Şimdi Ara

AVRASYA TÜNELİ 20/12/2016 4 DOLAR + KDV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alıntı : İnsanlar gün ışığında yola alıyor psikolojisinde olacak.

Psikoloji mi ? Millette psikoloji mi var ? Yuh artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malafat Rosto

Maaşlar da dolar olsun.

Sayın Erdoğan da S class mercedes var insan az bir şey gaza basar yahu :)

Bu arkadasimiz hic bir sey almayin yurtdisina kaçın diye konu acip sonra audi a3 1.0 alacagim diye konu acan passat passaaat passaaaat diye imzasi olan genc degil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrcnd E kullanıcısına yanıt
    Hocam dolar olmasının sebebi finansmanların uluslararası olması ve bütün harcamaların bu türden yapılmasından kaynaklanıyor.

Tcmb'nin sabit para politikası izleyemeyeceği, mevcut ekonomik dengesizlik de bu olaya mecburen itiyor bizi.

Ama asıl neden inşaat sürecindeki finansmanyarı, maliyetlerin bu dolardan hesaplanmasıdır...

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

quote:

Orijinalden alıntı: hlksnrr

Fiyat çok ucuz olmuş.4 dolar + kdv nedir ?

Koskoca Bizans yapamadı böyle tünel beğenmeyenlerede yazıklar olsun.

Sen deyince bir düşündüm de Bizans başta olsa şuan neler yapardı diye. Herhalde şöyle bir şeyler olabilirdi "İhtimal tabi bunlar, Gerçeklerle bir alakası yoktur!!! Tamamen hayal ürünü" Bütün yatırımları İstanbul'a yaparlardı. Yapılanların parasını, külfetini diğer vatandaşlara yüklerdi, varsa yoksa İstanbul'a çalışırlardı diğer illeri umursamazlardı, ama oralardan çatır çatır vergi almaya devam ederdi. Türk milletine Türk kelimesinin geçtiği her yeri yok etmeye, silmeye çalışırlardı. Kendini ve ortak çalıştıklarını korumak için güvenli ödeme yöntemlerine yönelirdi. Sarayını yönetim merkezini Papa ile birlikte açarak orayı kutsarlardı.

Allah'tan Başımızda böyle bir yönetim yok çok şükür.

Şimdi hocam neden butun yol yatirimlari istanbula yapiliyor diyosunda. Trafigi bu kadar sorun olan baska bi ilimiz var mi?yok. İstanbul haricinde en buyuk 3 sehrimiz ankara izmir bursa. İzmirde kisa bi sure kaldim 5 sene evvel bunaltan bi trafik sorunu yoktu bes yilda ne degisti bilmiyorum. Ankara izmire gore daha yogun geldi gozume ama bi istanbul degil. Bursa hakkinda pek birsey bilmiyorum. Trafik saatine denk gelmedigim icin birsey diyemem.

Yeni hayata gecirilin projeler gercekten muazzam. Ama ucretlendirme abarti gercekten. 3.kopru cok pahali bu dogru acil bi duzenleme gerekiyor orasi icin. Bu yeni yapilan avrasya tunelide gercekten cok guzel ama 12 lorada cok burasi icin. Ucretlendirme dolar bazinda yapilmasi en buyuk sacmalik orasida ayri bi konu zaten.

• Her köprüden tunelden yoldan para ile geciyorsak Neden bu kadar vergi ödüyoruz.
    birde hazine garantisi var mı burda da

• QuexSeeL kullanıcısına yanıt
    Hocam çok haklısınız zaten bunlar hep bayburt un vergileriyle yapılıyor aslında bunlar bayburt a yapılmalıydı.

http://m.internethaber.com/iste-en-az-ve-en-cok-vergi-odeyen-iller-746751h.htm

Tr ekonomisindeki lokomotif il istanbuldur linkten den anlaşılabileceği gibi tek başına genel toplamın yarısına denk geliyor toplanan vergi.. öyle bahsettiğiniz gibi değil o işler.

Peşin not: bayburtu örnek olarak yazdım bayburtu arkadaşlar alınmasın

• Maaşlar 1300₺ asgari değil de 1300$ olsun o zaman belki kullanılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang2007 -- 9 Ekim 2016; 1:49:55 >
  • Şimdi bu yol 100 dk dan 15 dk ya o güzargahı indirdimi ?
    Şayet öyleyse 11 tl ye mi takıldınız ?
    85 dk kazanmış ayrıca benzinden tasarruf etmişsiniz neden hala giydiriliyor ?
    Ülkenin gerçekleri bunlar bizim yer altı kaynağımız yok, dünyaya teknolojide satmıyoruz , yapılan yatırımın hem millette hem devlete pozitif bir fayda sağlaması amaç, yapılan haberlere görede ortada müthiş bir zaman kazanımı var hala neden ağlıyorsunuz ?

Dipnot : 100 dk yı 15 dk indirdiği haberine binaen yazılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascoker -- 9 Ekim 2016; 2:54:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: savascoker

Şimdi bu yol 100 dk dan 15 dk ya o güzargahı indirdimi ?
    Ülkenin gerçekleri bunlar bizim yer altı kaynağımız yok, dünyaya teknolojide satmıyoruz , yapılan yatırımın hem millette hem devlete pozitif bir fayda sağlaması amaç, yapılan haberlere görede ortada müthiş bir zaman kazanımı var hala neden ağlıyorsunuz ?

Teorik ile pratik her zaman tutmuyor... Hele İstanbul'da hiç tutmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savascoker

Şimdi bu yol 100 dk dan 15 dk ya o güzargahı indirdimi ?

4x3= 12 +kdv koy 15 tl ortalama. Ben 15'tl'lik kaz ile şehir içi 50-80 km yol yapıyorum.Ayrıca gidiş geliş paralı olacak, bi git gel 30 tl. Benim arabanın deposu 38 TL'ye doluyor(dün dolrdum).Ayıptır.
    araba fiat tipo ufak lpg tüp

• Sanki kansas city de yaşıyoruz.Herşey dolar hesabı anasını satayım

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: Malafat Rosto

Maaşlar da dolar olsun.

Sayın Erdoğan da S class mercedes var insan az bir şey gaza basar yahu :)

Bu arkadasimiz hic bir sey almayin yurtdisina kaçın diye konu acip sonra audi a3 1.0 alacagim diye konu acan passat passaaat passaaaat diye imzasi olan genc degil mi ?

Hacı senden korkulur vallahi
  • Hello Gentlemen. Welcome to New Turkey.

Not: Yatırımın tamamı üst kaymak tabakanın kullanımı içindir. Halka dönük değildir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.