Şimdi Ara

AVR kullananlar filmi hangi kaynaktan izlemeyi tercih ediyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
4
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WhatsApp fikrine ben de bayıldım, yapılırsa ben de olmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Tuğrul şimdi imece usülü el ele vermiş komponentler ve yazılımlar ile film oynatmaya çalışan bu fabrika oppo 105 den daha iyi mi performans veriyor?

Oppo 195d de 103d de satım kolaylık konfor hız desteklediği ses ve görüntü formati yok

Görüntü kalitesi mi hiç söylemeye konuşmaya gerek yok madrv varken Oppo teferruat

Gelinecek son nokta bu abi

1080p filmler çıktığı zamanda media playerlar hazır olmadığı için pc tabanlı çözümlere yönelmiştik. Daha sonro güçlü chiplerle donatılan Popcorn Hour,Dune, WD tv, Oppo ile tanışınca PC leri bırakıp media playerlara yöneldik. Şimdi 4K meselesine yine PC ler hazır oldukları için PC'ye yönelmek mantıklı. Sonraki adımda Oppo ve diğer firmaların 4K konusunda nasıl adım atacaklarına bakmak lazım.

Üstat pc olayı degil asıl mevzu

Su madrv varya o başka boyut kattı ise oda Windows İstiyor meret

Olsa Oppo da Yada media playerler de ve işlemcileri yetse tadından yenmez

Hocam sonunda sostemimi dizdim ve tam olarak istediğim sesi alamadim.tv samsung uhd ju6470vdts dolby digital vs cozuyor ama basarisiz sanirim ne ayar yaptiysam olmadi..
    Pcm de veri akis da veya dts dolby digitalde sectim istedigim sesi alamiyorum..

Mediplayer alma arifesindeyim lakin sizin masaustu vb bendede var..

Fx8350 islemci

8 gb ddr4 ram

Radeon r390x ekran karti 4k vs destekli

Gigabyte ultra durable serisi anakart var..

Sizce ne yapayim ve nasil yapayim..

Himedia q10 pro veya nvidia shield tarzi birseye yonelip masrafa girmek zorundamiyim..

Bilgisayarimla oynatsam nasil olur..daha bircok sorum varda mediplayer vb urunlerin mantigini henuz cozmus degilim..iyi ses icin illaki bunlarmi gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dandanakan44

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asefik

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Tuğrul şimdi imece usülü el ele vermiş komponentler ve yazılımlar ile film oynatmaya çalışan bu fabrika oppo 105 den daha iyi mi performans veriyor?

Oppo 195d de 103d de satım kolaylık konfor hız desteklediği ses ve görüntü formati yok

Görüntü kalitesi mi hiç söylemeye konuşmaya gerek yok madrv varken Oppo teferruat

Gelinecek son nokta bu abi

1080p filmler çıktığı zamanda media playerlar hazır olmadığı için pc tabanlı çözümlere yönelmiştik. Daha sonro güçlü chiplerle donatılan Popcorn Hour,Dune, WD tv, Oppo ile tanışınca PC leri bırakıp media playerlara yöneldik. Şimdi 4K meselesine yine PC ler hazır oldukları için PC'ye yönelmek mantıklı. Sonraki adımda Oppo ve diğer firmaların 4K konusunda nasıl adım atacaklarına bakmak lazım.

Üstat pc olayı degil asıl mevzu

Su madrv varya o başka boyut kattı ise oda Windows İstiyor meret

Olsa Oppo da Yada media playerler de ve işlemcileri yetse tadından yenmez

Hocam sonunda sostemimi dizdim ve tam olarak istediğim sesi alamadim.tv samsung uhd ju6470vdts dolby digital vs cozuyor ama basarisiz sanirim ne ayar yaptiysam olmadi..
    Pcm de veri akis da veya dts dolby digitalde sectim istedigim sesi alamiyorum..

Mediplayer alma arifesindeyim lakin sizin masaustu vb bendede var..

Fx8350 islemci

8 gb ddr4 ram

Radeon r390x ekran karti 4k vs destekli

Gigabyte ultra durable serisi anakart var..

Sizce ne yapayim ve nasil yapayim..

Himedia q10 pro veya nvidia shield tarzi birseye yonelip masrafa girmek zorundamiyim..

Bilgisayarimla oynatsam nasil olur..daha bircok sorum varda mediplayer vb urunlerin mantigini henuz cozmus degilim..iyi ses icin illaki bunlarmi gerekiyor

İyi ses diye bir şey yok
    Ses formatları var film lerde
    Eskiden ddolby digital ve Dts vardı 5.1 kanal

Artık Dts hd ma ve dolby true hd daha çok var 7.1 bunlar

Son günlerde de dolby atmos ve Dts x çıktı piyasaya 7.1.4 kanal

İyi ses icin media player in sesi doğrudan çözümden mevcut avr yanı sinema amfisine aktarması Lazim

Burada avr niz ve ona bağlı olan Hoparlor ler ne kadar kaliteli ise okadar kaliteli ses alacaksınız

Yani pc olur hemedia q 10 pro ve nvidia shield in asıl yaptığı iş sesi avr ye pass edip ellememek ama görüntüyü iyi işleyip iyi görüntü vermek

Media player ve pc asıl görevi görüntü

Sizde marantz 7010 vardı galiba o ve setiniz ne kadar kuvvetli ve kaliteli iseo kadar ses alacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 23 Kasım 2016; 16:42:13 >

• Birde pc niz çok zayıf olsun diye yapılır ama 10 numara olmaz

İdare eder bir şey olur

Windows 8.1 kurup driverlerini güzelce yükleyip team viev verirsen bağlanıp ayarları yaparım

Bir şey daha var iyi arşiv yada iyi film ler olmalı

Bu sistemle 1080 720 p izlemek yanlış olur remux Laz'ım yanı orijinal iso gibi görüntü katılimsiz

• Orj win 10 64 bit var ondan size team view verebilirmiyim acaba..

Bende mkv var 1080p ve 720p diger icerikleri nereden temin edebilirim tam bilemiyorum..

Dilerseniz buyrun gelin misafirim olun sizi agirlamaktan mutluluk duyarim.

Pm atmak isterim bu konuda size

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz linkten madrv'yi indirdim. Rar'dan çıkarıp klasörü C:\Program Files (x86) yoluna kopyaladım. Install.bat dosyasını çalıştırdım. Dos penceresi açıldı ve programın yüklendiği, klasörü silmemem gerekti mesajını aldım. Enter yaptıp, dos penceresi kapandı.

Sonra bir DTS filmi MPC-HC ile açıp ekrana sağ tıkladım. Süzgeçlerin altında nedense madrv'yi göremedim. PC'yi yeniden başladım yine olmadı. (x86) yerine C:\Program Files yoluna kopyalayıp install yaptım yine olmadı.

Püf noktası nedir? Yoksa madrv 'nin windows 7 desteği yok mu?

• kullandığım avr harici kaynaklardan gelen Hd sesleri çözemiyor. peki kullandığım android box un hd sesleri işleme özelliği varsa ve sesi işleyerek avr ye göndersem o zaman hd sesleri alabilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kokanche

Verdiğiniz linkten madrv'yi indirdim. Rar'dan çıkarıp klasörü C:\Program Files (x86) yoluna kopyaladım. Install.bat dosyasını çalıştırdım. Dos penceresi açıldı ve programın yüklendiği, klasörü silmemem gerekti mesajını aldım. Enter yaptıp, dos penceresi kapandı.

Sonra bir DTS filmi MPC-HC ile açıp ekrana sağ tıkladım. Süzgeçlerin altında nedense madrv'yi göremedim. PC'yi yeniden başladım yine olmadı. (x86) yerine C:\Program Files yoluna kopyalayıp install yaptım yine olmadı.

Püf noktası nedir? Yoksa madrv 'nin windows 7 desteği yok mu?

Bagla beni pc ne team wiev le

• eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Şu anda işteyim. Akşam yapalım, uygunsanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: kokanche

Şu anda işteyim. Akşam yapalım, uygunsanız.

dandanakan44

Arkadas a gidicem rica etti akşam kurcaz ona

• eraycelik80 nin kurduğu sistemi ben de bir başka arkadaşta gidip gördüm. Gerçekten görüntü harika. Para, emek ve zaman ayırırsanız karşılığını da alıyorsunuz.
  • Bugün media playerları araştırdım biraz. Himedia Q10 pro ve Nvidia Shield Tv. hoşuma gitti. Nvidia almayı düşünürken v2'sinin çıkabileceğine dair birkaç yazı okudum. Media player için biraz daha bekleyeceğim sanırım.
  • the wade kullanıcısına yanıt

Hocam bu cihaz, Dolby vision hdr+ destekliyor mu? Dolby true hd atmos ve dts hd, dts x bilginiz var mı?;

Bu ürüne nerden ulaşabilirim. Birde dlna cihazım var oradaki filmleri görür dimi, bu cihazın dlna kullanmam

• whatsap gurubuna dilerseniz bende gelebilirim.

Hdcp görüntü kalitesini artık tv nin de işlediğini düşünüyorum.

Dolby vision ve hdr+ windows da çözdüre biliyor musunuz. HDR çözdürebiliyorum windows da

TV kendi oynatıcısında dolby true hd atmos, dts hd 7.1 ve dts x kullanamıyorum. Netflix e prime güzel çalışıyor.

ağdan dlna paylaştığım bunların hepsini destekleyen bir oynatıcı lazım. Onu ordan aç bunu ordan aç sıkıldım.

Klavye mousu da logitech 2.4 ghz olanlardan anlamıyorum tv olduğu odada takılıyor. Hele led ışıklar açıldığında o yüzden kumanda ile çözmek istedim.

Bu sıkıntılarınızı nasıl çözüyorsanız paylaşırsanız sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.