TOGG'u tasarlayan Pininfarina 50-60 senedir araba üretiyor. Sadece tasarım değil, şasi noktasında da köklü firmalardan destek alındı. Haliyle ortaya, 2 yılda tasarlansa da, evveliyatı sağlam firmalardan alınan onlarca yıllık birikimle beraber güzel bir araç çıktı. Elon Musk tam bir tüccar, sinyal kolu ve direksiyon kolonu koymuyor bazı modellere. Bu ara popüler oldu o kadar. Apple da bir ara çok popülerdi şişi inmeye başladı. Warren Buffet bile Apple'dan vaz geçti. Tesla, Elon Musk'ın kârlı bir yatırımdan ibaret. Cybertruck'ın cama metal küre atma videosunu izlersen güncel tüm firmalarda kapı kilitlerinde 2-3 santimlik esneme payı varken Tesla'nın bundan haberi bile yok. Model Y'lerin cam tavanları çatlıyor. Cybertruck'ta AWD modu yok, Coming Soon yazıyormuş ekranda. YouTube'da videosu var adam çamura saplandı bir baktı AWD yok. Türk yaptı veya yapmadı dan ziyade yerel parça, servis ağı vs. TOGG için avantaj, TOGG'un çıkma parçaları dolu. Tesla ile kaza yapsan ne usta var ne parça. Ekşisözlük te 7 ay parça bekleyen Model Y vardı bir ara. TOGG'da çıkma faf tampon kaput göğüs Airbag vs. bile bulabilirsin. Amerikan arabaları Avrupa'da tutunamaz. Chevy de geldi gitti zamanında. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Togg'un sıfır faizli kredi kampanyası Aralık ayında da sürüyor (2. sayfa)

-
-
Aynen kardeşim sen haklısın togg en iyisi huloghhhh
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
e-tron, EQC vs. almayacaksam TOGG alırdım bunu demeye çalışıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen teslayla karıştırdın , yarılan lastikler , cam tavan perdesi bile olmayan , internet bağlantısı bile ücretli şikayetvar dolu ,menzil zaten baştan hatalı SR da LR da ulaşan yok
çatlayan ön cam , kaç ay bekliyor teslacılar cam için
kapı kolu elinde kalacak kadar zayıf ,açılması bile sıkıntılı ,kapatıyorsun dacia gibi heryerinden ses geliyor , rejenerasyon desen ayakla hassas ayar yapacaksın , frenler zayıf ,yol sesi alıyor ,plastik kalitesi malzeme kalitesi zayıf trim sesleri heryerinde geliyor
ben mayıs ayından beri togg kullanıyorum , çokta memnunum ,togg premium ama model y değil, diğer elektriklileri de test edip togg aldım tabii milli marka olması en büyük tercih sebebim ve daha ilk üründe tesla model y den her anlamda üstün araç yapılmış hemde ondan daha uygun fiyata , kullanarak biliyorum senin gibi geçen yıl okuduklarımdan değil
üstelik tesla kısa menzil 53kw bataryalı aracını en pahalı satan marka ,1.860.000 üstelik farklı renk veya döşeme seçersen fiyatı 2 milyonu da geçiyor
aynı bataryalı togg 1.470.000Tl üstelik 600bin kredi , birde togg premium
ben togg a güveniyorum zaten test eden herkes togg tesladan üstün diyor ,tesla sadece ve sadece otonom sürüşte üstün o da serbest bırakılınca görülecek o zamana togg onuda birkaç yıla yakalar güncelleme ile o özellikte aracımıza hemde ücretsiz eklenir
-
Aynen kardeşim banada bı paket kent touch blue
2.el değeri düşecek diye ne övdünüz daha dünkü arabayı be
-
objektif olan kullanan herkes zaten togg için model y nin çok üzerinde diyor
yüzlerce kronik sorun senin uydurman ,kullandığımız aracı biliyoruz
onlarca insan tesla ucuz nma batarya kullandığı için teslalarda yanarak öldü ,daha geçenlerde abd de 4 genç yanarak öldü ,oto pilot canlı trafikte denek olarak kullanılırken onlarca insan öldü
evet teslanın araba kültürü yok , olsa bu kadar dökülmezdi ,yabancı siteleri de takip ediyoruz direksiyonu bile elde kalıyor , gaz pedalı takılması gibi sorunları var en son cybertruck ın jantlarının kırıldığı haberi çıktı
carscoops
Cybertruck Wheels Snap Off Like Twigs In Bizarre TikTok Video | Carscoopshttps://www.carscoops.com/2024/12/tesla-cybertruck-wheels-fail-in-a-weird-way-is-it-a-widespread-problem/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 3 Aralık 2024; 23:25:48 >
-
Tamam kardeşim toggdan iyi araç yok Tesla araba değil zaten oyuncak dört tekerli tamam en kralı togg
düşerse düşsün yaw araba değerlensin diye almadım ki :) mercedes kalitesinde konforunda araca binmek için togg aldım
model y için bunları söyleyemezsin
değer kaybı dersen 3 milyonluk tesla model y LR lar 3 milyondan 1.900 lere düştü
Togg da ise 1.900 lük 800K kredili sıfır togg V2 uzun menziller ,2. elde kredi kampanyasına rağmen hala 1.700 lerde
-
Abicim geçin bu yalanları kendinde biliyosun kronik sorunları burda ağlamanın lüzumu yok git kendini kandır sen trolluk yapcaksan başka yere aslan parçası hadi
-
aktroll kemik kitle hocam bunlar yediremezler hiç birşeyi şikayetvar öyle demiyor ama
-
haber degılde reklam gıbı sankı paylasım
-
Selamünaleyküm muadillerine göre fiyatı çok uygun yerli üretim değilde İthal olsaydı çok daha pahalıya almak için sıraya geçilirdi emeği geçen herkesden ülkem adına teşekkür ediyorum Allah razı olsun.
-
Bu araca 1900 tl nin 1100 verdikten sonra 36 ay faizsiz vade yapsalar aylık 22.230 tl ödemek gerek askeri ücretli bunu nasıl alacak yazık çok yazık yerli malını bile alamıyoruz
-
Avrupa ya satışa sunulacağı zaman Togg sorunsuz olmuştur o zaman toggu alıcam şuan alan prototip model gibi sorun çıkıyor denek problem çözüyorlar.2 . Elde krediyle alındığı için satışta az model var krediler bittiğinde piyasası düşer bollaşır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X