Şimdi Ara

Avm otoparkına park edemeyen kasaplar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle burada renault sahibinin yaptığı doğru, hatta tahminen özellikle öyle koymuş, senin aracınla bir alakası yok, senin çıkmana engel değilken nedir bu tavrın pek anlaşılır gibi değil

o aracın sahibi de bmw nin önünü kesmek için bilerek koymuş, ben de öyle park eden bir araç görsem önünü bu şekil kapayarak koyuyorum, çok kez yanıma da araç park ediyor ve sahipleriyle denk geldiğimde neden koyduğumu anlayabilecek durumda oluyorlar

arabana 10 cm yakın park edildiğinde bu kadar dert edeceksen bence araba kullanmaman gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaSaTuRa. -- 28 Mayıs 2017; 23:38:24 >
  • Otomobili düzgün bir şekilde park etmek bir sanattır. Herkes otomobil kullanabilir ancak çoğu kişi park edemez. Ne var canım altı-üstü bir park demeyin. Park etmek yetenek, bilgi ve beceri gerektirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam Bmw yüzünden öyle park etmek zorunda kalmış. Kıçıyla geçişi kapatmamak için girebildiği kadar girmiş. Bir çarpma yok, sizin çıkışınıza engel değil, araca girişinize engel değil, sorun ne anlamadım.

Düz girip kıçını dışarda bıraksa, 'hayvana bak yolun ortasına çekmiş' denilecekti.

Şu fotoğraftaki durumu dert edip güvenliğe şikayet ediyorsanız araca 50cm lik çerçeve yaptırın öyle gezin bence, kafanız rahat olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 28 Mayıs 2017; 23:59:43 >
  • Alt tarafı arabana 10 cm yakın park etmiş, olabilir acemi olabilir, yeni öğreniyor olabilir, herşey olabilir. Şu manzaraya bu kadar yaygara çıkarmaya bence hiç gerek yok. Ha bir de not bırakmışsın da, o zaten ap ayrı bir olay.

• O şekilde park etmek daha zor olsa gerek. Yazık yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: mucahidkarakus

Alt tarafı arabana 10 cm yakın park etmiş, olabilir acemi olabilir, yeni öğreniyor olabilir, herşey olabilir. Şu manzaraya bu kadar yaygara çıkarmaya bence hiç gerek yok. Ha bir de not bırakmışsın da, o zaten ap ayrı bir olay.

acemi değil yeni de öğreniyor değil aslında, hatta tam tersine gayet akıllı bir adam ki hatalı park eden aracı tamamen kapatacak şekilde koymuş aracı, asıl böyleleri olsa otoparklarda kimse abuk subuk park edemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

Bazilari da yer aramak yerine sizin arabanin karsisina gelen(belki duvar yoktur bilemiyorum ancak temsili anlatiyorum) duvarin dibine enlemesine birakiyor birkac defa oldu 10-12 hamlede ancak cikabildim. Lan hiyar avm orasi in bir alt kata park et bari, ne diye goturup benim cikacagim yere arac park ediyorsun.

Aynen benim de en uyuz olduğum tiplerden.
  • Her seferinde arabamda ki kapı vurma izlerinden gına geldi.. en boş yere park etmeye çalışıyorum hep biraz fazla yürürüm bir yerim eksilmez. Bir keresinde 2 kolon arası iki.araçlık yere , sol kolona araya telefonum dahi sığmamıştı denemem de o şekilde park ettim. Boş bir anım oldu arabada oturuyorum (kestiriyorum) öküzün biri girdi kapıyı açtı vurdu ben olayı anlayıp çıkana kadar kayıp öküz. Adam 1.5 araçlık yere benim araca silme.olarak park etti resmen anons ettir güvenlik çağır öküz ortalarda yok. En son arabasına harita çizdim arabamı da çıkardım oradan keşke bunların önüne geçebilsek

• Her şeyi iyi güzel yazmışsınız amenna ama, "Güvenlik şu araçları mimlesin, almasın bir daha" demeniz bir o kadar da komik olup batırmış güzelim yazıyı. Aklınız aldı mı hiç böyle bir şeyin olabilmesine?
  • Evet orada BMW kullanıcısının hatası var adam gibi park etmemiş ancak reno sürücüsü de diğer araca çok yaklaşmış resmen pejonun üstüne çıkacakmış.Muhtemelen şirket aracı kendi aracı değil o yüzden bu rahatlık.Yani hata hatayla kapatılmaz.BMW sürücüsü adam gibi park etmedi diye senin de diğer aracın üstüne çıkmaya hakkın yok.Böyle birisi aracımın dibine park edince ayar oluyorum.Kapıyı açıp binmek neredeyse imkansız bir hal alıyor.İster yolcu tarafı olsun ister sürücü tarafı olsun fark etmez aracımda bazı hanzoların kapı izleri mevcut bi yakalasam yaparken..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 30 Mayıs 2017; 17:50:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

Evet orada BMW kullanıcısının hatası var adam gibi park etmemiş ancak reno sürücüsü de diğer araca çok yaklaşmış resmen pejonun üstüne çıkacakmış.Muhtemelen şirket aracı kendi aracı değil o yüzden bu rahatlık.Yani hata hatayla kapatılmaz.BMW sürücüsü adam gibi park etmedi diye senin de diğer aracın üstüne çıkmaya hakkın yok.Böyle birisi aracımın dibine park edince ayar oluyorum.Kapıyı açıp binmek neredeyse imkansız bir hal alıyor.İster yolcu tarafı olsun ister sürücü tarafı olsun fark etmez aracımda bazı hanzoların kapı izleri mevcut bi yakalasam yaparken..

Evet sirket araci. Fotolarda cikmis bilmiyorum ama amblemi var kenarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Her şeyi iyi güzel yazmışsınız amenna ama, "Güvenlik şu araçları mimlesin, almasın bir daha" demeniz bir o kadar da komik olup batırmış güzelim yazıyı. Aklınız aldı mı hiç böyle bir şeyin olabilmesine?

Dunyanin en mantikli hareketi olur. Davarliklarini disarida yaparlar en azindan.

• quote:

Orijinalden alıntı: tEmh@

Adam Bmw yüzünden öyle park etmek zorunda kalmış. Kıçıyla geçişi kapatmamak için girebildiği kadar girmiş. Bir çarpma yok, sizin çıkışınıza engel değil, araca girişinize engel değil, sorun ne anlamadım.

Düz girip kıçını dışarda bıraksa, 'hayvana bak yolun ortasına çekmiş' denilecekti.

Şu fotoğraftaki durumu dert edip güvenliğe şikayet ediyorsanız araca 50cm lik çerçeve yaptırın öyle gezin bence, kafanız rahat olur.

Bu davar da, kendisi carpraz girmesine ragmen hem kapiyi gocertmis hem de arabaya sürtüp cıkmıs.

İnan bu davarlar 50 cm cerceve ile uzaklasacaklarsa ben 100 cm'lik cerceve yaptirmaya da raziyim.

Avm otoparkına park edemeyen kasaplar.

Davar savunma timini bir sure oyalar bu fotograf da

İmi sidici in sintim yiklismis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 30 Mayıs 2017; 18:10:15 >

• Adamların plakayı kabak gibi paylaşmışsınız, sizin plaka niye sansürlü ? Keşke araç sahipleri görse de onlar da sizinle ilgili konu açsa. Hatta üşenmezsem ben açacağım.
  • Clionun sahibi benim .....

Demek o camıma o yazıyı koyan eleman sendin , seni dh de göreceğim aklıma gelmezdi.Birde arabamın fotoğrafını çekip bana sormadan internette paylaşmışsın. bu yaptığın suçtur .
    O şekilde park etmemin sebebi önümdeki aracın park alanını kaplamasından dolayıdır. Acelem olduğu için otoparkı erken terk ettim.
    Şaka şaka sahibi ben değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 30 Mayıs 2017; 20:8:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Adamların plakayı kabak gibi paylaşmışsınız, sizin plaka niye sansürlü ? Keşke araç sahipleri görse de onlar da sizinle ilgili konu açsa. Hatta üşenmezsem ben açacağım.

Arac sahipleri keske gorse. Yaptiklari seyi sosyal medyadan takip etsinler bir de. Ama genelde bu tiplerin umrunda olmuyor hicbir sey.

Onlar benimle ilgili ne konu acacak ya ? Sirf muhalefet olmak icin bos bos konusma. Aha adamlarin nasil park ettigi ortada. Neyi savundugunuz belli degil ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 30 Mayıs 2017; 21:25:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Adamların plakayı kabak gibi paylaşmışsınız, sizin plaka niye sansürlü ? Keşke araç sahipleri görse de onlar da sizinle ilgili konu açsa. Hatta üşenmezsem ben açacağım.

Arac sahipleri keske gorse. Yaptiklari seyi sosyal medyadan takip etsinler bir de. Ama genelde bu tiplerin umrunda olmuyor hicbir sey.

Onlar benimle ilgili ne konu acacak ya ? Sirf muhalefet olmak icin bos bos konusma. Aha adamlarin nasil park ettigi ortada. Neyi savundugunuz belli degil ha

Adamlar yanlış park etmiş olsa bile sizin yaptığınız en az o kadar yanlış. Diyorum ya kendi plakanı sansürlüyorsan onların plakasını da sansürle, yok onların plakayı açık açık yazıyorsan kendi plakanı da yaz. Ya da hiç konu açma.

• Pek inandırıcı olmamış. Biraz daha sitem ve şaşkınlık olmalıydı cevapta.

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    Sacmaliyorsun kardesim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.