Şimdi Ara

AVL 2017-2018 2. Öneleme Turu | Galatasaray-Östersund | 20 Temmuz Perşembe | (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
0
Favori
16.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. yarı sinan oyunda yasin oyunda güle güle TUR. Güle güle Tudor Güle güle Dursun.
  • Bu sene iyi para kazandı gs menfaatçileri. Resmen menejerleri zengin ettik. Şimdi yönetim istifa eder yenileri gelir tüm bu transferleri yollayıp birde onlar para harcar..

Bizim takımın kesinlikle küme düşürülmesi lazm. Olay dursn veya tudor değil. Olay derin gs. Yani inan kıraç ve etrafndakiler yollanmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gomis eren çıkması lazımdı

• J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Tudorla Dursun hiçbir yere gitmeyecek yalnız.Bu mactan sonra yildiz transfer dedikodusu bekliyorum taraftarin ofkesinin yatismasi icin.Normalde bu gibi durumlarda aziz gider direk bir yildiz getirir ama dursunda onu yapacak çap bile yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Bu sene iyi para kazandı gs menfaatçileri. Resmen menejerleri zengin ettik. Şimdi yönetim istifa eder yenileri gelir tüm bu transferleri yollayıp birde onlar para harcar..

Bizim takımın kesinlikle küme düşürülmesi lazm. Olay dursn veya tudor değil. Olay derin gs. Yani inan kıraç ve etrafndakiler yollanmalı

Kesinlikle katılıyorum taraftarda bu sirada kemoterapiye devam.

• Bu kadar milyonlar harca hala tolga oynasın ilginç
  • Adamlar bizden daha iyi atak yapıyor.
  • Gomis 3.de tuttur yav bi sen varsın oynayan.
  • Bu gol olmalıydı be
  • Ereni almak icin neyi bekliyoz galiba gol bize lazim degil

• Selçuğun yaptığı bi serbestvuruş vardı diyorduk artık oda yok yani bi insan tüm yeteneklerini bu kadar kaybedebilir mi.

Selçuk çıksa Eren girse Belhanda 8de oynar daha faydalı olur.
  • Carole 15 20 dakika sonra ölüm tribine girecek diye korkuyorum.Mactan önce uyusturucu aldigi su götürmez bir gerçek.

• Gomis çıkarsa küfür serbest olsun forumda lütfen !
  • Şu kalan dakikalarda inşallah 2 gol atarız. Yazık Galatasaray camiiasını bu hale getirenlere. Türk Futbolunun mafyaları
  • Vaay anasını bee. adam ilk defa doğru birşey yaptı 3-5-2 e dönecek herhalde.
  • "Galatasaray takımından Selçuk İnan ceza sahasına orta yapıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor."

• orta açsanıza lan
  • Sinanı yasini gören varmı ?
  • penaltı :(
  • Maç bitmiştir güle güle.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.