Şimdi Ara

Avrasya Motosiklet Fuarı 2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fuar ile ilgili genel bilgiler şu şekilde;

Fuar adı: Eurasia Moto Bike Expo

ZİYARET SAATLERİ
    27 Şubat Perşembe: 13:00 - 20:00
    28 Şubat Cuma: 10:00 - 20:00
    1 Mart Cumartesi: 10:00 - 20:00
    2 Mart Pazar: 10:00 - 19:00
    Konusu: Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı
    Tarihi: 27 Şubat – 02 Mart 2014
    Fuar alanı: İstanbul Fuar Merkezi / SALON 9 - 10 - 11
    http://www.motobike.com.tr/

Biletler ile ilgili:

Motor Bike ve Motoron dergisi haftaiçi için 2 kişilik davetiye veriyor. Aynı davetiye ile haftasonuna %50 indirimli girmek mümkün. Motoron'un verdiğinin 2 kişilik olduğundan emin değilim ama. Motoron dergisini BU linkten satın alabilirsiniz.

Fuarda bankalar da oluyor mu? Orada kafama yatan bir motor olursa -daha önce araştırdıklarımdan- kredi çekip alabilirim oracıkta. Hiçbir şey almasam ekipman alacağım zaten, kararlıyım

Var mıdır başka gidecek olan? Belki bi buluşma bile ayarlayabiliriz organize olursak.

İyi forumlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoque -- 5 Şubat 2014; 20:58:09 >

• Neden her şey İstanbulda arkadaş ne var bir de Ankaraya getirseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArdiaroS

Neden her şey İstanbulda arkadaş ne var bir de Ankaraya getirseniz
    istanbul ankaranın 3 katı olduğu içindir,

bende gelicem bilet bakınıyorum etraftan, ama bulamasamda gelicem bi arkadaşımla...
  • cnr.kh kullanıcısına yanıt
    Hocam fuarda yamaha y25 tanıtılacak diyorlardı ama bilginiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pr0gedys

Hocam fuarda yamaha y25 tanıtılacak diyorlardı ama bilginiz varmı?

hiçbir bilgim yok kardeş yamahayı arayıp sor istersen bilgi veriyorlar.
    Teşekkür ederim bi arayıp soralım eğer gelecekse ninja 250 yerine onu almayı düşünüyorum.
  • quote:

Teşekkür ederim bi arayıp soralım eğer gelecekse ninja 250 yerine onu almayı düşünüyorum.

yzf25 i diyorsun sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Evet yzf r25 veya r250 ikisinide söylüyorlar y25 diyenlerde var.
  • quote:

Evet yzf r25 veya r250 ikisinide söylüyorlar y25 diyenlerde var.
    motoron dergisi hafta içi çift kişi giriş , hafta sonu %50 indirimli davetiye veriyormuş face sayfalarında sordum
    hafta sonu geçerli bir davetiye bulmak lazım hafta içi çalışıyoruz , dergilerin verdiği davetiyeler işimizi görmüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi re_death -- 4 Şubat 2014; 21:23:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: re_death

motoron dergisi hafta içi çift kişi giriş , hafta sonu %50 indirimli davetiye veriyormuş face sayfalarında sordum
    hafta sonu geçerli bir davetiye bulmak lazım hafta içi çalışıyoruz , dergilerin verdiği davetiyeler işimizi görmüyo

Bilet ücreti ne kadarmıs ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HazzaR

quote:

Orijinalden alıntı: re_death

Bilet ücreti ne kadarmıs ?

Alıntıları Göster
    Madem fuar var bilgileri yazsanıza, ağzınızdan cımbızla alıcaz nerdeyse.
    Fuar adı : Eurasia Moto Bike Expo
    ZİYARET SAATLERİ
    27 Şubat Perşembe : 13:00 - 20:00
    28 Şubat Cuma : 10:00 - 20:00
    1 Mart Cumartesi : 10:00 - 20:00
    2 Mart Pazar : 10:00 - 19:00
    Konusu : Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı
    Tarihi : 27 Şubat – 02 Mart 2014
    Fuar alanı : İstanbul Fuar Merkezi / SALON 9 - 10 - 11
    http://www.motobike.com.tr/

• Bilet fiyatları ne kadar bilgi varmı eğer o tarihlerde bende müsait olursam izmirden günübirlik veya bir gün konaklamalı gidebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemus kullanıcısına yanıt
    henüz açıklanmamış ama herhalde 15TL falandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cervinff

henüz açıklanmamış ama herhalde 15TL falandır.
    Biletleri nerden bulabiliriz arkadaşlar??

Bilen varsa yazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Biletleri nerden bulabiliriz arkadaşlar??

Bilen varsa yazsın

Alıntıları Göster
    @Thomassee Hocam Motor Bike ve Motoron dergisi haftaiçi için 2 kişilik davetiye veriyor. Aynı davetiye ile haftasonuna %50 indirimli girmek mümkün. Motoron'un verdiğinin 2 kişilik olduğundan emin değilim ama. Motoron dergisini BU linkten satın alabilirsiniz.

@forumnik Doğru söyledin hocam aklıma gelmemişti, ekliyorum ilk mesaja.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evoque

@Thomassee Hocam Motor Bike ve Motoron dergisi haftaiçi için 2 kişilik davetiye veriyor. Aynı davetiye ile haftasonuna %50 indirimli girmek mümkün. Motoron'un verdiğinin 2 kişilik olduğundan emin değilim ama. Motoron dergisini BU linkten satın alabilirsiniz.

davetiyenin 2 kişilik olduğunu ben de sanmıyorum. bilet 15tl olsa %50 indirimli 7.5 TL dergi de 8TL . Aynı paraya geliyor . kasmaya değmez bilet alır gideriz. hafta içi gitme şansım zaten yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: cervinff

quote:

Orijinalden alıntı: Evoque

davetiyenin 2 kişilik olduğunu ben de sanmıyorum. bilet 15tl olsa %50 indirimli 7.5 TL dergi de 8TL . Aynı paraya geliyor . kasmaya değmez bilet alır gideriz. hafta içi gitme şansım zaten yok.

Alıntıları Göster
    geçen sene haftasonu bilet 20 tl idi bazı motor felan satan yerler biletleri beleşe veriyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

geçen sene haftasonu bilet 20 tl idi bazı motor felan satan yerler biletleri beleşe veriyormuş

Alıntıları Göster
    arkadaşlar burası nerede bende gitmek istiyorum o dergiyi internet üzerinden alamam nerde satılır normalde bilen varmı beraberde gidebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0BBC4D4E2

arkadaşlar burası nerede bende gitmek istiyorum o dergiyi internet üzerinden alamam nerde satılır normalde bilen varmı beraberde gidebiliriz

Alıntıları Göster
    arkadaşlar üst düzey motorlar mı oluyor orada sadece yoksa 2 bin liralık , 3 bin liralık vs. motorlar da oluyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 6 Şubat 2014; 4:25:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker07

arkadaşlar üst düzey motorlar mı oluyor orada sadece yoksa 2 bin liralık , 3 bin liralık vs. motorlar da oluyor mu ?

Alıntıları Göster
    her zamanki gibi gitmiyorum gerek yok internet denilen bir olay var hangi motorun ne olduğunu biliyoruz ztn..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.