Şimdi Ara

AVR SEÇİMİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli arkadaşlar, bütçeme uygun seçtiğim avr cihazları hakkında bu markaları kullanan varsa bana tavsiyelerini söylemelerini rica ediyorum,
    özellikleri bakımdan birbirlerine yakın ama performanslarını inceleme ve deneme fırsatım olmuyor, sizlerden gelen fikirler ve tavsiyeler üzerine birini seçip internetten sipariş edeceğim.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

1-Pioneer VSX-520-K 5 Kanallı AV Alıcı Pioneer VSX-520-K 5 Kanallı AV Alıcı.................... (970,55 TL Kdv Dahil )
    2-Yamaha RX-V367 5.1 Kanal ( 5 x 130W )Yamaha RX-V367 5.1 Kanal ( 5 x 130W )......... (901,58 TL Kdv Dahil)
    3-Denon AVR - 1311 5.1-kanal HD-Audio Receiver......................................................... (999,05 TL Kdv Dahil )
    4- SONY STR-DH810 7.1-kanal HD Receiver ..................................................................(997,97 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karyalı48 -- 7 Ocak 2011; 9:48:35 >

• benimde kafama yatan 1. öncelik Pioneer VSX-520-K, 2.side SONY STR-DH810 7.1-kanal HD ama bikaç birşey daha danışmak istiyorum, Sony HDMI çıkışında görüntü ve ses aktarımı tek kabloyla yaptığı (ses için esktra optik kullanılmıyor,daha önce harman/kardon avr155 kurarken karşılaştım optik olmadan ses alamadık) kullandığınz PIONEER VSK-52-K'nın HDMI tek kablodan seside veriyormu? Ayrıca Hop.Pioneer S-V320-QL/W Ev Sineması Hoparlör Sistemi sizce nasıl bir seçim, Sony'ninde buna benzer bir sistemi var, değerli görüşlerinizi bekliyorum..teşekkürler.
  • verdiğiniz bilgiler ve incelemelerim sayesinde kafamda şekillendi, Pioneer 520-k avr beni sıkıntıya sokmayacak gibi, ama gittigdiyorda PIONEER VSX-919 2YIL GARANTİLİ KUTULU SIFIR üründe dkkatimi çekti, ama malum bütçe meselesi, hemen al fiyatı 999 tl. diğer e-mağazalarında en düşük 1.361 tl. 520-K ile arasında iyi bir seçim yapmak zorundayım...
  • pioneer modelini hiç kullanmadım fakat yahama,sony ve denon seçimi olsa denon seçebilirsin.Bütçeni arttırıp bir üst seviyeye geçmek istersen mutlaka denon 1911'i hesaba katmalısın. Ayrıca bu amfiler arasında seçim yaparken güçlerini hesaba katma.Çünkü sinema amfilerinde güç dengeleri stereo amfiler gibi hesaplanmıyor. Örneğini verdiğin bütün modellerden yaklaşık olarak aynı gücü alabileceğini unutma. Seçeceğin amfi ile hangi hoparlörleri süreceğin de çok önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa147

pioneer modelini hiç kullanmadım fakat yahama,sony ve denon seçimi olsa denon seçebilirsin.Bütçeni arttırıp bir üst seviyeye geçmek istersen mutlaka denon 1911'i hesaba katmalısın. Ayrıca bu amfiler arasında seçim yaparken güçlerini hesaba katma.Çünkü sinema amfilerinde güç dengeleri stereo amfiler gibi hesaplanmıyor. Örneğini verdiğin bütün modellerden yaklaşık olarak aynı gücü alabileceğini unutma. Seçeceğin amfi ile hangi hoparlörleri süreceğin de çok önemli.

evet hop.ta çok önemli, 2002 yılında yurtdışından getirdiğim AC3 destekli 100wt 6ohm aktif sub.luk 5+1 sistemim var ama artık demode kaldığını düşünyorum,
    vsx-919 gittigidiyorda hemen al fiyatı 999.tl. vsx-920 hemen al fiyatı 1.499 tl. giriş seviyesinde doğru tercih yapmalıyım, denon-1911 çok iyi bir cihaz ama bütçeme göre hareket etmeliyim. Yamaha RX-V367 ve Denon AVR - 1311 dante81410'nında dediği gibi beni fazla tatmin etmeyebilir.

• evet 1311 seviyeleri çok aşağıda kalabilir. Fakat 1911'i daha uygun satan yerler bulabilirsiniz.
  • quote:

evet 1311 seviyeleri çok aşağıda kalabilir. Fakat 1911'i daha uygun satan yerler bulabilirsiniz.

denon-1911 şu aşamada bütçemi aşıyor..
    Pioneer VSX-520-K yada 919
    Yamaha RX-V367
    Denon AVR - 1311
    SONY STR-DH810 7.1 bunlardan birini tercih edeceğim, ama siz olsanız hangisi alırdınız?

tavsiyeleriniz için şmdiden teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlör amfi seçimi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante81410

quote:

Orijinalden alıntı: karyalı48

quote:

evet 1311 seviyeleri çok aşağıda kalabilir. Fakat 1911'i daha uygun satan yerler bulabilirsiniz.

denon-1911 şu aşamada bütçemi aşıyor..
    Pioneer VSX-520-K yada 919
    Yamaha RX-V367
    Denon AVR - 1311
    SONY STR-DH810 7.1 bunlardan birini tercih edeceğim, ama siz olsanız hangisi alırdınız?

tavsiyeleriniz için şmdiden teşekkürler..

Sanirim vsx-919 daha once konustugumuz urun linki bu
    http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-VSX-919-2YIL-GARANTILI-KUTULU-SIFIR_W0QQidZZ34654189

bence de cok iyi firsat iyi urun iyi fiyat

devamlı kendi reklamını yapıyorsun gibi geldi

• reklam kokan hareketler
  • konunun farklı boyutlara gitmemesi ricasıyla, yararlı bilgilere ve tavsiyelere ihtiyacım var, eğer benim verdiğm cihaz bilgilerinin dışında sizlerin tavsiye edeceği 1000 tl'yi geçmeyecek pahada hafif yükte ağır önerilere açığım:), bu arada muğlanın bir ilçesinde oturuyorum, en yakın marmaris yada fethiyede bile bulup inceleyebileceğimi zandetmiyorum, zamanımı izmire bırakmak biraz uzun sürecek..intten almayı düşünoyurum..
  • Harman kardon niye dusunmuyorsun pahalı diye mi? 1300 tl HK 255 modeli var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nailefendi -- 12 Ocak 2011; 8:38:57 >
  • bir arkadaşıma HK 155 kurdum, 155'in tek eksiği sesi optikten alması...neyse ben 1000 tl.lik bir avr arıyorum...kafamı karıştıran, Pioneer VSX-520-K yada 919,Yamaha RX-V367, Denon AVR - 1311, SONY STR-DH810 7.1 bunlardan biri veya önerilebilecek başka bir cihaz olabilir, çünkü elimdeki 5.1 sistemimi daha iyi bir 5.1'le yenilemek onada ayrı bir bütçe ayıracağım, lafın kısası daha fazla bütçe olarak açılmamak...önerilerinizi bekliyorum
  • Sayın arkadaşlarım bende artık kararımı vermek üzereyim fakat şu iki ürünü vereceğim verilere dayanarak karşılaştırabilirseniz ve bana neyin eksik kalacağını yada fazla geleceğini söylerseniz çok sevinirim:
    avr 160 ile hkts 11 düşünüyorum

odam 12 metrekare
    bağlayacağım 4 adet cihaz var avr'ye: hd d-smart, ps3, laptop ve 42" led tv

önceleri 360 ile düşünüyordum hkts11'i fakat daha sonradan gerek olmadığına karar verdim sonuçta tv 3d değil o yüzden buna gerek olmadığını düşündüm bu kararı verirken başka özellikleri göz ardımı ettim dersiniz? kısacası ave160 hkts 11 kombinasyonu nasıl olur beni tatmin edermi ve hkts 11'e yeterli olurmu

en çok film izlemek ve ps3 oynamada kullanacağım
    teşekkürler şimdiden..

hkts 11 ile en uyumlu avr acaba hangisi olur 160-255-260...???
  • neye göre 260 ama! yani 160 ın nesi yetersiz kalır yada 260 ekstradan ne getirir. yanlış anlamayın bilmediğim için soruyorum bilgilendirirseniz memnun olurum :)
  • Ben şu anki 260 ı almadan önce 160 modeli almıştım, benim için en önemli eksikliği htpc yi hdmi dan bağladığımda tv ye görüntü vermemişti.Cihazı mm a geri götürdüm orda da denedik sonuç aynıydı.Bende farkını verip 260 ile değişmiştim.Diğer bir önemli fark tabiki güç farkı 7 kanalda 35w dan 50w a çıkıyor. aynı fark stereo modda da var.Yine 160 da hdmi üzerinden upscale ve video işleme yok.260 da surr.back kanalları ayrı bir odaya yönlendirebiliyorsun, 160 da bu da yok.(Multi room/zone). Aklıma gelenler bunlar şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SertaçS -- 13 Ocak 2011; 21:14:51 >
  • 2 model arasında kaldım sizce,!
    Pioneer avr VSX 520 mi?
    Denon avr 1311 mi ?

hangisini almalıyım?
  • pioneer 919 bence eger o fiyata sıfır ve kutulu ise baska urunlere bakma bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: karyalı48

2 model arasında kaldım sizce,!
    Pioneer avr VSX 520 mi?
    Denon avr 1311 mi ?

hangisini almalıyım?

Ben de karar veremedim bu iki cihaz arasında acaba vsx 520'nin dengi Denon 1611 modeli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allornone -- 16 Şubat 2011; 14:16:05 >
  • 2 senedir vsx-519 kullanıyordum
    1611 mi 1911 mi yoksa yine pioneer mı diye 1 ay araştırdım ve iyice dinledim yine vsx-520 modeline karar verdim.
    pioneer ın ölüsü yeter
  • Yani 1611 yerine vsx 520 diyorsunuz zaten 520 daha ucuz :)

Kule olarak buu media markttaki kampayayı düşünüyorum (Pioneer S-ES3TB) yoksa Yamaha Ns555 mi alıyım gerçi bu durumda 5.1 (S-ES3TB) yerine sadece ikitane Yamaha ns 555 alabiliyorum :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.