Şimdi Ara

Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası-ŞAMPİYONUZ!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gol yememiş takıma gol de attılar helal olsun . Ne kadar güzel seviniyorlar.
    Gerçekten arada izlerken duygulandırıyorlar .
  • Aslan bunlar Aslann

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhteşem...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barış çok hızlı, ampute degilmiş gibi koşuyor resmen, takım çok iyi oynuyo inşallah kazanırız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız gol olduğunda yemin ediyorum ki ağlamaklı oldum. Helal olsun size "adam" gibi "adam"lar.

İngiltere bu sene ne çekti hem burada hem basketbolda.

Ulan a milli futbol takımında şunun çeyreği kadar '' ruh" varsa. Neyse...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Gol yememiş takıma gol de attılar helal olsun . Ne kadar güzel seviniyorlar.
    Gerçekten arada izlerken duygulandırıyorlar .

Ben ilk dakika agladim cidden. Terore de kadere de hepsine lanet okudum.

Ancak onlar bunlari coktan asmislar aslanlar gibi oynuyorlar.

Ruhsuz primcilere yaziklar olsun bu adamlardaki heyecan emek azim ayakta alkislanir. Cok da guzel gol attik.

Baris in ilk sutu da efsaneydi direkten donen

• quote:

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

quote:

Orijinalden alıntı: Akyol.10

Usta Passolig gerekmiyor da ya gideriz de dolarsa stat oyle bir ihtimal var mı ? Yani direk giriş sağlayabiliyormuyuz , bilet falan gerekmiyor yani

Dolmaz.Keşke dolsa.

Doldu hocam.

• ilk yarı bitti diye kapattım gol olmuş. tüh.

ingiliz futbolcuları ıslıklamasak keşke. hatta maç sonu onları alkışlamazsak ayıp olur.

sol kanadımız çok iyi. resmen çalım üstüne çalım atıyor. barış da muhteşem bir golcü. 2 ayağı olsa a milli takımı denen çöpler ordusundan burak'ı filan temizlerdi.

bir de biz çok garip bir ülkeyiz. dünyanın başka hiçbir yerinde şu maçta 40 bin kişi tribüne gitmez. örneği yoktur ve olmayacaktır bence. ne kadar güzel. ama işin diğer yanı, oraya giden adamlardan bazıları ingiliz marşını ıslıklıyor. her şeyimiz gibi bu da tam değil yani. ahh ahh şu ortadoğu bitiriyor bizi. yoksa kaliteli bir ülke burası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

ilk yarı bitti diye kapattım gol olmuş. tüh.

ingiliz futbolcuları ıslıklamasak keşke. hatta maç sonu onları alkışlamazsak ayıp olur.

sol kanadımız çok iyi. resmen çalım üstüne çalım atıyor. barış da muhteşem bir golcü. 2 ayağı olsa a milli takımı denen çöpler ordusundan burak'ı filan temizlerdi.

bir de biz çok garip bir ülkeyiz. dünyanın başka hiçbir yerinde şu maçta 40 bin kişi tribüne gitmez. örneği yoktur ve olmayacaktır bence. ne kadar güzel. ama işin diğer yanı, oraya giden adamlardan bazıları ingiliz marşını ıslıklıyor. her şeyimiz gibi bu da tam değil yani. ahh ahh şu ortadoğu bitiriyor bizi. yoksa kaliteli bir ülke burası.

Biz bu kadar baskasina dusman, gorgusuz ve cahil degildik. Su organizasyona illa leke dusurecekler.

Ama futboldan baska kulturumuz olmadigi icin boyle sanirim.

Milli marsi islikliyorlar , mehter marslari falan hep bunlar dedigin gibi orta dogunun bizin kulturumuzu yok etmesinin sonuclari.

• "ingiliz futbolcuların ıslıklanması yüzünden maçı utanarak izleyenlerin, psikolojiden hiçbir şey anlamadığını düşünüyorum.

engelli bir bireye yapılacak en büyük kötülük "ayyy yazık" tavrıyla yaklaşılmasıdır. dünyada milyonlarca engelli, çevre koşulları elverse bile toplumun "farklı" yaklaşımı yüzünden kendini insanlardan soyutluyor. "normal" insanların o "ayy kıyamam" bakışı yüzünden, asosyalliğe itiyor kendini.

ömer güleryüz gol attığında cenk tosun atmış gibi bağırdı tüm taraftar.
    harry kane nasıl ıslıklanacaksa, öyle ıslıklansın ingiliz futbolcular.
    maç sonunda da engelli oldukları için değil, modern toplumun gereği olarak alkışlansın her iki takım da.

senin benim gibi koca insanların "ayy yazık" tavrına ihtiyacı yok hiçbir engellinin."
    https://eksisozluk.com/entry/71279755

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6AEF290E0 -- 9 Ekim 2017; 19:51:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Francis

"ingiliz futbolcuların ıslıklanması yüzünden maçı utanarak izleyenlerin, psikolojiden hiçbir şey anlamadığını düşünüyorum.

engelli bir bireye yapılacak en büyük kötülük "ayyy yazık" tavrıyla yaklaşılmasıdır. dünyada milyonlarca engelli, çevre koşulları elverse bile toplumun "farklı" yaklaşımı yüzünden kendini insanlardan soyutluyor. "normal" insanların o "ayy kıyamam" bakışı yüzünden, asosyalliğe itiyor kendini.

maç sonunda da engelli oldukları için değil, modern toplumun gereği olarak alkışlansın her iki takım da.

senin benim gibi koca insanların "ayy yazık" tavrına ihtiyacı yok hiçbir engellinin."

Normal isliklamadan ziyade milli marslarini da islikladilar

Harry Kane hayatinda 40 bin taraftari cok gormustur ama bu insanlar boyle bir seyirci karsisinda ilk defa oynuyor. Biraz saygi gostermek lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 9 Ekim 2017; 19:54:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

"ingiliz futbolcuların ıslıklanması yüzünden maçı utanarak izleyenlerin, psikolojiden hiçbir şey anlamadığını düşünüyorum.

Harry Kane hayatinda 40 bin taraftari cok gormustur ama bu insanlar boyle bir seyirci karsisinda ilk defa oynuyor. Biraz saygi gostermek lazim

Ona bir şey diyemem terör saldırısı sonrası ölenleri anmak için saygı duruşunu bile ıslıklayan bir güruhtan bahsediyoruz.

• Uzun zaman olmuş heyecanla milli maç izlemeyeli.

• Ruhsuz primcileri takip edeceğime keşke finalle kalmayıp, ampute futbolu takip etseydim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Ona bir şey diyemem terör saldırısı sonrası ölenleri anmak için saygı duruşunu bile ıslıklayan bir güruhtan bahsediyoruz.

Katiliyorum bize yakismayan seyler bunlar.

Pas yerine vursaydi keske

Valla heyecanla izliyoruz . Yillardir a milli futbolu izlemeyen biri olarak

• umarım bu adamlara hakettiği değer verilir.
  • 1-1
  • Offf offfff bogazim catladi ne goldu be helal olsun be helal olsun be

• Efsane maç oldu helal olsun be.

• Gooooool
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.