Şimdi Ara

AVR ye equalizer bağlanırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, elimde WD HD TV ve Sony str 2400es anfi var bu ikisi arasına equalizer bağlanırmı? müzik dinlerken sesin eqo dan geçmesini istiyorum. Teknik olarak mümkünmüdür? yardımcı olursanız memnun olurum.

• müziği de WDTV de dinleyecekseniz. RCA (kırmızı beyaz ) çıkışlarını equalizer'ın inputuna girip outputundanda DA2400 ün CD girişine bağlayın.
  • Tşk'ler Hi-defman, böyle bir şey deneyen varmı acaba yorumları nedir faydası olurmu?
  • Merhaba...

Teknik olarak mümkün olmakla birlikte, gereksiz ve yanlış bir uygulama olur.

AVR'lerin zaten %99'unda zaten her kanal için ayrı ayrı 3-5-9 vs. kanal sayısında sizin ayarlayabileceğiniz EQ ayarı var. Bu ayarlara cihazın kalibrasyon menüsündan girebilirsiniz.

Ben ayrı bir EQ kullanmanızı tavsiye etmem. Sese olumsuz etkisi daha fazla olacaktır.
  • 3-5-9 derken orayı anlamadım, avr lerde sadece bas ve tiz ayarı var, baslarda sorun yok ama tizlerde gördüğüm kadarı ile avrlerin çoğu zayıf kalıyor, ayrıca mid sesleride zevkime göre açmak yada kısmak istiyorum hoparlörlerim iyi olmasına rağmen istediğm tiz sesleri alamıyorum bunun yanısıra tek ayarlı bir sesi dinlemektense sesle oynamak bana hoş geliyor o yüzden eqo istiyorum
  • Yanlış anladınız. Tone ayarları haricinde, kalibrasyon menüsüne girdiğinizde, orada her kanal için ayrı ayrı EQ ayarı var. Siz akustik kalibrasyon yaptığınızda AVR kendisi gerekli gördüğü şekilde yapıyor zaten bu ayarları. Ama siz girip manuel olarak ayarlayabilirsiniz bunları.

Muhtemelen 2400'de de vardır bu ayar. Detaylı inceleyin.
  • teknika niye er oldunrütbe gitmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avr + Harici Dac vs Stereo Amfi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üyeliğimi kendi isteğimle iptal ettirmiştim. O sebepten dolayı, yeniden giriş yapınca böyle oluyor. Rütbe peşinde değiliz biz. Hizmet peşindeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Üyeliğimi kendi isteğimle iptal ettirmiştim. O sebepten dolayı, yeniden giriş yapınca böyle oluyor. Rütbe peşinde değiliz biz. Hizmet peşindeyiz.

Hoşgeldin teknika.
    Seni aramızda görmek memnuniyet verici. Hepimiz için faydalı olacak nice bilgi paylaşımlarına.
  • Teşekkür ederim aalikemal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknika

Yanlış anladınız. Tone ayarları haricinde, kalibrasyon menüsüne girdiğinizde, orada her kanal için ayrı ayrı EQ ayarı var. Siz akustik kalibrasyon yaptığınızda AVR kendisi gerekli gördüğü şekilde yapıyor zaten bu ayarları. Ama siz girip manuel olarak ayarlayabilirsiniz bunları.

Muhtemelen 2400'de de vardır bu ayar. Detaylı inceleyin.

Bütün ayarlarına baktım bas ve tiz den başka bir eqo ayarı yok.
  • Cihazınızın PDF halinde kullanım kitabı varsa, gönderirseniz inceler, yardımcı olmaya çalışırım.

Ya da aynı cihazdan kullanan diğer arkadaşlar da yardımcı olacaktır. Onlara da sorabilirsiniz.
  • İngilizce kullanım klavuzu var mailinizi verirseniz gönderirim yardımcı olursanız çok memnun olurum.
  • Özelden attım.
  • k. klavuzunu gönderdim tşkler
  • Bana gönderdiğiniz kitapçıktaki 72. sayfaya bakın.
  • Bir de 71. sayfaya bakın. Sonuçta dediğim gibi her kanal için ayrı ayrı var EQ ayarı.
  • Baktım ancak sadece bas ve tiz ayarı var.
  • DA2400ES televizyona bağlı değil mi?

Değilse arkasındaki monitor out 'dan TV'ye bağlayabilirsin.

Menü içerisinde EQ ayarlarını bulabilirsin.
  • Muhtemelen onları ayarlarken bir kaç kanal birden birlikte hareket eder. Eğer öyleyse, parametrik tip EQ'dur. Ama yine de EQ.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.