< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner4141 -- 18 Nisan 2012; 8:58:12 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner4141 -- 18 Nisan 2012; 8:58:12 > |
Çok yerden farklı araçlar kiraladım, tabi ki hepsinin kurumsal firma olmasına ve özellikle havalimanı ofisi olmasına özen gösterdim. Avis başlarda tek tercihimdi, avis bir anda bozuldu, müşteri memnuniyetini hiçe sayar oldular, hatta dikkat ederseniz siteleri bile aylardır güncel değil. Genellikle orta ve lüks sınıf araç kiralıyorum. Avisten bir kere aldığım araç çok kirliydi ben yıkattım, farklı sefer aldığım araçta arıza ışığı yanıyordu, beni avisten soğutansa şu oldu, rezervasyon yaptırdım ücretini site üzerinden ödedim ofise gittiğimde hem araç kalmadığını söylediler farklı alt sınıf araç önerdiler mecburiyetten kabul ettim, ve ödeme yaptığımı kanıtlayamadım malesef , bir saatlik uğraşın sonunda makbuz çıktısını mail adresimden alarak inandırabildim. Kurumsallık bir yana merdivenaltı firmalarını bile iğrençlikte solladılar. Yine otokoçun temsilciliğini üstlendiği budgete yöneldim en azından biraz ilgililer vs diye aldığım ilk aracın kornası, uzun farları, iç ışığı ve teyibi çalışmıyordu, yola çıktıktan sonra fark ettim geri dönemedim, tam bir rezillik yaşadım. ikinci araç temizlenmemişti ve bakımına beş yüz km vardı. Rent go , şöyle sıfır böyle sıfır araç vereceğiz bir çizik bile yok dedi aldığım araç altmış binde her yeri çizik içindeydi teslim alırken çizikleri görevliye forma girmesi için gösteriyorum, hepsine gerek yok dedi. Yola çıktım birde baktım teyip çalışmıyor farın biri yanmıyor arka stoplarında biri yanmıyor geri dönemedim, telefon açtım anlaşmalı olduğunuz bir yer mi var yoksa serviste mi değiştireceğiz diye sordum, düşünün ki görevli aynen şöyle dedi, yav bir ampül kaç para yetmiş beş kuruş alın takın , teyip çalışmıyor dedim olur mu öyle şey dedi çalışmıyor işte dediğimde, çalışmıyorsa yapacak birşey yok dedi. Ön tampon altlığının yerinde çıktığını farkettim aradım bildirdim ya bizde kaydı varsa sorun yoktur dedi. Yani gayet lakayt gayri ciddi bir firma olduğunu anladım. Km sınırı olan firmaları tercih etmiyorum hayatta aşmayacağım bir km bile olsa beni kısıtlayan sınırlandıran bir engel olmasını istemiyorum. Sitx te pek sorun yaşamadım. Centalli deneyeyim dedim gayet kurumsal duruyor diye daha kiralama aşamasında problem yaşadım şöyle anlatayım, İnternetten aracı seçtim bir türlü ödemeyi yapamadım , aradım rezervasyon yaptırdım vs internette aynı fiyata araca far cam lastik sigortası dahilken telefonla yaptığım rezervasyonun gelen formunda cam lastik far sigortası istenmedi yazıyordu aradım ben istiyorum dedim, ya para istenmedi anlamında yazıyor dediler olur mu öyle şey dedim, o zaman yine ücretsiz sunulan şu hizmete niye dahil yazıyorda buna istenmedi yazıyor deyince bizde tam bilmiyoruz dediler. maalesef çelişen bilgiler verdikleri için iptal ettim. Başka sefer şansımı deneyeyim dedim internet üzerinden aracın var olduğunu görüyorum, telefonla rezerve etmek için aradım aracımız yok dediler, bende hiçbirşey demeden kapattım internetten rezervasyon yaptım ödememi yaptım, aradım şimdi aracı kiraladım araç yok diyorsunuz ne olacak dedim, eğer onay aldıysanız sorun olmaz dediler. yani yalan söyledik diyemediler. daha rezervasyon günü gelmedi bakalım ne olacak merak ediyorum. Avisi dün aradım araç yok dedi , internet sitesinde var ama dedim kiralasam ücreti ödesem o gün gelsem aracı almaya ne olacak dedim, paranızı geri öderiz dedi , yani sizin o gün kü işiniz gücünüz planınız programınızın hiç önemi yok en kötü paranızı geri veririz ne konuşuyorsunuz dedi resmen. Bugdeti aradım vodafone red %50 indirim kampanyasından yararlanmak için, önce kampanya lafı etmedim normal fiyatı sordum sonra yüzde elli indirim kampanyalı fiyatını sordum normal fiyata göre yüzde on anca indirimli fiyat aldım yüzde elli indirim olmadı ki dedim, o yüzde elli indirim liste fiyatımız üzerinden yapıyoruz dedim, peki dedim liste fiyatları nerede yazıyor dedim, ofislerimizde yazıyor dedi, yüzde elli indirimle iki yüz tl olan araç ofiste kaç para dedim 400 tl dedi, bu aracı siz 400 tl ye kiralar mısınız dedim 200 e bile bulamazsınız dedim her yerde 175 tl dedim, yemin ediyorum hiçbirşey diyemedi haklısınız dedi. Yani demem o ki Bu firmaların en kurumsalı bile aslında Türkiye standatlarında kurumsal. Siz siz olun lafa söze değil ,o imza attığınız sözleşmede ne yazıyor ona bakın ve ona sadık olun.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 14 Mayıs 2012; 18:12:58 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 1 Nisan 2012; 22:34:09 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yek_ka -- 2 Nisan 2012; 12:33:46 > |
|