Şimdi Ara

avon full speed

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler bi kız arkdşmın tavsiyesi üzerine siparş verdim.26 liraya gtti gdyrdan.nasıl bi parfüm.kullnşlı mı ,memnun klan var mı

• Uzerine mandalina suyu sık kiz arkadasn aldn mi bitanem cok guzel der
  • bir ara kullanmıştım. çok limonlu bir kokusu var ben beğenmemiştim. ama banada kız arkadaşım aldığı için kullanmak zorunda kalmıştım bi süre
  • wilderness ve perceive de güzel
  • percevie daha güzeldir ama urban edgede güzel full speed kalıcı değil gerçi avonun çoğu parfümü kalıcı değil ama idare edeceksin
  • SS'deki parfümü diyorsan o kadar uçucu ki sokakta kimse hissetmiyor bile yanında gezdireceksin ve hayvan gibi sıkacaksın anca öyle.

avon full speed
  • evet ss dekinden.biraz önce elime geçti.kokusu gayet güzel ama kalıcılğından herkes şikyetçi gibi :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kokusu güzel ama hiç kokmuyor Hiç kalıcı değil malesef
  • Üstüne hıyar sür daha iyi.
  • kokusu senin tercihin ama kalıcılığı neredeyse hiç yok geçen yıl evden sıkıp okula gidiyordum kokudan eser yok sana tavsiyem çağdaş markette kırmızı rebull var set parfüm deodorant roll on 3lü set 24lira gibi bir fiyattı geçen ay aldım hala kullanıyorum bi sıkıyorum kokusu 1 hafta gitmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

SS'deki parfümü diyorsan o kadar uçucu ki sokakta kimse hissetmiyor bile yanında gezdireceksin ve hayvan gibi sıkacaksın anca öyle.

avon full speed

+1
  • Avon'dan bende Signatüre parfüm aldım.Koku gerçekten hoşta kalıcılık çok kötü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.