|
Bildirim
2 ay önce @AnadoluEfes kullanıcısının yorumu bu şekilde. bugün kendisine cevap yazdım. çok mutluyum. |
her şey adım adım. bir gün yerli motor haberi gelirse eminim çok sevinirsin.
|
Türk halkının duymak istediği şeyler bunlar 😇🇹🇷
|
Tamam çok bilmiş arkadaşlar, bu da yerli değil, Bayraktar sacdan yapılmış, uçurtma gibi uçuyor, TOGG zaten lego, biz sadece birleştiriyoruz. Her savunma sanayi kolunda öyle ya da böyle bu tarz üretim haberleri çıkıyor ve sahada aktif olarak kullanılan da var ama siz her şeye ideolojik baktığınız için en göz önündeki şeylere bile muhalif olmakta zerre tereddüt etmiyorsunuz. Atatürk fotoğrafları paylaşıp sözde ermeni soykırımını tanıyan Türkiye İşçi Partili devrimci ergenler gibi takılmaya devam edin.
|
Cahil diyerek çıldırdığını teyit etmiş. Bir savaş pilotu olmuş olsa hepimizden önce gurur duyacak kişi kendisi olmalı iken, şu hale bak. Rezalet
|
Gökbey konusunda destekler yorumunuzu göremedim. Motoru yerli de o bakımdan. Gözümden kaçmış olabilir mi?
|
Kesin bu uçan nesne makettir yoksa bu ülkenin haddinemi uçak yapmak kedidir kedi.
|
KAPAK )
|
tartışmaya girmeyeceğim. hiç bir yorumda bulunmadım. sadece çok mutluyum.
|
|
2 ay önce @AnadoluEfes kullanıcısının yorumu bu şekilde. bugün kendisine cevap yazdım. çok mutluyum. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 25 Nisan 2023; 14:36:46 > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertac1010 -- 25 Nisan 2023; 14:52:10 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wenxaus -- 25 Nisan 2023; 15:23:24 > |
|
|