Şimdi Ara

Avm otoparkına park edemeyen kasaplar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ehliyeti nereden aldigini merak ettigim, kendilerinle tanismak dertlesmek istedigim bir güruh. Kufur yemekten zevk alan mazosistler mi yoksa psikolojik sorunlari olanlar mi ya da araba alinca kendini adam sananlar mi bu olusum'lar cidden merak ediyorum. Her seferinde de bana denk geliyor bunlar. Silecekleri ben kaldirmadim, ben sadece bu anlamli notu biraktim onlara.

Sagdaki pejo benim. Olusum'un teki 2 parklik yeri kapatmis. Diger olusum da gelmis carpraz bir sekilde benim arabaya milim durmus.

Guvenlige sikayet ettim. Sadece anons edebiliriz dediler. Bunlara herhangi bir yaptirim da yok nedense. Cok basit aga. Boyle park mi ettiler plakayi mimleyeceksin. Almayacaksin bir daha otoparka.

Not ; Hayvanlari cok severim. İki hayvan besliyorum evde. O laf yanlis oldu bu tarz insanlara. Ama bir anlik sinirle yazdim. Kusura bakmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avm otoparkına park edemeyen kasaplar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dobby632 -- 28 Mayıs 2017; 20:20:41 >
  • Clio bmw sahibinin ahmaklığından dolayı o şekilde yanaşmış sanırım. Clio hadi neyse de... O bmw sahibinin nasıl bir kafa yapısı, nasıl bir ukalalık, ego ve kibir sahibi olduğunu düşünüyorum da, yazık...

• Dobby632 kullanıcısına yanıt
    Eger arabayi duz koymus olsaydim o adami saat 10'a kadar beklerdim serefsizim.

• Clio'nun da duz girip arkasini biraz disarida birakmasi lazimdi. Carprazlama girmis adam benim arabaya. İkisinin de yemedigi kufur kalmadi. Avm otoparkinda millet toplandi bunlara sovuyor.

• O nasıl park sekli la arabanın tozunu alacak nerdeyse

• K.B.V. kullanıcısına yanıt
    O Bmwyi çizeceksin bakalım, bir daha yapabiliyor mu? Bmw en sevdiğim otomobil markasıdır ama sürenlerin beyinsizliklerini gördükçe insan o arabaya rastlayınca soğuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biriside smart ile nasıl başarmışsa 2 kişilik bir bloğu işgal etmiş. yani o araç yaklaşık 10cm daha yana park etse bir araçlık yer olacak. ancak öyle bir şey yapmış ki 2 tarafına da sığmıyor başka araç. uğraşsanız yapamazsınız yahu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avm deki adamları tanımıyoruz etmiyoruz ayı gibi davranıyolar lanet olsun diyip geçiyoruz.Bizim binada bi herif var hizaya sokamadık.Daha dün 2 araçlık yere cekmiş ne sağına girebildim ne soluna.Toplantıda dediler yetmedi camına not yazdım ama yok.Adam garaja nasıl girerse öyle bırakıyor,2 manevra daha yapayım arabayı düzelteyim yanıma bi araç daha girsin demek yok.Arabasının kaç kazası var saymadım icip icip her defasında bi yerini vuruyor üstüne.6 araçlık yer var aralara duvar örsek duvarı yıkıp yine hizasız park eder herif

• Bazilari da yer aramak yerine sizin arabanin karsisina gelen(belki duvar yoktur bilemiyorum ancak temsili anlatiyorum) duvarin dibine enlemesine birakiyor birkac defa oldu 10-12 hamlede ancak cikabildim. Lan hiyar avm orasi in bir alt kata park et bari, ne diye goturup benim cikacagim yere arac park ediyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

biriside smart ile nasıl başarmışsa 2 kişilik bir bloğu işgal etmiş. yani o araç yaklaşık 10cm daha yana park etse bir araçlık yer olacak. ancak öyle bir şey yapmış ki 2 tarafına da sığmıyor başka araç. uğraşsanız yapamazsınız yahu

Bu gözler Tipo (Uno da olabilir) ile 3 arabalık yeri zapt eden gördü.
  • O BMW aracın sahibiyle gerçekten anladığı dilde saatlerce konuşmak gerekir.Sorsan 2side hemen çıkacağız ondan böyle bıraktık derler.Değişmez.
  • %99 kadindir baska da bir sey demiyorum.
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt
    Bu güne kadar kimsenin arabasına kapımı çarpmadım. Ama arabamın her yerinde o hanzoların kapı izleri var. İnsan gibi davranmayı başkalarının malına zarar vermemeyi öğrenemeyen hanzoya 200 bin TL'lik araba da versen yine hanzodur. Yoksa maddi durumu zayıf olanları kast ediyor değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 28 Mayıs 2017; 20:3:28 >
  • Konaktaki katlı otoparkta baktım bmwnin teki orta çizgiden taşmış yana doğru yanında da bir çift sevgili var. Araya benim araba halen sığar yoksa elemandan 2 katı park ücreti alsınlar diye şikayet edeceğim. Geri geri geldim girdim araya anlaşılan çocuk acemiydi baktılar birbirlerine ve arabayı düzelttiler.

Markası ne olursa olsun hiç bir araç sahibinin başkasına ait park yerini ihlal etmeye hakkı yoktur. Arabasını çok seviyor ise garaja kapatsın ve çıkartmasın. Başkasının hakkına girene acımam. Benim gibi başka insanlarda vardır. Başkasını düşünmeyeni ben mi düşüneyim, neden acıyayım.

Normalde yanımda başka araç varsa ve kapının çarpma ihtimali var ise elimi araya koyarak çarpmasını engellerim. Millet ne olursa olsun o arabaları almak için emek harcıyor. Saygı duymak lazım. İki kişilik yere park eden ise başkasının hakkına saygı duymayan, saygı bile duyulması gerekmeyen yani kişiliksiz bir varlıktır.

• Bmwcinin kafasını incelemek lazım..

• Araba kullanmayı öğrenmeden araba sahibi olan sonradan görmeye tipik bir örnek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw haklı. Buzağıların büyükleri kapıları sonuna kadar açınca adam bezmiş artık.

• Bugün öküzün teki benim ve yanımdaki aracın önüne park edip mağazaya girmiş. İkinci anons sonunda geldi. Mükemmel park etmişsiniz tebrik ederim, çok yakışmış dedim. Öküz öküz bakmaya devam etti. Bir özür bile dilemedi öküz. Tam bir öküzdü anlayacağınız, umarım yolunuza çıkmaz.

• Dobby632 kullanıcısına yanıt
    Bünün çıktısını alıp fotokopi ile çoğaltıp aracımda bulundurucam,gerektiğinde camlarına bırakırım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.