Şimdi Ara

ses dosyaları acılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
18.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha once dınleyebıldıgım ses dosyalarını suan dınleyemıyorum(

• sorun cozebilmek için hangi asamaları denedin??

1 ses driver kontrol ettin mi
    2 baska bi player denedin mi
    3 araclar /klasor secenekleri /dosya turleri buradan player tanımlaya bilirsin
  • sanırım kendisi kapı komşum
  • İki dakka uğrayıver
  • birader biraz daha açık yazarsan sorunu güzel bir alternatif
    söylemek mümkün. belki de ses driver i kaldırıp tekrar kurmayı
    dene. eğer bilgisayara format çektiysen belki yanlış sürümü kurmuşsundur.
  • ama sadece bu dosyaları acmıyor dıger ses dosyalarını acıyor acmak ıstedıgımız programı ıse dıegr bılgısayarda soru cıkmıyor
  • ah ne yazdığını bi anlayabilsem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dosyayı USB'den silemiyorum!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • komşuma uğradım arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: blood6

komşuma uğradım arkadaşlar

sonuç
  • yeni tanıştık daha anlattım bişeyler bişey demedi daha
  • dıger tum ses dosyalarını dınleyebılıyorum ama lınklı olan dosyaları acmıyor.dınlemek ıstedıgım lınkın hangı ses programıyla calıstıracagımı gormek ıcın ne yapmam gerek gercı tum ses programlşarını denedım nerdeyse ama ozellıkle bı program varsa soylersenız sevınırım...
  • ayrıca komsum hıcbı ıse yaramıyor yavvv
  • madem komşum işe yaramıyor diyosun
    sorununu çözeyim o zaman şu açamadığın malum linki pm atta sana cevabını deteylerıyla şöle en az 1 sayfa olacak şekilde anlatayım eğer proğrama ihtiyacın olursada çay içmek için uğrayıver
  • o lınkı ben sen gelınce atarımmmm hangı ara gıttınde cevap yazmıssın.neyse cıddı cıddı cozemedım ya gene acmıyor surumu tekrarmı yuklesem heee
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodyguard91

ama sadece bu dosyaları acmıyor dıger ses dosyalarını acıyor acmak ıstedıgımız programı ıse dıegr bılgısayarda soru cıkmıyor

Dosya uzantıları nedir çalmayanlar müziklerin.Wma ise korumalı olabilirler o yüzden çalmıyodur.Birde kullandığın programın plug-in ve ses çıkış ayarlarına bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profesorpc -- 6 Ağustos 2005, 22:07:11 >
  • Ne garip benimde hoparlörden hiç ses gelmiyo acaba niye
  • TELEFONDAN BİLGİSAYARA AKTARDIĞIM SES ÇALIŞMIYOR

Benim de buna benzer bir sorunum var.

Samsung Duos androit sistemli telefonumdan, bilgisayara ses kayıtları aktarmıştım.
    Uzunca bir süre, rahatlıkla dinledim.
    Fakat şimdi, klasöre girip, sesi seçip, "yürüt" ve "aç" komutlarına tıkladığımda, sanki komutu algılamamış gibi hiç bir şey olmuyor.
    Ne açıyor, ne yürütüyor.
    "Birlikte aç" dediğimde, yalnızca Windows media player çıkıyor, tamam diyorum, yine açılmıyor.
    İnternetten araştırdığımda, sonundaki 3ga uzantısını mp3 olarak değiştirin önerisini buldum, değiştirdim, o da olmadı.
    Sonuçta açılıp ses çıkmıyor değil. Dosya hiç açılmıyor.
    Bilgi arıyorum.
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.