TV ye bağlı TV-Menüden baktım ama dediğim gibi bas tiz den başka ayar yok, diğer avr lerde acaba detaylı eqo ayarı olan varmı ki yoksa benimkimi böyle
BASS-TİZ görüntüsü gördüğün alanda sağa sola doğru hareket ettiğinde Parametrik olarak frekansları değiştirebiliyor olman gerekir.
Her kanal için ayrı ayrı ayarlamak gerekecektir.
Evet. Bende onu diyorum. Arkadaş mı? Çıkaramadı acaba o bölümü.
Teknika tekrar hoşgeldin foruma...
Bu arada senin yokluğunda bende STEREO alemine daldım.
Sana danışacağım çok şey birikti. Artık başını ağrıtacağız artık....
Sağolasın. Hoşbulduk.
Ne demek. Her zaman yardımcı olmaya çalışırım. Memnuniyetle.
Özelden mesaj attım.
quote:
Orijinalden alıntı: Hi-def-man
BASS-TİZ görüntüsü gördüğün alanda sağa sola doğru hareket ettiğinde Parametrik olarak frekansları değiştirebiliyor olman gerekir.
Her kanal için ayrı ayrı ayarlamak gerekecektir.
O görüntüyü çıkardım ama orda görünen sütunlar ayrı ayrı değil bir birinden bir bas ayarı var bir de tiz o sütunlar komple iniyor ve komple çıkıyor, hassas bir ayar yapılamıyor maalesef
Parametrik EQ'lar. Sizin alıştığınız EQ'lar gibi değiller. Defalu olarak, grupsal şekilde, yakın frekans eğrilerini de beraber olarak ayarlamanıza izin verirler. Ancak kullandığınız AVR'nin menülerini tanımamakla beraber, pek çok parametrik EQ'da olduğu gibi, onda da tek haneli ayarlamanıza olanak saplayan bir kısa yol tuşunun olması lazım diye düşünüyorum. Biraz daha kurcalamanız gerekecek. Seneler önce kullandığım Sony LBT905'te de parametrik EQ vardı. O da normalde dediğiniz gibi hareket ediyordu ama, bir seçeneğe girdiğinizde tek tek imkan tanıyordu. Sizinkinde de mantık aynı anlaşılan. Bulmanız gerekecektir. Cihaz önümde olsa kısa sürede olup olmadığını söylerim ama buradan bu kadar yardımcı olabiliyorum. Yine de beli ilgilenen arkadaşlar olacaktır.
Hoşgeldin @Teknika. umarım, kıymetimiz artmıştır. : P dil çıkaran smili. nice mesajlar.
@faltundal, benim görüşüm 2400ES 'de '' the analog multichanel in'' giriş grubununda ki ''front in'' girişine EQ-Egualizer bağlantı yapmandır. multichannel in'den giriş yaparsın 2400ES DSP devre dışı kalır; analog stereo ampli gibi davranacağından EQ ile istediğin gibi ses frekansları üstünde oynarsın.harbi kalite değil ama oynarsın. en doğrusu bu bana kalırsa
quote:
Orijinalden alıntı: teknika
Parametrik EQ'lar. Sizin alıştığınız EQ'lar gibi değiller. Defalu olarak, grupsal şekilde, yakın frekans eğrilerini de beraber olarak ayarlamanıza izin verirler. Ancak kullandığınız AVR'nin menülerini tanımamakla beraber, pek çok parametrik EQ'da olduğu gibi, onda da tek haneli ayarlamanıza olanak saplayan bir kısa yol tuşunun olması lazım diye düşünüyorum. Biraz daha kurcalamanız gerekecek. Seneler önce kullandığım Sony LBT905'te de parametrik EQ vardı. O da normalde dediğiniz gibi hareket ediyordu ama, bir seçeneğe girdiğinizde tek tek imkan tanıyordu. Sizinkinde de mantık aynı anlaşılan. Bulmanız gerekecektir. Cihaz önümde olsa kısa sürede olup olmadığını söylerim ama buradan bu kadar yardımcı olabiliyorum. Yine de beli ilgilenen arkadaşlar olacaktır.
İlginiz için teşekkür ederim, Sony avr kullanan arkadaşlardan sizin sözylediğiniz gibi frekansları tek tek ayarlayabilen bir arkadaş varsa benide bilgilendirmesini rica edeceğim burdan, bütün aramalarıma rağmen ben bulamadım diğer avr lerde varmı onuda bilmiyorum. Şimdiye kadar kullandığım avr lerin hiç birinde frekansları tek tek ayarlanabilir değildi, sadece bas ve tiz ayarı vardı. Eğer yoksa the_cantan arkadaşın da dediği gibi bir yol kalıyor.
parametrik eq sony nin yeni es serilerinde yok.eski es serilerinde var ve daha eski qs serilerinde var.bildiğim kadarıyla maalesef 5400es de bile yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme