Şimdi Ara

Togg'un sıfır faizli kredi kampanyası Aralık ayında da sürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Togg'un sıfır faizli kredi kampanyası Aralık ayında da sürüyor
    Togg T10X satışlarındaki en önemli kriterlerden biri olan faizsiz kredi kampanyası devam ediyor. T10X'in tüm renk seçeneklerinde geçerli olan finansman desteği yıl sonuna kadar sürecek.

Aralık ayı boyunca T10X V2 versiyonunda 800 bin TL kredi için 12 vade ile yüzde 0 faiz, 30 vade ile yüzde 2,29 faizli kredi imkanı sunuluyor. T10X V1 versiyonu için de aynı şartlarda 600 bin TL'ye kadar kredi kullanılabiliyor.

Togg T10X fiyatları V1 RWD Standart Menzil versiyonuyla birlikte 1.432.600 TL seviyesinden başlıyor. Fiyat listesi şu şekilde:

Togg T10X fiyat listesi💸(Aralık 2024)
    Versiyon Fiyat
    V1 RWD Standart Menzil 1.432.600 TL
    V1 RWD Uzun Menzil 1.673.000 TL
    V2 RWD Uzun Menzil 1.823.000 TL

Togg, Ocak-Ekim 2024 döneminde 20.140 adet satış gerçekleştirdi. Togg CEO'su Gürcan Karakaş, ocak ayında yaptığı açıklamada bu yıla ilişkin satış hedeflerinin 47 bin civarında olduğunu söylemişti. Kasım ve Aralık ayındaki satışlarla markanın bu hedefi yakalaması zor görünüyor.

Ayrıca Bkz.Yargıtay'dan "gizli ayıplı" sıfır otomobiller için emsal karar

Bir yandan Togg T10X'in satışları sürerken diğer yandan T10F'i bekleyen önemli bir müşteri kitlesi de var. Elektrikli sedan olarak T10X'e göre daha uygun fiyatlı olması beklenen modelin 2025'in ilk çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor. T10F modelinde de benzer kampanyalar uygulanırsa güzel rakamlar elde edilebilir.

• Asıl 2 milyon gibi rakam verip togg alanlara sasmak lazım ben gidip sorun üstüne sorun yaşayacağım bir araç almam hele yedek parça durumu konusuna deginmiyorum bile sikayetvarda şikayetlerini okumuştum zamanında millet parça tedarik edilmiyor aylardır araç bekliyor diye yazanlar vardı birde kronik ekran sorunu mevcuttu ekran dokunmatigi kitleniyor kimi zaman komple ekran kapanıyordu yolda giderken.
  • 800.000/12=66.666,66TL.
    Büyük fırsat bence (!)
    Kalan parayı hiç saymıyoruz. :)
  • NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    Bu kampanya parası olmayan için değil. Bu paraya sahip olup arabayı ucuza getirmek isteyenler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock_Rage -- 2 Aralık 2024; 16:17:39 >
  • 2025 zammı gelmeden almak isteyenler varsa alabilir çünkü sipariş kadar üretiliyor diye biliyorum, yeni yıl zammı ve makyaj farkıyla T10X tepe model fiyatı 2.2m olur diye düşünüyorum, BYD'nin getirdiği elektrikli sedan fiyatı bana böyle düşündürtüyor.

TOGG'a gelirsek 2025 ile beraber baz paket ve diğer paketlere bakıp sinir olmayız diye umuyorum, bu sefer bari paket işini doğru yapın, tepe modele daha fazla özellikle 3milyon bile isteyin ama mantıklı bir çalışma görelim.

T10F haberleri gelmedi gitti demek ki pek bilgi yok.
  • Full Togg sahibiyim mayısta almıştım , hala fiyatı aynı 1.923 bu kalitede bu kadar özellikte bu fiyata Togg varken 2 milyona içten yanmalı eski teknoloji byd alanlara ,2 milyon üzerine tiguan alanlara 3008 alanlara şaşıyorum

kısa menzil togg da 1.470.000 - 600bin kredi V1 togg bile epey özelliğe sahip

araba ihtiyacı olan gitsin test etsin ,eski teknoloji golflere ,eski teknoloji dsg lere bakana kadar gidin son tekonoloji togg alın

test edin ne demek istediğimi kendiniz görün Togg'un sıfır faizli kredi kampanyası Aralık ayında da sürüyor 

• alfa-x kullanıcısına yanıt
    Asıl 2 milyon gibi rakam verip togg alanlara sasmak lazım ben gidip sorun üstüne sorun yaşayacağım bir araç almam hele yedek parça durumu konusuna deginmiyorum bile sikayetvarda şikayetlerini okumuştum zamanında millet parça tedarik edilmiyor aylardır araç bekliyor diye yazanlar vardı birde kronik ekran sorunu mevcuttu ekran dokunmatigi kitleniyor kimi zaman komple ekran kapanıyordu yolda giderken.
  • 800 bin'i olan bir insan 600 bin indirimden faydalanıp Togg mu almalı yoksa 800 bin'e standart bir araba alıp Togg'a yatıracağı taksit parasını başka yatırımlarda mı değerlendirmeli?

• Thunderbolt5092 T kullanıcısına yanıt

1100 var ben de düşünüyorum ne yapsam diye.

• Bremond B kullanıcısına yanıt

Togg'un 1 sene sonunda muhtemel kazanacağı değer, yakıttaki tasarrufu vs ile yapılacak yatırımdan gelebilecek muhtemel kârın kıyaslaması

• Thunderbolt5092 T kullanıcısına yanıt

Yatırım amaçlı bakıyorsanız araç mantıksız şuan, araca yatırım olarak bakmamak lazım.

Şöyle düşünmüştüm; elbette bir araç ihtiyacı var. Yukarda bahsettiğim hesap ile menfaatli olduğu takdirde Togg tercih edilse 1 sene boyunca Togg'a bineceksiniz ve paranız da değer kaybetmemiş olacak. İstediğiniz zaman satıp başka mecralarda değerlendirebilir olacaksınız

• Su bir gerçek bu araba kredi ile satılıyor krediyi kaldırdığı an Emin olun Tesla satış rakamları x2 diyorum net
  • TOGG T10X Kasım ayında, Megane ve Corolla'yı geride bırakarak Fiat Egea Sedan ve Renault Clio HB'den sonra en çok satan 3. model olmuş. Sedan'ların hakim olduğu bir pazarda SUV bir model için inanılmaz satış rakamı. Türkiye'nin TOGG'a desteği ve inancı sürüyor.

Tek model ile satış yapan belki de tek marka olarak TOGG, Ford, Honda ve Kia gibi markaların toplam satışlarını da geride bırakmış:

Şunun şurasında iki yıllık bir geçmişi olan ve halen tek bir model üreten TOGG hakkında tamamen siyasi saiklerle yayılmaya çalışılan olumsuz düşüncelere rağmen kredi kampanyası işe yaramış görünüyor.

Kaynak: https://x.com/erolsahin_ebs

Bu 1100 muhabbeti nedir? Liste fiyatlarında görünmüyor?

• GAYRI kullanıcısına yanıt

Togg güzel satmış ancak kıyasladığın araçlarda toggdaki gibi kredi desteği yok o yüzden bu kıyaslama yapmanın mantığı yok.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

Bakım maliyeti yok TOGG'da.

300-400 bin km binsen bakımdan ve yakıttan benzinli eya dizel otomatik arabaya göre bedavaya denk gelir.

TOGG'un muadili C-SUV içten yanmalı alırsan bakım maliyetleri uçar gider.

• Vega2000 kullanıcısına yanıt

kardeşim şuan togg için konuşmak çok erken daha batarya ömrünü bilmiyoruz ama 100lerce kronik sorununu biliyoruz teslaya bak bi nasıl destek yazılım güncellemesi veriyor togg'un gelişmesi için çok geçmesi lazım bu arada elektriğe ekstra zam geldi aracını şarj edenler için.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

Tesla'nın otomotiv kültürü yok, arabalar güvenlik faciası.

Gir bak, Model Y'ler de kronik cam tavan çatlama sorunu var, arabanın şasisi esneyip camı çatlatıyor.

Türk olmasam bile yine TOGG alırdım. Netice de Avrupa araba. Motor Bosch.

• Vega2000 kullanıcısına yanıt

Teslanın oto kültürü yok mu ? togg'un çok mu var ?  

geçin bu ayakları türk olmasamda togg alırdım filan daha türkiye kurumları bile hala passat'tan vazgeçemedi yüzlerce togg beleşe verilmesine rağmen.

objektif olmayı deneyin iyiyse iyi kötüyse kötü demeyi öğrenin dostum ben türk yaptı gavur yaptı diye ayırmam hangisi iyiyse onu söylerim bak teslanın verdiği güncellemelere bi kontrol et oto kültürü olmayan firma neler veriyor neler güncellemelerle sende togg'da kritik uyarılardan arınacam diye beklemeye devam et.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.