı oluyor.

Göz göre göre bir hasar olursa zaten trafik polisi çağırıp tutanak tutturun aynı hesap.

• Geçen hafta forumdan bir arkadaş sağolsun, kiralama yaptım Avisten. Aldığım araç Ford Focus 1.5 Dizel Otomatik idi. Araç sıfır sayılır 5.000 kusur kilometredeydi. Düz yolda sıkıntı yok. Fakat 2.gün dik bir yokuşta durup kalkmak zorunda kaldığımda fark ettim ki araç yokuştan kalkışta 1 ile 2. Vites arasında dişli sıyırır gibi şanzıman sınırlı hatası verdi. Orda önemsemedim. Daha sonra hususi tekrar bir deneme yaptım. Yine aynı sorun. Araç dişli sıyırır gibi cır cır yapmaya başladı. İnternetten biraz araştırma yapınca otomatik Ford Focusların bazılarında böyle sorunlar olduğunu gördüm. Sıfır araçta böyle bir şanzıman hatası beni şaşırttı açıkçası. Kısa süreli kiralama yaptığım için gidip bildirmedim. Teslim edeseye kadar yokuşlarda durmamaya dikkat ettim. Sorunsuz teslim ettim Allahtan. Diyeceğim kiralama yaparken Ford Focus 1.5 Dizel Otomatik yerine muadil başka bir araç alın. Büyük sorunlar yaşayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben avis'ten astra, hasar sigortası dahil(orta paket olan) 135 tl ye kiralamıştım, şimdi bakıyorum fiyatlar sitede inanılmaz fahiş, Trabzonda özellikle avis çalışanları ; muazzam iyi hizmet veriyorlar, çok güleryüzlü kibar insanlar.. Ama siteleri özellikle, call center'ları da araç kiralamak için uygun değil bence, ofise gidince yapılacak indirim, sigorta Vs her seçeneği sunuyorlar, baya ilgililer, garenta ve diğerlerini henüz denemedim avisi çok sevdim, mesela Ford kuga sordum 414 tl dedi, yupi uygulamasını indirip ofise gidip gösterirsen 312 diyor 😂 otomatik egea denemek istiyorum fiyatı daha makul olsa ne olur, arapları, yazı, bayramı, tatili bahane edip kazık fiyat çekiyorlar.

• istanbul da ekonomik araç kiralayacağım Ankara'ya gitmek için 3 günlük, araştırmalarım sonucunda, hertz de karar kıldım, fiyatı uygun gibi diğerlerine nazaran, siz ne dersiniz tavsiye eder misiniz _???
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

istanbul da ekonomik araç kiralayacağım Ankara'ya gitmek için 3 günlük, araştırmalarım sonucunda, hertz de karar kıldım, fiyatı uygun gibi diğerlerine nazaran, siz ne dersiniz tavsiye eder misiniz _???
    Artık çoğu firma neredeyse eşit şartlar sunuyor. Standart bir kiralamada bence dikkat edilmesi gereken şey kilometre sınırının olmaması ve uygun fiyat olmalı. Hertz en uygun fiyatı bu şartlarda verdi ise tercih edilebilir
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    km sınırı yokmuş, hasar güvencesi, çalınma güvencesi var yazıyor, fakat mini hasar güvencesi ekstra satılıyor, oda günlük 15 lira, hasar güvencesi var ise bunu niye ekstra sunuyorlar orasını pek anlamadım...
  • 15 kez avis kiralamamdan sonra ilk kez sixt den kiraladım.
    günlük 400 km sınırı biraz sıkıntı..
    tam kaza ek hasar sig. 25 tl. (avis,de 35 gibiydi)
    pejo 301 verdiler 1560 dizel motor.
    80- 90 iken 5. vitese takınca titriyor.. 100 geçip 5. vitesi istiyor.. clio fiesta focus da bu kadar değildi..
    630 km yaptık. şehir dışı uzun yol yaptık
    210 tl yakıt yaktı.
    1 litreye 19 km gidiyor. iyi oran..
    yolun 2/3 ünde 120 125 basmayıp 90 100 ile gitseydim belki daha da az yakardı.
  • Enterprise İzmir/Alsancak nasıldır arkadaşlar? Her firma için çok memnun olan ve çok şikayet edenler var. Bu iş her şubeye göre mi değişiyor anlamıyorum.

Ayrıca havalimanında yapılan kiralamalarda neden uçak bileti istiyorlar? Bileti ne yapıyorlar?

• Avis ya da Budget'tan Luxury seviye araç kiralayacağım (C180 ya da 320i) ama 27 yaş istiyor. Genç sürücü ücreti verip kiralamam gerekiyor sanırım. Merak ettiğim şey bu kiralık araçlarda aracın kiralık olduğunun belli olmaması açısından plakalığı çıkarmak istesek kimse bir şey diyor mu? Takılması zorunlu mu illa? Bir de şunu soracağım, 2 günlük C180 kiralama ücreti 580 lira civarı, peki bunun için ne kadar depozito veriyoruz? Yani fiyata göre yüzde kaç depozito çekiliyor karttan?
  • nabiaga kullanıcısına yanıt
    kaça kiralamıştınız hcm?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    paraflytravel den puanlarla 145 tl idi sanirim gunluk . son aylarda nasil bi degisiklik oldu bilemiyorum

• Hertz nasıldır arkadaşlar kiralayan sorun yaşayan var mı hiç ?

Daha önce 3 defa garentadan kiralama yaptım ama uçurmuşlar fiyatları.

• Hangi firmadan kiralarsanız kiralayın www.rentalcars.com kullanın. Booking.com'un araç kiralama sitesi. Aracılık yapıyor. Şirketlerle bir sorun yaşadığınızda paranızı iade alabiliyorsunuz şirket haksızsa. Normalde paranın üstüne yatarlar malum. Böylelikle yatamıyorlar+fiyat karşılaştırıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttqq -- 4 Şubat 2020; 21:33:59 >
  • Arkadaşlar merhaba, avisten araç kiraladım.Süper mini hasar sigortası yaptırmıştım.Korkutuğum başıma geldi ve kapana girdim , 3 lastik patladı.
    Aracı çekici ile çektirdik.Bugün aldığım bilgiye göre tamamen kusurlu olduğum için sigorta karşılamıyormuş.Başımıza ilk defa böyle birşey geliyor.Yani sigortayı satarken lastik,cam,göçük gibi hasarlar dahil diyorlar, ama kapan olayına yapacak birşey yok dediler.Bakalım süreç nasıl işleyecek, bunun gibi olayları yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim en azından hakkımızı koruyabiliriz yada ödeyeceğiz masrafı artık..
  • Lastik maalesef cebinizden çıkar. Kapana nasıl girdiniz. Geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu ölmüş sanırım.

minibüs tipi bir araç lazım .//

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.