|
Opel, Ekim ayına özel kampanyalarını açıkladı
-
-
Büyüleyici bir kampanya -
Yahu elektrikli sıfır araç, ileride satarken 2. Eli de fena olmaz falan iyi güzel de, kendimi ve ailemi güvenlim testinden şu sonucu almış bir araca nasıl emanet edeyim ?
www.euroncap.comOfficial Opel/Vauxhall Mokka 2021 safety ratinghttps://www.euroncap.com/en/results/opel%2Fvauxhall/mokka/43183
-
Hayırdır inşallah . Markalar bir anda indirim yapar oldular . Ne oldu döviz falan mı düştü -
Gta vice city mod atarken, araç lastikleri büyürken, aracın kasası küçük kalıyordu. Opel mokkaya bakarken de hep o oyundaki araçlar aklıma geliyor. Astra’nın , corsa’nın makyajı iyi ama sub işinde opel bana pek hitap etmedi -
Agresif satış stratejisi. Sene sonu hedefleri, ciro tutturma gibi durumlar göz önüne alınınca normal bir yaklaşım. Yaptıkları da öyle aman aman bir indirim değil zaten.
İndirim denebilmesi için crossland gibi bir aracın 800 000 altına satılması lazım. Ben geçen sene 530 a aldım arabayı şimdi ikinci eli bile 1 milyon olmuş. Manasız bir yükseliş vardı zaten.
-
Evet manasız bir yükseliş mevcut maalesef.
Son bir yılda ekmek 4 liradan 7 liraya, asgari ücret 4250 liradan 11.000 liraya çıkmadığı gibi enflasyon da yok bu ülkede zaten!
Fiyat artışlarının sebebi de esnaf zaten
-
Al-satçılar piyasadan çekilince elde kalan araçları satmaya çalışıyorlar. Eskide kaldı artık 6 ay sonraya sıraya yazmalar. Oto bayiciliğin altın dönemi son erdi.
-
şu an antın çağını yaşamadığı kesin fakat kredilerin tekrar verilmesine bakar. sırf kredi vermiyor bankalar diye piyasa bu duruma geldi -
milyonluk arabaya 250bin kredi süper kampanyaymış, hemde 12 ay vadeli -
Manasızdan kastım enflasyon harici değil zaten. Manasız derken hızlı şekilde, düzensiz bir artıştı.
Enflasyonu en az sizin kadar ben de yaşıyorum. Dediğimi doğru ifade edememişim sadece. Özür dilerim o yüzden.
-
Estağfurullah özür dilenecek bir şey yok! Kırdıysam affola..
Hepimiz yaşıyoruz dediğiniz gibi zaten.
Bazı ürünlerdeki fiyat artışı düzenli bir şekilde gerçekleşirken otomotiv ve emlak piyasası gibi fiyatların bir miktar da olsa arz ile şekillendiği piyasalarda birden artışlar ya da azalışlar görmemiz pekala mümkün olabiliyor şu an faizlerin normal olması gereken seviyelere yaklaşması sonucu otomotiv yavaşlamaya başladı.(rekor üzerine rekor kırılması da faiz oranlarının düşük olması,konut satışlarının durgun olması sebebi ile insanların araç satışlarına yönlenmesi)
-
bu ne saçma haber bir tablo koymuyorsanız haber yapmayın yahu -
Faizlerin artması, piyasada artık alınacak araç sayısının azalması, çok uyduruk araçların bile milyonları zorlaması buna sebep. Üstüne sene sonu olmasından kaynaklı bir durgunluk var sanırım.
Bir süredir istenilen araçların temin edilememesinden kaynaklı PSA grubu bayağı satış yaptı fakat artık onlara da yanaşılmıyor.
Benim geçen sene 500 000 verdiğim aracın birebir aynısının şu an 1 milyona satılıyor olması inanılmaz. Kaldı ki bir önceki sene 280 000 lira civarına sıfır toyota corolla alınabiliyordu. 2 senede 4 katını aştı fiyatları. İnanılmaz.
Şu an yapılan kampanyalar eski versiyonları sene sonuna kadar eritip ciroyu yükseltmeye çalışmaktan başka bir şey değil.
-
2 sene önceki fiyatlara bakarsak hala yüksek. Böyle saçmalık devam edemez bir yerde duracak
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hayırdır inşallah . Markalar bir anda indirim yapar oldular . Ne oldu döviz falan mı düştü
|
milyonluk arabaya 250bin kredi süper kampanyaymış, hemde 12 ay vadeli
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X