Şimdi Ara

AVR SEÇİMİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sanırım şu sıralar özel kampanyalar yapıyor pioneer
    ben 1 aydır araştırdığım için 849-950 arası şu aralar
    bu linkte de 849 muş...
    http://urun.gittigidiyor.com/PIONEER-VSX-520-SIFIR-GARANTILI-KUTULU_W0QQidZZ34116694
    bilgine
  • bu 520'nin surround bağlantılarını niye yaylı yapmışlar anlamadım gitti :)

birde 520 hdmi'dan sesi alıyor dimi? bazı cihazlar almıyormuş da nereden anlayabiliriz acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allornone -- 17 Şubat 2011; 22:33:42 >
  • Arkadaşlar benim bütçem de bu aralıkta ve tam olarak bu amfileri araştırıyorum ben de. Sizce bu incelenen amfiler stereo olarak kullanıldığında nasıl sonuç verir? çok sevdiğim sansui s-715 hoparlörlerim var. sizce bu amfilerle birlilkte kullanılabilir mi bu hoparlörler?
  • sonunda avr seçimini Pioneer vsx-520-k modelinden yana kullandım..bu arada GSA Elektronik (Orhan beye) ilgilerinden ve cihazı kısa sürede elime ulaştırmasından dolayı teşekkür ediyorum. bütçeme göre iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum..umarım yanılmam..cihazı popcorn a110 ve dreambox 800HD ye bağladım fakat işlerimin yoğunluğundan dolayı fazla test etme fırsatım olmadı,Orhan beyle kurulum hakkında bilgi alışverişi de yapamadım...kısa bir süre sonra düşüncelerimi paylaşacağım...
  • hayırlı olsun dostum en kısa zamanda dinlemeye geleceğim:))))))
  • Dostum ya... sana süpriz yapacaktım :))) arıcam seni..
  • arkadaşlar biraz konu dışı kalıcak ama avr seçiminde mesela amfi nin çıkışı 150 watt hoparlör seçimi nasıl olmalıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karyalı48

sonunda avr seçimini Pioneer vsx-520-k modelinden yana kullandım..bu arada GSA Elektronik (Orhan beye) ilgilerinden ve cihazı kısa sürede elime ulaştırmasından dolayı teşekkür ediyorum. bütçeme göre iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum..umarım yanılmam..cihazı popcorn a110 ve dreambox 800HD ye bağladım fakat işlerimin yoğunluğundan dolayı fazla test etme fırsatım olmadı,Orhan beyle kurulum hakkında bilgi alışverişi de yapamadım...kısa bir süre sonra düşüncelerimi paylaşacağım...

iyi seçim
  • arkadaşlar, pioneer vsx-520 yi biraz kurcaladım.. sınıfında iyi kaliteli bir cihaz, bi kaç sorum var, 6 ohm luk 5+1 hop.sistemi kullanıyorum, vsx 520 avr nin empedans ayarı yapmak gerekiyormu? (vsx520 6 ohm olarak biliyorum) bide TVye HDMI olarak bağladım ama hop.ayarları TVde menü olarak göremiyorum. YUV bağlantısını denedim TVde yine menülerini görmedim...(türkçe kılavuz olmadığı içn İng.cesini çözebildiğm kadarıyla anlamaya çalışıyorum) bu sorularıma yanıt alabilirsem sevinirim.
  • quote:

arkadaşlar, pioneer vsx-520 yi biraz kurcaladım.. sınıfında iyi kaliteli bir cihaz, bi kaç sorum var, 6 ohm luk 5+1 hop.sistemi kullanıyorum, vsx 520 avr nin empedans ayarı yapmak gerekiyormu? (vsx520 6 ohm olarak biliyorum) bide TVye HDMI olarak bağladım ama hop.ayarları TVde menü olarak göremiyorum. YUV bağlantısını denedim TVde yine menülerini görmedim...(türkçe kılavuz olmadığı içn İng.cesini çözebildiğm kadarıyla anlamaya çalışıyorum) bu sorularıma yanıt alabilirsem sevinirim.

Tr klavuzunu aldığınız yerden isteyin içine koymayı unutyorlar daha sonra ben arayıp istedim adresime gönderdiler
  • quote:

Tr klavuzunu aldığınız yerden isteyin içine koymayı unutyorlar daha sonra ben arayıp istedim adresime gönderdiler

Kullanma kılavuzunu DİGİCOMdan istedim anında mail olarak attılar...illa istemeklemi verecekler!!! kutuda neden çıkmaz anlamıyorum..ayrıca kılavuzu inceledim. 18 sf. standart kurulumu tarif etmişler okadar. empedans ayarları,MCACC ayarları ve TV de avr'nin ayarları görünmüyor (yoksa öyle bir özellk yokmu acaba!!!)...şimdilik standart ayarla idare edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante81410

bu arada giris seviyesi ucuz amfi bakanlara ole tesadufen dikkatimi cekti de yamaha amfi 499 TL fiyat cok ucuz geldi yamaha icin bir benzeri 365 650-700 arasi magazalarda
    baktim ozelliklerde de bir fark yok

http://urun.gittigidiyor.com/YAMAHA-HTR-6130-A-V-SIFIR-GARANTILI-SOK-FIYAT_W0QQidZZ37797131

cazipmiş fiyatmış teşekkürler
  • http://urun.gittigidiyor.com/Yamaha-RX-V1067_W0QQidZZ37587525

giriş seviyesi değil ama başkalarının ilgisini çekebilir.
  • İstanbulda iseniz SATURNE uğrayın baya cazip bir kampanya başlatmış 5+1 hop BKE-2 + Denon 1311 999 TL bana cazip geldi fiyat....

http://www.saturn.com.tr/specials/servicespecial/ebrosur.pdf

quote:

bir arkadaşıma HK 155 kurdum, 155'in tek eksiği sesi optikten alması...neyse ben 1000 tl.lik bir avr arıyorum...kafamı karıştıran, Pioneer VSX-520-K yada 919,Yamaha RX-V367, Denon AVR - 1311, SONY STR-DH810 7.1 bunlardan biri veya önerilebilecek başka bir cihaz olabilir, çünkü elimdeki 5.1 sistemimi daha iyi bir 5.1'le yenilemek onada ayrı bir bütçe ayıracağım, lafın kısası daha fazla bütçe olarak açılmamak...önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunco34 -- 24 Mart 2011; 11:57:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: allornone

Yani 1611 yerine vsx 520 diyorsunuz zaten 520 daha ucuz :)

Kule olarak buu media markttaki kampayayı düşünüyorum (Pioneer S-ES3TB) yoksa Yamaha Ns555 mi alıyım gerçi bu durumda 5.1 (S-ES3TB) yerine sadece ikitane Yamaha ns 555 alabiliyorum :)

Son durum nedir 520 ile NS555 in uyumunu bende merak ettim..
  • hakan imzandaki nikon sete bayıldım

• Eklemek isteğim 2 lens daha var (70-200 ve 85mm 1.4G ) ama bu ses sistemi olayı baya bel kırdı
  • 85 mm 1.8 i satarsın o zaman. 70-200 benimde hayalimdeki lensti ama alamadık ve en sonunda bütün seti satmak zorunda kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by@li

85 mm 1.8 i satarsın o zaman. 70-200 benimde hayalimdeki lensti ama alamadık ve en sonunda bütün seti satmak zorunda kaldım.

Niye acaba
  • Maddi sıkıntı, delilik, ipe sapa sığmazlık ne dersen
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.