Şimdi Ara

AVPlayer çalısmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. AVPlayeri uzun zamandir gayet memnun bi sekilde kullaniyordum. Fakat birdenbire uygulama calismamaya basladi. guncelleme falan yapmamama ragmen durup dururken boyle bisey oldu. Uygulama aciliyor fakat oynatmak istedigim bir dosyayi sectigimde acmaya calisip uygulama kapaniyor. oynatmaya calistigim dosya herzaman kullandigim format .avi formati yani farkli yaptigim hicbir sey yok ama calismiyor bir turlu. AVPlayeri guncelledim yine ayni sorun. Media explorer'a girdigimde uygulama kapaniyor. iphone 3gs 4.1 jailbreak ile kullaniyorum. sorunun cozumunu bilen varsa yardimci olabilir mi acaba? Herkese tesekkurler.

• Cihazın ram'i yetmeyince uygulamadan atma yapıyor, cihazı kapatıp açın, sbsettings gibi şeyler kullaniyorsaniz kaldirin, bir de öyle deneyin. Yoksa temiz bir restore atın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertrixfun

Cihazın ram'i yetmeyince uygulamadan atma yapıyor, cihazı kapatıp açın, sbsettings gibi şeyler kullaniyorsaniz kaldirin, bir de öyle deneyin. Yoksa temiz bir restore atın.

Denedim sbsettingsi kaldirdim yine duzelmedi, tkrar yukledim yine yok sanirim restore yolu gozukuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.