Şimdi Ara

Avrupa Cihazlarında sınırlanan kulaklık seviyesine çözüm! (Jailbreak şart değil) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
60
Favori
35.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgi için teşekkür ederim, ios 9.3.3 de yaptım oldu, ses farkı gece ile gündüz gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TempleBar kullanıcısına yanıt
    evet ios 9 için işliyor, ios 10 ile kapattılar bu açığı malesef, o yüzden kıymetini bilin 9.3.3'ün :)
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Aynen, teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bunu ios 11 betaları ile deneyen yok mu allah aşkına?

düşük bir ihtimal ama belki işe yarar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardmantr

quote:

Orijinalden alıntı: W O M B A T

Ios 10.2 icin soyle birsey buldum

https://www.reddit.com/r/jailbreak/comments/5ta8zd/tutorial_increase_output_volume_for_headphones/

deneyen varmı calıstıgına dair

iphone se 10.1 jailbreak yöntem çalışıyor fakat yine istenilen seviyede değil bir tık daha yüksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okacca kullanıcısına yanıt
    AB ses sınırlı iPhone sınırsız iPhone'dan iki tık aşağıda zaten. Full ses ile ancak sınırsız iPhone'un iki tık aşağısını elde ediyorsun. Hoş o kalan iki tık da epey yüksek, sürekli o şekilde dinlemek de ileride ciddi duyma sorunlarına yol açabilir. Ama gene de insanın sinirine gidiyor AB ülkesi olmayıp AB yasalarına tabi olmak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi şekilde apple' a sesimizi duyurmamız lazım. Yoksa daha çok buralarda tartışırız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Technical_Support kullanıcısına yanıt
    Yazsak da çok ciddiye alacaklarını sanmıyorum oldu ki cevap verdiler Yok Avrupa yasalarının emrettiği gibi zorunlu olarak bu sınırı koymaktayız gibisinden bir cevap gelir mutlaka. Ama şöyle birşey olabilir, beta yüklü cihazlarda Feedback uygulaması oluyor. Oradan hata bildirimleri vs yapabiliyoruz. Bir iki kelam edersek oradan belki okuyan gören olur. Sonuç alınacağını düşünmüyorum açıkçası ama yazmaktan da ne çıkar diyorum

• arkadaşlar bu konu ciddi ciddi kafamı kurcalıyor, daha önce de sordum ama cevap alamadım, ios 11 betaları ile deneyen oldu mu hiç? tamamen kapandı mı bu olay?
  • https://www.reddit.com/r/jailbreak/comments/5ta8zd/tutorial_increase_output_volume_for_headphones/

Bu yöntem bence çalışıyordur deneyen oldu mu? Ayni dosyaları ibackup bot la değiştirmek ise yarar gibime geliyor :) Ne kadar yükseldiğini kirimizi çubuk sayısından anlayabilirsiniz.

Suan uygun cihazım ve bilgisayarım yok olunca deneyeceğim :)

• ben ibackupbot ile bahsedilen dosyaları aradım ama bulamadım,veya gözümden kaçtı bilmiyorum :) eğer dosya yolları bulunursa çalışma ihtimali yüksek.
  • Umarım ios11 için jb'siz bir yol bulunur. Önceden, "yahu ne önemliymiş şu ses seviyesi" diyordum ama gerçekten de ciddi anlamda ses farkediyor. Ses sınırlaması olan telefonda kaliteli bir kulaklığın bile performansı oldukça düşük kalıyor. Sınırlama olmayan telefon/tablet de ise kulaklar deyim yerindeyse müziğe had safhada doyuyor.

• TR_001 kullanıcısına yanıt
    yukarıda konu sahibinin bahsettiği yöntemin ibackupbot'da olabilme ihtimali de var aslında denemek lazım.

ios 10'da bunu malesef patchlediler, ios 11 de olma ihitmali de düşük malesef, tek çözüm abd cihazı almak,veya avrupa ülkeleri için üretilmeyen cihaz diyeyim. elime israil menşeili 5s geçti, sınır yok,müziği onda dinliyorum, yeni aldığım türkiye çıkışlı SE de masada duruyor, kulaklık girişini maksimum 1-2 kere denemişimdir. yanına bile yaklaşamıyor o derece :)
  • arkadaşlar ben kulaklık çıkışına şöyle bir çözüm buldum.

bana bu tavsiyeyi macrumors'daki ecnebi arkadaşlar verdi, onlarda kullanımı daha yaygın herhalde,Türkiye'de pek detaylı bilgi bulamadım

cihaz bir kulaklım amfisi

aldığım cihaz

https://www.hesaudio.com/amfiler/82-fiio-a3-amfi-6953175710028.html

sonuç, dehşet oldu, kısık sesli cihaz mı dersin,cılız kulaklık mı dersin hepsi gümbür gümbür oldu. uzun uzun anlatmak isterim ama üşeniyorum :) bence bir incelemenizde fayda var. artık ses sınırı benim için problem değil.

• hala bir gelişme yok sanırım 6s ios 11 kullanıcısıyım ab ses sınırı olayını aşamadık galiba hala
  • 6s ios11 ile denedim fakat volume limit vs kodlari yok. Volumelimitsecond falan vardi fakat o 1.00 veya 0.80 lik degistirdigimiz kisimlar ios 11 de yoktu yada ben o ayarlari cihazda kurcalamadigim icin o kodlari oluşturmadi bilemiyorum bende o kodlari buradan ilk sayfadan alip icine yapistirdim restore etmeyi denedim telefonda hata verdi yemedi yani. Deneyen varsa ios11 ile yazabilir buraya arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seaman_53 -- 28 Eylül 2017; 20:31:33 >
  • Eskiden ne güzel yapar dinlerdik :( Simdi berbat ses seviyelerine kaldik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

arkadaşlar ben kulaklık çıkışına şöyle bir çözüm buldum.

bana bu tavsiyeyi macrumors'daki ecnebi arkadaşlar verdi, onlarda kullanımı daha yaygın herhalde,Türkiye'de pek detaylı bilgi bulamadım

cihaz bir kulaklım amfisi

aldığım cihaz

https://www.hesaudio.com/amfiler/82-fiio-a3-amfi-6953175710028.html

sonuç, dehşet oldu, kısık sesli cihaz mı dersin,cılız kulaklık mı dersin hepsi gümbür gümbür oldu. uzun uzun anlatmak isterim ama üşeniyorum :) bence bir incelemenizde fayda var. artık ses sınırı benim için problem değil.

Beats kulak içi kulaklıklarla senin aldığın cihaz bi fark yaratırmı? Yoksa illa kafaüstü kulaklık mı almak lazım.

• Technical_Support kullanıcısına yanıt
    Uyar hocam hatta iPhone için özel üretileni mevcut, daha iyi performans vereceğini düşünüyorum

Özellikle yüksek ohmlu kulaklıkları güçlendirmek için ideal cihazlar, beats tam anlamıyla hayat bulur bence

https://www.hesaudio.com/amfiler/147-fiio-q1-mark-ii-tasinabilir-kulaklik-amfisi-dsd-dac.html

Bi incele derim

• Bu model 384khz/32bit diyor ama iphone böyle bir ses çıkışı sağlamıyor benim bildiğim. Fazladan para vermeye gerek varmı sence?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.