Şimdi Ara

Avrasya Motosiklet Fuarı 2014 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
4.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker07

arkadaşlar üst düzey motorlar mı oluyor orada sadece yoksa 2 bin liralık , 3 bin liralık vs. motorlar da oluyor mu ?

aklına gelcek her çeşit motor var polis motorlarını bile getiriyor bmw

bisikletler atvler motorlar vs
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

istanbul ankaranın 3 katı olduğu içindir,

bende gelicem bilet bakınıyorum etraftan, ama bulamasamda gelicem bi arkadaşımla...

Üstad bende fazla bilet olabilir.
    Kız arkadaşa gelmesini teklif edicem kabul etmezse sizinle birlikte girebiliriz bilet 2 kişilik

quote:

Orijinalden alıntı: apparel

arkadaşlar burası nerede bende gitmek istiyorum o dergiyi internet üzerinden alamam nerde satılır normalde bilen varmı beraberde gidebiliriz

Yanlış hatırlamıyorsam yeşilköyde hocam. İstanbul fuar merkezi olarak geçiyor.
    Bütün hudson deri mağazalarından bedavaya davetiye alabilirsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Biletleri nerden bulabiliriz arkadaşlar??

Bilen varsa yazsın

Biletler girişte satılıyor. Eğer param yok dersen fazla bileti olan çıkıyor kapıda. Beklemekte istemezsen hudson deri mağazalarından bedava davetiye alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevilesi adam -- 12 Şubat 2014; 15:44:06 >

• Yeni gelen modeller hakkında bilgisi olan?
  • Fuar yaklasti. Up'layalim bakalim konuyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimsenin ilgisini çekmiyor bu konu
  • Sitede göremedim ama SYM falanda gelir mi gts 250i evo için soruyorum
  • Adolf.Hitler kullanıcısına yanıt
    Modelini bilemem ama sym geliyor bildiğim kadarıyla Youtube da 2012 2013 videoları olması lazım Eurasia Moto Bike Expo sym diye Bi bak istersen

• hocam sen bana bügün çok yardımcı oldun eyvallah
  • Adolf.Hitler kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah

• Hafta içi (ya da en kötü ihtimalle hafta sonu) günü birlik gidip gelmek istiyorum bakalım kısmet.
    Kamera ile yeni modelleri çekmeyi düşünüyorum. Fuara gidip göremeyecekler için belki bir faydamız olur. Marka/model belirten olursa ayrıca inceleyeceğim. İstediğiniz modeli bu başlıktan bildirebilirsiniz.

• Bende inşallah perşembe günü gideceğim Altın Elbiseli Adam(Barkın Bayoğlu) da fuar boyunca orada olacak ve konferans verecek her gün ona da uğramayı unutmayın
  • arkadaşlar bende cbr125 almayı düsünüyorum. sitesinde subatın sonunda fiyat değişecek yazıyor. Artarsa ne kadar artar acaba?
  • motor on dergisi aldım hafta sonuda dahil bilette, yarı yarıya indirimden felan bahsetmiyor !

Avrasya Motosiklet Fuarı 2014
  • sevilesi adam kullanıcısına yanıt
    Fazla bilet derken hocam ? Hazırlıksız gitsek de parasız girebilir miyiz her türlü ?
  • quote:

Fazla bilet derken hocam ? Hazırlıksız gitsek de parasız girebilir miyiz her türlü ?

Biletler 2 kişilik oluyor. Tek başına gelen biri olursa onun biletiyle girebilirsiniz.
    Cuma günü saat 12 gibi gidicem bende fazla biletim olursa benimle birlikte girebilirsiniz hocam
  • Motoron dergisinin verdiği bilet 2 kişilik mi?

• Kawasaki yok ama gidicez bakalım.

Sırf Ducati'nin hatrına
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevilesi adam

quote:

Biletler 2 kişilik oluyor. Tek başına gelen biri olursa onun biletiyle girebilirsiniz.
    Cuma günü saat 12 gibi gidicem bende fazla biletim olursa benimle birlikte girebilirsiniz hocam

Hocam cuma günü dersim var ya . çok teşekkürler yine de
  • beyler bilet fiyatları ne kadar haftasonu için söyleyebilir mi biri?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.