Şimdi Ara

Avrupa Cihazlarında sınırlanan kulaklık seviyesine çözüm! (Jailbreak şart değil) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
60
Favori
35.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İos 10.2.1 de deniyen var mı bu yöntemi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece burada değil diğer ülkelerde de buna çözüm bulabilen yok sırf bu nedenle telefonumu değiştireceğim bu kadar kötü bir ses olamaz

• İos 9 dayım, yeni bakıyorum detayına; playbackTimeAboveEUVolumeLimitInSeconds diye bir sayaç eklenmişlermiş tercihlere, kaç saniye boyunca sınırların üzerinde dinlediğinizin çetelesini tutuyor.

not:iFile ile Celestial.plisti açarken metin editörüyle değil, property list görüntüleyiciyle açarsanız daha rahat edersiniz editlerken.

• Cozebilen yok mu hala ? Yakin zamanda bir arkadasim 5s telefonunu zorlu centerdan degistirdi. Aldigi swap 5ste inanilmaz bir ses cikisi vardi nerden baksaniz 2 kati ve kaliteyi bozmadan

• lilamanela L kullanıcısına yanıt
    İyi ingilizcesi olan biri ayrıca jailbreak li cihaz lazım yorumlarda çalıştığı yazıyor

• EqualizerEverywhere tweaki ile ses yükseltiyordum. Redditte bahsi geçen dosyalara baktım 0.83 olmuş. Normal değerin 0.66 olduğunu söylüyor. Ayrıca redditdeki yöntemde jb istiyor.

• Zorlu ya da akasyadan alınan swap cihazlarda durum ne arkadaşlar

• iOS 10.3 ile deneyen oldu mu? Düşük bir ihtimal ama bu sefer olabilir belki..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu yüzden deneyemezsin hala 9.3.5 gidiyorum. O 10 Eylül ios yılında vizyona girdiğinde her zamanki yöntemi denedim ama yedeği geri sürecinde bir hata verdi, ben 9.3.5 geri döndü. Sorun hala kurtarma sırasında iBackupBot hatadır? Yoksa geri yükleyebilirsiniz ancak celestial.plist değişiklikleri çalışmaz?
    dil mazur, ben türk bilmeyen
  • Ibackupbot programında hata yok. İFile ile dosyayı değiştiriyorum yeniden başlatınca yeniden değişiyor dosya.

• Johnluke J kullanıcısına yanıt
    No problem mate :) write in english. I can answer for you.

This translation is very bad. I couldn't understand my native language :)

• When came out iOS 10 I upgraded my iPhone and I tried to remove the volume limit with ibackupbot, but restoring the backup was not successful due to an error in ibackupbot, so I went back to iOS 9.3.5 and I haven't updated. I wanted to know if that's why you are unable to disable the volume limit to iOS 10, or just this method no longer works? Thanks
    we're trying this method since ios 10 came out. but it's still unsuccesfull..maybe they patched the files. or change the file destination of celestial.plist or they are re-arranged with iphone 7

i quit searching on this one. if somebody finds a way to patch it again, i'll try one more time.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Zorlu ya da akasyadan alınan swap cihazlarda durum ne arkadaşlar

Zorlu swap cihaz kullaniyorum. oncekiyle ayni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • One thing I noticed when I tried to remove the volume limit on ios 10 with ibackupbot is that in the celestial. plist file, the string "limitvolume" was gone. If you want to give it a try (I can't on 9.3.5) try these two steps:

-If the entry "limitvolume" no longer, put it over "<key> volumes </key> this way:

<key>volumeLimits</key>
    <dict>
    <key>Headphone</key>
    <real>1.250000</real>
    </dict>

-restore the backup as in this video:
    https://www.youtube.com/watch?v=2Q4SsLf1Mts
    i'll give it a try one more time.

now on iOS 10.3 the headphone sound look a little bit louder than previous versions.
  • Let me know if it works :)
  • Turkce meali nedir? 😀 Gercekten kulaklik sesinden nefret ettim cozulmuyormu hala ?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.