|
HÜRJET, İspanya yolcusu: Türkiye ve İspanya’dan tarihi “Jet Eğitim Uçağı” anlaşması
-
-
motorcu tayfa gelir birazdan. -
Bugün gurur duyma günü 🙏🏻😇 -
bence artık bu tayfa kalmadı.
önceden, güvenmediklerinden böyle diyorlardı ama artık herşey ortada bu konuda.
ama yine de "..ama şöyle böyle" diyen olursa onlara karşı artniyetimin olacağı kesin.
-
Bunun nasıl önemli ve değerli olduğunu anlamak için vatanını sevmek yeterli, bir nato üyesi ülkeye uçak satıyorsunuz. Eğitim uçağı ve bu silahlandırılabilen bir uçak bunu alabiliyorsa abd ye rağmen ab ye rağmen dahası da gelir KAAN a kadar gider bu yolculuk, bence TB3 de alacaklarını düşünüyorum.
-
Anlaşılan bazı kalan geliştirmeleri beraber yapacağız biraz onlar üretecek biraz biz dünyaya ortak uçak olarak satacağız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 20 Aralık 2024; 15:50:17 > -
Eğer satış haberi ise mükemmel bir haber. Tebrikler. -
Kesinlikle +1453
Bugün gurur duyma günü 🙏🏻😇 @Source +1453
çok çok önemli bir gelişme
Çok Şükür en ileri teknoloji ürünlerin ihracaatını yapan ülke durumuna yükseldik ,tabii bunlar çalışarak oluyor ,lafta herkes söylüyor ileri teknoloji ürünleri üretip satmalıyız diye , artık gerçek
gerçekten gerçek
emeği geçen tüm mühendislerimize çalışanlarımıza sonsuz teşekkürler
-
ispanya ortak üretim tarzında istiyordu. satış mı ortak üretim mi acaba ? -
Avrupa'nın jet eğitim uçağı üretme konusunda bir eksikliği mevcut. İspanya, Almanya ve İsviçre, hala jet eğitiminde T-38 veya F-5 kullanıyor.
Hürjet ile Avrupa pazarına girdikten sonra, eğer Airbus ile bir ortaklık yaparsak, bu uçağı diğer Avrupa ülkelerine de satabileceğimizi düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 21 Aralık 2024; 16:17:47 > -
Patates sogancilar, fötr şapkalı bazarcilar nerdesiniz ? -
Süper bir iş olmuş. Savunma Sanayii için daha fazla kaynak ve İspanya ile ikili ilişkilerimizin ve stratejik ortaklığımızın daha da güçlenmesi demek bu.
motorcu tayfa gelir birazdan.
|
Bugün gurur duyma günü 🙏🏻😇
|
Bunun nasıl önemli ve değerli olduğunu anlamak için vatanını sevmek yeterli, bir nato üyesi ülkeye uçak satıyorsunuz. Eğitim uçağı ve bu silahlandırılabilen bir uçak bunu alabiliyorsa abd ye rağmen ab ye rağmen dahası da gelir KAAN a kadar gider bu yolculuk, bence TB3 de alacaklarını düşünüyorum. |
bence artık bu tayfa kalmadı. önceden, güvenmediklerinden böyle diyorlardı ama artık herşey ortada bu konuda. ama yine de "..ama şöyle böyle" diyen olursa onlara karşı artniyetimin olacağı kesin. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X