|
Bildirim
Bayiler beni ararsa sıraya ekleyebilirim fakat seramik kaplama ve aksesuar hediyeleri şartıyla
|
Geçenlerde arkadaş bayiden fiyat almaya aramış, indirim indirim üstüne... Normali bu olması lazım.. Önceden bayiden araç alırken, resmen köpek muamelesi görüyorduk. |
Haziran ayını bekliyorum :) Temmuzdaki sıfır arabalarda bulunması gereken zorunlu güvenlik özellikleri olmayan araçlarin işi zor. Firmalar 3 ay önceki fiyatlar bile değil daha bunlara indirim kampanya demeyin hiç boşuna. 2-3 senedir yediniz milleti el altından paralar aldınız bu faiz oranlarıyla şimdi sıra sizde :) Kampanya yapın adam gibi bırakın kâr üstüne kâr koymayı. Zaten yeterince doldurdunuz cepleri
|
Fiyatı yükselt sonra 0 faiz kampanya yap. Bu olsa olsa geçirme olur.
|
togg'u biliyorum ama bmw'de nasıl bir kampanya var merak ettim açıkçası... |
Honda city 1135000 tl den 1030000 tl ye indi onu da ekleyelim
|
|
togg'u biliyorum ama bmw'de nasıl bir kampanya var merak ettim açıkçası... |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Geçenlerde arkadaş bayiden fiyat almaya aramış, indirim indirim üstüne... Normali bu olması lazım.. Önceden bayiden araç alırken, resmen köpek muamelesi görüyorduk. |
Elden 100,200 bin tl isteyenler vardı Devran döndü az bile istediğin şeyler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 14 Mayıs 2024; 15:47:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bizi si...lemeyen bayiye gidip gülmek istiyorum. |
Bmw'nin kampanyalar sayfasında daha nicelerini bulabilirsin. |