Şimdi Ara

avon parfüm tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avondan parfüm alıcam arkadaşlar ne önerirsiniz söylediğinizin ne aroması olduğunu da yazarsanız aklımda fikir oluşabilir şu anda full speed 30 ml şişeden düşünüyorum eğer güzel birşey çıkarsa ondan alabilirim

• +++
  • Tütün kolonyası al daha iyi ama yok illa ben çakmak gazı kokacağım dersen 20 - 30 liralık parfümlerden alabilirsin. Bütçemi kalıcı parfümler aşıyor dersen onların 5-10ML gibisinden 2 sıkımlık şişeleri var onlardan kullan en azından verdiğin paraya değer ortalıkta mazot kokusuyla gezmezsin :)
  • Erkekte avon full Speed parfümüne hayranım ya. Öneririm erkeğe çok yakışıyor kendime aldım sıkıyorum arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalıcılık ?
  • Kalıcılık çok iyiydi fakat Yen'i şişelere geçmişler yenilerde fazla kalıcılık YoK sanırım bu arada 2 tane daha rengi çıkmış galiba ben turuncu rengini çok yakıştırıyorum.

Bide true force çok güzel kokusu.

• avon parfüm tavsiye

bunun hakkında fikriniz var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Parfüm Önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşte bu dediğim parfümün küçük boy hali :)

• avon parfüm tavsiye

bana bu lazım bi yerlerde falan gördünüz mü bide duyduğuma göre gratis satıyormuş da bana aynısı lazım böyle olanı 50 ml
  • Haciyag

• Ben onu sanırım watsonsta gördüm avmde watsons gratis rossman böyle yerlere bakın kesin bulursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: dilara4

Ben onu sanırım watsonsta gördüm avmde watsons gratis rossman böyle yerlere bakın kesin bulursunuz

heryerde bundan arıyorum 2 gün kalıcılığı var çok da güzel kokusu var gratis satmıyor galiba ben yine gidip yarın bakmayı düşünüyorum bir türlü bulamadım şu parfümü bundan kullanınca başkasını almak istemiyorum
  • Ya sanki ben bunu watsonsta gördüm gibi en iyisi oraya bakın bulamazsanız GittiGidiyorda kesin vardır eğer internet alışverişi yapıyorsanız

• internette her yeri aradım malesef bulamadım o zaman son çare watsonsa bakıcaz sitesinde gözükmüyor aradığım parfüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeutronS -- 28 Nisan 2017; 19:18:37 >
  • http://urun.n11.com/erkek-parfum/slazenger-gym-men-50ml-edt-kutusuz-P95524631 .
    şuraya bakın burda var n11 güvenilir sitedir@messimessipuyol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-945AB9741 -- 28 Nisan 2017; 19:43:35 >
  • orayı gördüm malesef kalmamış yazıyor orayı takip ediyorum bayadır olursa alıcaktım zaten
  • yardım ettiğiniz için teşekkür ederim ben mağazalara falan bir uğrayayım belki bulurum
  • tüh üzüldüm farketmemişim tükenmiş yazıyormuş insallah bulursunuz rica ederim
  • 10 tl ye doldurma al aynı

• A101 den almıştım hala duruyor. Bazı a101 lerde hala olabiliyor bakmak lazım. Geçen birinde deosunu gördüm. Ama bulabilmek zor tabii.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.