Şimdi Ara

Avowed (Çıktı) [Xbox Series X|S ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
7
Favori
4.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Görsel güzel evet ama oyun çok ağır geliyor bana kalite modunda da :) Belki birkaç saat sabretsem gözüm alışır ama eskinin 30fps'i şimdinin 30fps'i arasında çok fark var gibi geliyor bana. Büyük ihtimalle bir süre sizin gibi kalite modunda takılır sonra performans'a alırım. Dediğiniz gibi cihaz artık iyice yaşlanıyor.

@Philipp_Plein Tamamdır teşekkürler :)

• series s te performans-kalite modu seçenekleri var mı arkadaşlar

• bigbooss kullanıcısına yanıt

30 fps kalite modu ve 120 hz tv varsa 40 fps balance modu var.İki modda da rt aktif.Şimdilik 60 fps yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 19 Şubat 2025; 12:29:28 >
  • Bu oyuna güncelleme falan gelir mi series s için? 30 fps çok takılıyor. Neden optimize edememişler anlamadım oyunda grafiklik bi şey de yok ki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyun güzel, bağlıyor kendisine. Toplamda 5-6 saati bulmuşumdur. Obsidian yine konuşturmuş kalitesini.

• Keşke karakter tasarımlarına özenselermiş herkesten ayrı bir ucubelik akıyor.

• Oyunun optimizasyonu çok kötü series s’te 480p falan herhalde piksel. Buna rağmen oyun 30fps çalışıyor ama hissedilen 20 vallahi. Bir firma kendi oyununu nasıl kendi makinene optimize edemezsin anlaşılacak şey değil. Yazık yani oynamak istiyorum oynayamıyorum oyunu. Kısa zamanda güncelleme alır inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 20 Şubat 2025; 14:20:8 >
  • oyunun performans modunda bir kalite sıkıntısı var 1080p 60 fps yetersiz kalıyor

4k 30 fps en iyi deneyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

oyunun performans modunda bir kalite sıkıntısı var 1080p 60 fps yetersiz kalıyor

4k 30 fps en iyi deneyim

Performans modunda oynanmaz. Oyunun başında baktığım gibi direkt kalite moduna geçtim. Görseller güzel 30 fps görseller hatrına çekiliyor.

• Oyunu 10 saattir oynuyorum. Gayet güzel, oynanabilir. Xbox Series S kullanıcısıyım. 55" 4K TV'de grafikler vasatın altı, 1080p 24" monitörde güzel grafikler var. Şimdilik Pistol + Arquebus takılıyorum. Doğru skilleri açınca, yüksek DPS ile ilerliyoruz bakalım. 😀

Avowed (Çıktı) [Xbox Series X|S ANA KONU] Avowed (Çıktı) [Xbox Series X|S ANA KONU] Avowed (Çıktı) [Xbox Series X|S ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• şuna bir türkçe dil desteği gelse ne güzel olur dün 1 - 2 saat bakabildim beğendimde oynanır bu oyun ama maalesef dil sorunu Avowed (Çıktı) [Xbox Series X|S ANA KONU] 

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Dikkat et 30fps oynarken gözünden kan akmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

performans modunda bi sıkıntı var bulanık mıdır nedir xbox 360 oyununa benziyor

kalite moduyla gece - gündüz gibi fark var

• Series s te oynuyorum 32inch monitorde, 40fps güzel ama çok bulanıklaşıyor görüntu bende 30fps yaptım tekrar.
    6 saat kadar oynadım başta çok zor ve sıkıcı gelmişti, mele kombat çok kötü olmuş ve sağa sola kaçma tuşunu analoğa koymuşlar, tuşları da değiştiremiyoruz. Ben de skilleri sıfırlayıp büyücü karakter yaptım Harry porter gibi herkese uzaktan büyu atıyorum yanımdakilerde dalıyor kılıçlarıyla, bu haliyle çok sardı oyun.
    Mele oynamak istiyorum ama rehber falan bakmadan olmayacak gibi, oyun ilerleyip güçlenince tekrar denerim belki.
    Türkce olsa tadindan yenmezdi heryerde not falan var okumasi zevkli ama yoruluyor insan bir noktadan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkmngr9153 -- 21 Şubat 2025; 10:38:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.63 GB Update geldi oyuna.

• Oyun biter. 26 level olarak tamamladım. Sanırım 30 level sonmuş. Elden geldiğince yan görevleri yapmaya çalıştım ama kaçırdıklarım oldu, son bölümler hafif zorladı.

Genel olarak muhteşem diyemesemde seçimlerin etki ettiği, aksiyonun fena olmadığı, dünyasının keyifli olduğu bir oyun olmuş.

Ben Outer Worlds u bir tık daha fazla sevdim ama buda oldukça iyi.

Obsidian çizgisini bozmamış, yine kalitesini konuşturmuş.

Avowed (Çıktı) [Xbox Series X|S ANA KONU]

• Oyunu, sadece ana görevleri oynayarak, aheste aheste 35 saatte bitirdim. 😀 Oyun bittikten sonra NG+ olmaması çok kötü. Ayrıca oyun bittikten sonra yan görevleri yapmak için Free Roam modda oyuna tekrar dönmek gibi bir seçeneğiniz yok. "Garden" isimli haritaya geçtiğiniz zaman, bir daha geriye dönemiyorsunuz. Zaten, geçmeden önce onayınızı istiyor. Güzel bir oyun olmuş ama bu tarz eksiklikler var. 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fps limidini kaldırıyorum ama sabit fpsde çalışmaya devam ediyor. Aynı sorunu yaşayan var mı ? Diğer oyunlarda sorunsuz çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirdim. Combat, keşif, genel olarak yaratılan dünya enfesken hikayesinin içine bir türlü giremedim. Oyunu muhtemelen kötü sonla bitirdim, diyaloglar oldukça ağırdı. Bu oyunu Bethesda yapsaydı daha farklı olurmuş. Disney yapımı gibi karakterlerin hiç birini benimseyemedim aklımda kalan bir tane karakter olmadı, kötü adam motivasyonu eh işte. Diyalog kalitesi yer yer iyiydi ama oyun çok fazla tekrara düştü, quest dizaynı ise beklediğimden çok daha kötü. Obsidian'a yakıştıramadım açıkçası.

Bu projenin devam edeceğini sanmıyorum yani devam oyunu çıkarmazlar umarım. Beklentim The Outer Worlds 2'nin iyi olması yönündedir. Oyunun teknik olarak sıkıntılı olması da benim için eksi, fps düşüşünü çok fazla yaşadım özellikle kalabalık combat sekanslarında oyundan aldığım keyif yarı yarıya düştü diyebilirim.

Ortalama üstü bir rpg oynamak istiyorsanız tavsiye ederim.

7/10

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.